Gå til innhold

Sesongoppkjøringen 2012


Slum
 Del

Anbefalte innlegg


Kampen spilles over 4 x 20 minutter. Stabæk stiller med følgende 11 fra start: Jan Kjell Larsen - Vegar Eggen Hedenstad, Haris Skenderovic, Tor Marius Gromstad, Bjarni Eiriksson - Fredrik Brustad, Stian Sortevik, Adnan Haidar, Fadel Karbon - Franc Boli og Mads Stokkelien.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når han fra Aftenposten først er der kunne han jo rapportert litt hyppigere, om ikke annet kunne han ihvertfall rapportert fra det som skjer på banen, at en eller annen Joachim har blitt pappa i natt bryr meg fint lite..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sjanse!

 

Stokkelien starter i dag og har hatt et godt skudd som keeper Stubhaug fikk slått til corner.

 

 

 

 

Edit:

 

 

12:53 20. minutt: Hønefoss får straffe! Riku Riski blir felt.

 

12:53 Jan Kjell Larsen ligger langflat i hjørnet og redder straffen fra Mendy!

 

 

Endret av LittleBlueAlien
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ja, det må være positivt. Treningskamper handler ofte om enkeltelementer og er vanskelige å bedømme hvis man ikke vet hva lagene har fokusert på. Når Belsvik sier at det defensive har vært i fokus frem mot denne kampen og vi holder nullen, må det karakteriseres som en vellykket treningskamp.

 

La forresten merke til at Luc Kassi kom inn på slutten. Skal han være med til Viareggio også?

 

Edit: Juniorlaget har vel allerede reist, så da skal han vel ikke det.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Dere gikk ikke glipp av stort. JKL reddet straffe og det var vel dagens prestasjon. Synes ellers at David Hanssen virket overraskende lett i kroppen og pigg i pedalene. Kan være et helt ok tilskudd til stallen.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Uten å ha sett kampen er det vel positivt at vi holder nullen sett i sammenheng med hva vi har hatt fokuset på under treningene.

 

 

Det var vel mest Hønefoss sine dårlige avslutningsegenskaper som gjorde at vi holdt nullen. Vi mister ballen flere ganger på egen halvdel etter å ha vunnet den og skal kontre. Agresivt press fra Hønefoss gjør at de vinner ballen høyt oppe på banen flere ganger. Straffesituasjonen oppsto som følge av at vi er upresise og Hønefoss snapper ballen.

Når vi er i balanse og motstander har ballen har vi stort sett kontroll bakover.

 

Hulk var vel Stbs beste og spilte hele kampen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er bra at det våges avslutninger utenfor 16-meteren. Regner med at Belsvik kjører mye avslutningstrening etterhvert så vi får større presisjon på avslutningene. Kortpasningsspillet ser bra ut, men halvlange og lange pasninger sitter ikke. Det må vi beherske bedre om vi skal stjele poeng i år. Jeg stusser også en del over presshøyde, generelt virker vi fremdeles for passive i både motspill og medspill, for eksempel ligger backene i linje med stopperne når vi skal spille oss fram, og de ligger også unødvendig defensivt når vi har ballen. Dette betyr (i kjent stil) at vi bruker lang tid på å skape sjanser. Vår bestemann til å slå innlegg er Bjarni, og han må lenger fram slik at innleggene kan skape målsjanser.

 

Flott at vi holder 0-en og nå har vel JKL allerede tatt igjen JK på straffestatistikken (han var ikke akkurat konge på straffer, nei) JKL har en fantastisk rekkevidde på streken. Jeg er meget fornøyd med at han ble den keeperen vi beholdt.

 

Hønefoss er et lag som ikke skal være målestokk. Troppen bør være tynnere enn vår (om enn ikke full av ferske spillere) så 0-0 imponerer ikke. Framover synes jeg Boli ser frisk ut, men som jeg har hevdet: Vi har fremdeles ingen goalgetter.

 

Vi må være tålmodige og se utviklingen. Nå hadde Belsvik fokus på det defensive og det ser bedre ut = laget beveger seg i riktig retning. Bortimot umulig å danne seg noe inntrykk av midtbanen ut fra klippene, men jo mer tid som går, desto mer tent er også jeg på at vi får inn Antonius. Klarer vi å få midtbanen til å fungere bedre begge veier vil det gi store utslag i sjanser framover og trygghet defensivt. Jeg vil tro at det er mye usikkerhet i troppen nå slik at dette automatisk vil bedres etterhvert som Petter får spilt inn system og spillerrelasjoner.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Enig i at Antonius ser piggere ut enn jeg hadde forventet/fryktet, rett nok kun basert på Start-kampen. Jeg lurer likevel på om ikke Benjaminsen vil fylle samme rolle på en like god eller bedre måte. Jeg har veldig sansen for steget til Benjaminsen og mener han har et veldig bra grunnlag for å bli riktig god. Det som taler for å signere David Hanssen er rutinen og selvsagt at vi ennå har langt fra full tropp. Vet bare ikke om han er god nok til å være den som skal få spilletid på bekostning av f.eks. Benjaminsen eller Stengel.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

I første halvdel av kampen slet sentral midtbane med å innvolvere seg. Vi slo mye langt fra bakre firer. Sortevik og kanskje særlig Haidar ble løpende mye imellom. Utover kampen ble den sentrale midtbanen mer innvolvert.

 

Det er tydelig at Haidar forsøker å balansere midtbanen og skal være ankeret. Han er sterk i kroppen og flink til skjerme ballen, men trenger å bli bedre på å vende opp og søke konstruktive løsninger fremover. Det tror jeg kommer etterhvert, og da får vi brått en meget god sentral midtbanespiller.

 

Det går uansett kjappere fremover enn det gjorde i fjor og det er ihvertfall noe. Vi har fortsatt gode pasningsspillere i troppen, men vi gjør blemmer innimellom og gjør halvferdige jobber. F.eks. tok Benjaminsen (god i dag) godt for seg i en duell for så å spille bort ballen i neste trekk. Det skyldes sannsynligvis en kombinasjon av ungdommelig hybris og påfølgende høye skuldre når feil likevel oppstår. Stabilitet kan bli en utfordring. Vi kan fort komme til å banke et topplag i en runde for så å bli løpt i senk av en dumpekandidat i neste runde.

 

Med så mange unge spillere og mer eller mindre komplett manko på etablerte tippeligaspillere i de to fremste leddene så blir åpningen av sesongen viktig. En god innledning kan fort bli forskjellen mellom et flott seilas og et totalhavari før man en gang har kommet seg utaskjærs.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Sesongoppkjøringen 2012
×
×
  • Opprett ny...