Gå til innhold

Nicolai Næss


Anders C
 Del

Anbefalte innlegg

  • 7 måneder senere...

Alle gode ting er tre for Næss. Den tredje sesongen i klubben skal han ta steget til å bli en av våre virkelige store spillere. Første sesongen fikk han jo bra med kamper i sesongoppkjøringen men ikke så mye man skulle trodd i selve Adecco- sesongen. Sesongen i fjor hentet man Fontanello på tampen av overgangvinduet og da argentineren forsvant kom MMS tilbake. Når Høiland også var kaptein var det tydelig at han skulle være fast. Så da gikk Næss gjennom hele sesongen uten å være noe førstevalg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

En ganske så solid match av Nico idag sammen med MMS. Virker som Næss fort kan bli en meget viktig brikke denne sesongen. Ingen tvil om at han ihvertfall har tatt steget.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
Gjest Nr14

Er det noen vi i en sportslig situasjon skal takke nei til er det RBK. Det går for meg litt på hvilken sjel vi legger ned i arbeidet rundt klubben og da trenger vi ikke bygge opp våre sterkest motstandere på denne måten. Nå kan Espen Moe vise hva vi som klubb er laget av hvis det kommer et tilbud. Vi takker NEI!!!!

Endret av Nr14
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er det noen vi i en sportslig situasjon skal takke nei til er det RBK. Det går for meg litt på hvilken sjel vi legger ned i arbeidet rundt klubben og da trenger vi ikke bygge opp våre sterkest motstandere på denne måten. Nå kan Espen Moe hvis hva vi som klubb er lagd av hvis det kommer et tilbud. Vi takker NEI!!!!

Vi trenger ikke takke nei ... Bare gi et rimelig pristilbud; For you my friend RævBK ... special offer ... only 100 million ... På den annen side ... Hva er et seriegull for Stabæk og Stabæks supportere verdt? Priceless ...
Lenke til innlegg
Del på andre sider

4 456

Og så er han NORSK (!), og bør derfor kun selges om man får et helt latterlig høyt bud. Om vi skal selge spillere bør det være spillere som fyller utenlandskvota.

Endret av kuk
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nicolai Næss
×
×
  • Opprett ny...