Gå til innhold

Adeccoligaen 2013


amuoest
 Del

Anbefalte innlegg


Hvorfor tror du han snakker om HamKam-kampen? Relativt sikker på at det er Kristiansund han snakker om, siden han kommenterte rett under det tabelltipset og snakket om sommerferien...

Endret av Rettep
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Krysser fingra for at den bortekampen ikke blir omberammmet. Kort vei fra hytta i sommerferien :-)

hvorfor skulle den omberammes?

har de ikke undervarme og en dyktig person som klarer å pleie banen i hamar?

(og i tilfelle masse snø er det bare å be fansen ta med snøskuffe, møte opp tidlig og hjelpe med å rydde banen :P )

 

Banen på Hamar ser veldig bra ut, så tviler på at kampen blir omberammet :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Nærnett har kommet med et tippetips foran årets sesong.. Niendplass på Stabæk, kan vel slå ut begge veier så greit nok. http://nernett.no/web/?do=article&id=23581

 

Hei på deg Morten Vist Scheie fra Nærnett...

 

Ingenting i veien med å vise til egne skriblerier, iallfall så lenge det er relevant for forumet, men det gir et bedre inntrykk hvis du sier at "vi i nærnett har skrevet..." enn at du formulerer deg som om du forsøker å skjule at du har noe med dem å gjøre.

Fikk følelse av en uberklein situasjon ala the office der ja.

 

bygger opp seg selv og håper på kjempe respons, før hele greia faller i grus, men alt er som før.

 

Kanskje Posse kan komme opp hos Nærnett for å lage dogumentar?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Det er en crawlerside som er avhengig av at noen andre streamer kampene (gratis). Deretter finner den/blir tipset om lenker og legger de ut. Jeg har brukt den før, men da til engelsk eller internasjonal fotball. Jeg tviler egentlig litt på at det finnes så mye norsk fotball gratis-streams, og i hvert fall ikke Adeccoligafotball.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så et par tippeligakamper der ifjor. men det er varierende kvalitet. og av og til står det at det skal være Stabæk - motstand, men så er det cricket eller liknende istedet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sendte en mail og hørte om de viste, og fikk svar om jeg kunne sende han datoer, tider og kanaler som sender. Så får vi se om det blir noe gratis-stream med nogenlunde kvalietet. Sumo-abonnementet mitt viser iallefall ikke alt...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


B+ i dag:


Fornyet optimisme for seriestart


Ingen poeng er delt ut, men resultatene i de treningskampene som har vært spilt, borger for at det kan bli langt hyggeligere å være fotballtilhenger for våre lokale topplag i år enn i fjor.


Fjorårets fotballsesong var et trist kapittel. Stabæk rykket ned fra eliteserien, Bærums opphold i 1. divisjon ble av korteste varighet og Asker klarte ikke å rykke opp igjen fra 2. divisjon etter nedrykket året før. Det ble mange artikler med spillere og trenere som hang med hodet, mens de skulle forklare et nytt tap.


Ved inngangen til årets sesong har det vært mange spørsmålstegn rundt Stabæk. Klubben har gjennom hele vinteren vært preget av en vanskelig økonomisk situasjon, noe som igjen har ført til en tynn spillerstall som er blitt supplert med unge, urutinerte juniorspillere.


Det har igjen ført til at Stabæk ikke er blant de soleklare opprykksfavorittene, slik lag som rykker ned fra eliteserien gjerne er. Tvert imot peker mange av forhåndstipsene mot en plass midt på tabellen.


Kanskje kan det være en fordel. Lørdag er det serieåpning mot HamKam på Briskeby, en kamp Stabæk går til uten et stort forventningspress. Men de går også til kampene med en god følelse etter påskens treningskamper.


I palmehelgen vant de over opprykksfavoritt Fredrikstad. 1. påskedag beseiret de Strømmen. De har også spilt uavgjort mot den andre store opprykksfavoritten Sandefjord. Disse gode resultatene gjør at nøkkelspillere i dagens avis åpent lufter sine opprykksambisjoner.


Etter et magert 2012, tror vi på mange hyggelige fotballstunder på Nadderud, Kadettangen og Føyka i 2013.

På Kadettangen har det lenge vært klart at Bærum SK ville være en av opprykksfavorittene i 2. divisjon. Klubben fikk det som ventet tungt i 1. divisjon i fjor, men har vist spill gjennom vinteren som ikke har lagt noen demper på forventningene, snarere tvert imot.


Seieren mot 1. divisjonslaget Elverum 2. påskedag gjør at oddsen på opprykk for de gulsorte synker enda lavere.


I Bærums avdeling kan vi også se frem til to spennende lokaloppgjør mot Asker. Her er det flere spørsmålstegn før sesongen ruller i gang, men også de fikk fornyet selvtillit i påsken da de beseiret 1. divisjonslaget Mjøndalen. Uten å virke kravstore, ville ikke noe glede oss mer enn om Asker og Bærum begge ble å finne i tetstriden denne sesongen. Ikke noe stimulerer fotballinteressen mer enn to lokale lag som kniver om et opprykk.


Vi håper våre lokale lag fortsetter den fine trenden fra påskens treningskamper når alvoret starter de neste ukene. Kommer poengene, er det et tidsspørsmål før også tilskuerne vender tilbake.


Etter et magert 2012, tror vi på mange hyggelige fotballstunder på Nadderud, Kadettangen og Føyka i 2013.
Lenke til innlegg
Del på andre sider


B+ i dag:


– Stabæk rykker opp

Fjorårets toppscorer Fredrik Brustad ber Stabæk skru opp ambisjons-nivået. Han er sikker på at klubben vil kjempe om opprykk.


– Tidligere i oppkjøringen tippet de fleste at vi skulle havne midt på tabellen. De siste kampene har vist hva som bor i oss, sier høyrevingen som altså ble Stabæks toppscorer i fjor.


På de tre siste treningskampene har Stabæk to seire og en uavgjort. To av kampene har vært mot opprykksfavorittene Sandefjord og Fredrikstad.

Før 1. divisjon er sparket i gang neste helg har Brustad også i år vist scoringsform. I motsetning i fjor ser det ut til at han må kjempe hardere om en toppscorertittel. På de siste tre kampene har Mads Stokkelien fem scoringer mens Franck Boli har to.



– Vi har satt veldig mange av sjansene våre. Det er viktig at vi får selvtillit etter en tøff sesong foran mål i fjor, sier Brustad.



Ber klubben være tøffere

Når målene nå har kommet på løpende bånd i de siste treningskampene mener Brustad at det er på tide å endre målsettingene.

– Vi er gode nok til å rykke opp. Det bør klubben også være tøffe nok til å si, sier Brustad.


Han tror ikke høye målsettinger vil gi høye skuldre blant spillerne.

– Fredrikstad er den største opprykksfavoritten, men vi er et bedre lag. Vi skal, og vi kommer til, å kjempe i toppen, sier han.



Uttalelsene kommer til tross for at klubb og spillere i fjor skuffet måtte innse at de ikke klarte å følge opp uttalelser om gode treningsperioder og store fremskritt.

– Jeg kan ikke spå fremtiden, men jeg ville satt penger på at et Stabæk-opprykk om jeg kunne, sier han skråsikkert.


Veldig godt fornøyd med 2. omgang

Også spissen Franck Boli synes Stabæk ser svært lovende ut før seriestart og mener spesielt 2. omgang mot Strømmen var bra.

– Vi sliter litt i første omgang, men etter pause spiller vi strålende, sier spissen som imponerte med både målgivende og scoring i 4–1 seieren mot Strømmen.


De var lite som tydet på høye skuldre da han snappet et dårlig tilbakespill etter 40 minutter. Unggutten holdt seg rolig og trakk på seg to Strømmen-spillere før han sendte ballen lurt ut til Fredrik Brustad på vei igjennom og 1–0.


Like gode som mot Fredrikstad

Etter pause gjorde Boli det meste selv da han danset seg mellom tre Strømmen-spillere og fastsatte resultatet til 4–1 etter forarbeid av Luc Kassi. Før det hadde Nicolai Næss og Mads Stokkelien scoret for Stabæk. Dan Alberto Fellus sto for Strømmens redusering.

– Vi fortsetter å spille som i andre omgang mot Fredrikstad. Vi har perioder hvor vi er veldig gode, og det er viktig at spissene våre får uttelling, sier trener Petter Belsvik.



– Vi åpnet veldig bra og har kontroll på kampen. Men vi faller litt tilbake etter 20 minutter. Vi er litt heldige på slutten av omgangen da vi får to scoringer. Det ga oss en god følelse inn mot andre omgang, forteller Belsvik.

– I 2. omgang ønsket vi å spille god fotball og fortsette å male på. Jeg er fornøyd med mye av det vi viser, avslutter Stabæk-treneren.
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå skal det ikke mye til for å vekke godfølelsen om dagen, det lille klippet fra "Nadderud på søndag" i slutten av tabelltipset sendte tankene med en gang over til denne:

 

 

Gud som jeg gleder meg! (og samtidig er jeg en smule bitter over at viser seg umulig for meg å få med meg hamarkampen på noe som helst vis)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Adeccoligaen 2013
×
×
  • Opprett ny...