Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Lillestrøm


Anders C
 Del

Anbefalte innlegg


Har aldri svetta så jævla mye i løpet av 20 minutter noen gang! Skriker og griner om hverandre..!

 

Jeg er hes her jeg sitter å prøver å jobbe med bacheloroppgaven :P

 

Haha, akkurat nå synes jeg at du fortjener en times pause ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper alle som har ønsket Brustad på back, Clark som stopper og Eiriksson som stopper trekker dette tilbake nå. I dag var de kanskje våre viktigste spillere som hhv. ving, sentral midt og back.

 

Ellers var dette rett og slett deilig! Nå begynner seiersrekken.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper alle som har ønsket Brustad på back, Clark som stopper og Eiriksson som stopper trekker dette tilbake nå. I dag var de kanskje våre viktigste spillere som hhv. ving, sentral midt og back..

 

Etterpåklokskap er den sletteste formen for klokskap.

 

Dette til side: Herlig med seier. Reduseringen kom etter svak markering på høyresiden og i midtforsvaret. De tre påfølgende målene medførte eufori. Andreomgangen viste hvor sårbart midtforsvaret er. Eiriksson bør selvsagt fortsette som venstreback. Og Brustad bør fortsette som kantspiller, gjerne som back.

Endret av Kjetil
Lenke til innlegg
Del på andre sider


"Bare" en fotballkamp, men dette var søren meg nesten like moro som sist vi vant på Nadderud!

Det må være utrolig deilig for gutta å gå inn i ferieperioden med en sånn seier.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


At en seier kan føles så godt hadde jeg nesten glemt.

 

Bra kamp av alle spillerne i dag. Spesielt fornøyd med Aase, som var konstruktiv, trygg og bandt sammen midtbane og angrep på en veldig bra måte, Brustad, som var helt kanon før pause og virkelig viste frem besluttsomheten og aggressiviteten sin, og Kleiven, som var skikkelig Kaptein i dag.

 

Andreomgangen viste hvor sårbart midtforsvaret er.

Nå synes jeg du er veldig streng. Hammer var ordentlig god i dag og Cunningham hadde også en bra kamp. Vi la oss naturlig nok litt lavere i andre omgang og LSK hadde ballen mye og kom til endel stressede og/eller dårlige avslutninger, men de skapte lite som så ordentlig truende ut og kom til få kontrollerte scoringsmuligheter.

 

At det blir noen avslutninger mot vårt mål må vi regne med; jeg synes Belsvik gjorde fornuftige valg med tanke på hvordan vi skulle håndtere andreomgangen og spillerne gjennomførte oppgavene sine godt. Clark og Kleiven på sentral midtbane og de fire i forsvaret presterte årsbeste når det gjelder organisering og samhandling, og individuelt var det vel ingen av dem som leverte en dårlig kamp.

 

Vi tapte endel på at Aase måtte byttes ut - han virket sliten så det var nok helt riktig å ta han av - fordi vi da mistet mye av evnen til å ta oss ut fra forsvar til angrep og beholde ballinnehav på offensiv banehalvdel, og dermed måtte se LSK komme tilbake i angrep litt hyppigere enn vi sikkert ønsket, men jeg synes vi håndterte det på en relativt trygg måte og at Lillestrøm egentlig aldri så særlig truende ut.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette var helt fantastisk! Kan nesten ikke beskrives. Det samme tror jeg at jeg kan si om Stabæk Support - Kan ikke beskrives, må oppleves! I dag fikk dere som gang etter gang stiller opp å støtter gutta over alt fra sør til nord, valuta for pengene, og gutta viste at de VIRKELIG vil og kan!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Utrolig deilig med seier!! Likte godt det jeg så formasjonsmessig, ofte lignet det mye mer på en 4-2-3-1 enn 4-4-2, noe som passer mannskapet vårt mye bedre etter min mening. Brustad skapte mye på kanten, og Boli et stadig uromoment for Lillestrøm. Bra av belsvik!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Utrolig deilig med seier og det må være karma som gjør at laget som har siklet på omtrent alle blaa spillere gjennom vinteren, og stort sett består av Stabæk sitt vrakgods (etter å ha fått spyttet inn x antall millioner) blir sent hjem som slakt. Nesten litt synd at vi ikke pyttet 3 til og revanserte fjoråret 100%, men for all del, i dag er det ikke lov å klage

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Lillestrøm
×
×
  • Opprett ny...