Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk - FFK


@ringo
 Del

Anbefalte innlegg


Skikkelig skuffet i kveld. 3 pussigheter slår meg:

 

Pussig lagoppstilling med en midtbanefirer der Brustad er til høyre og vi har tre i midten. Uten noen til venstre blir det lett å stoppe oss og stadig vanskelig å finne gode pasningsmuligheter. Skulle CK vært der?

 

Pussig også at vi ikke kjører full fart fremover når vi kan. Det er nemlig i grunnen ganske enkelt og effektivt. Det er faktisk bare å løpe omtrent så fort du kan rett frem. Det skaper masse uro i forsvaret og noen ganger også overtall. Vi derimot stopper opp, og spiller gjerne en støttepasning i tillegg så FFK får organisere seg.

 

Pussig at Ville ble flyttet ut på høyre back da Hammer gikk ut. Ville er vår beste i midtforsvaret, og spilte igjen en god kamp. Eneste grunn (?) må være at han skulle bidra fremover, men det gjorde han ikke. Er nokså sikker på at han hadde feid ballen vekk om han hadde stått i midten på målet til FFK.

 

20 gode minutter i andre ga håp, men jeg skjønner virkelig ikke hvorfor gutta ikke står på gjennom 90 minutter i dag. Sayoba var god bortsett fra tabben, forsvaret ok og Veigar igjen god. Synes det først og fremst er på midten det glipper. Haidar, Herman og CK var tidvis dårlige sammen og hver for seg, og da vinner vi ikke kamper.

 

Skryt til SS som igjen står på, skaper atmosfære og underholdning hele veien. Synd ikke de på banen fulgte opp...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sayoba hadde vært banens beste om ikke det målet hadde gått inn. Jeg har sett det før og ser det igjen, han åpner ikke kjeften. Han må bli mye bedre til å kommunisere med fortsvarsspillerne. Det målet til FFK var en begredelig kommunikasjonssvikt der Hunstad trodde Sayoba hadde og Sayoba trodde Hunstad klarerte. Her må Sayoba skrike ut at han har, for det er egentlig hans ball.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes ikke det skal betegnes som en tabbe av Sayoba. Mener for øvrig det er direkte tåpelig at klubben selv bruker et sånt uttrykk om det målet på egne nettsider. Hva er vitsen med det liksom?

 

Sayoba ble fintet ut av Hunstad. Det skal selvsagt ikke skje, en keeper skal alltid være sjef i eget felt, med masse pondus og autoritet. Men vi stiller med en tenåring i mål - en meget talentfull tenåring - og da er det naturlig at sånne situasjoner oppstår i ny og ne. Hadde det vært Jon Knudsen som sto i mål for oss i dag og slapp inn et sånt mål, kunne vi kalt det en tabbe. For Sayoba er det en situasjon som kan brukes til å utvikling. Det handler om å få trygghet og selvsikkerhet på elitenivå for seniorer når man frem til i år kun har spilt juniorfotball. Tabben vil eventuelt være ikke å bruke situasjonen til å tydeliggjøre utviklingsmuligheter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tre pussigheter slår meg:

 

Pussig lagoppstilling.

 

Pussig også at vi ikke kjører full fart fremover når vi kan.

 

Pussig at Ville ble flyttet ut på høyre back da Hammer gikk ut.

Vi må huske på at vi har Belsvik som trener. Likevel er jeg enig i én og tre. Når det gjelder punkt to virker det som vi kun holder i 70 minutter.

 

Jalasto er god som stopper, men har ikke fart nok som back. Det har for så vidt ikke ikke Hammer heller. Haugsdal kan fungere som høyrekant, men fungerer ikke som spiss. Joda, vi vant med samme lagoppstilling mot Odd; men Ikke takket være Haugsdal. Stengel burde heller aldri startet. Dette er ingen kritikk av Stengel - gutten er sytten år - men av Belsvik.

 

Ergo bør det bli følgende lagoppstilling mot Molde:

 

Sayouba

 

Brustad - Jalasto - Helgason - Eiriksson

 

Hammer

Haugsdal - Kleiven - Laajab

 

VPG

Boli (Stokkelien)

 

En lagoppstilling som selvsagt er urealistisk, til tross for at VPG og Belsvik snakker om "kamp om plassene". Vi får samme lagoppstilling som i går.

Endret av Kjetil
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvem skal da ta over? Er vel ikke akkurat Norges mest attraktive trenerjobb....

 

Hvorfor sier du noe sånt?

 

Stabæk er i dag en klubb som så og si er i Adecco, men allikevel en klubb med ekte og edruelige planer i form av:

- Ny stadion

- Bedret økonomisk situasjon

- Unge og nye spillere på lengre kontrakter

- Fokus på utvikling av unge spillere

- Stort satsningsområde

- Geografisk sett et område med mange idrettslag og innbyggere (potensial)

- Herlige og trofaste supportere!

- Satsningsår i Adecco - tid til å innarbeide et nytt lag og nytt spillemønster

 

Dette mener jeg kan selges til kompetente trenere, uten at jeg har oversikt over mulige kandidater.

At du og andre supportere tviler på klubbens omdømme, gjør vel ikke jobbem med å hente en ny trener enklere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Meget kreativt å betegne utkastelse fra TA med resultat i at vi blir flyttet til et slitent friidrettsanlegg for "ny stadion" under attraktive punkter for å velge akkurat vår klubb.

 

Er vel planene om ny stadion/kraftig oppussing av stadion det siktes til.

 

Men en klubb som sier de må låne 6millioner er ikke nødvendigvis en klubb med "-Bedret økonomisk situasjon"...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Meget kreativt å betegne utkastelse fra TA med resultat i at vi blir flyttet til et slitent friidrettsanlegg for "ny stadion" under attraktive punkter for å velge akkurat vår klubb.

 

Haha! Kreativ vinkling av mitt punkt "ny stadion"...

 

Kanskje naivt å tro at økonomien er bedret, men økonomi-aspektet er i hvert fall et tema nå mot ikke-eksisterende tidligere.

 

GLem mitt tidligere innlegg - dette går til helvete....

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk - FFK
×
×
  • Opprett ny...