Gå til innhold

Alt om rettssaken tar vi i denne tråden.


Slum
 Del

Anbefalte innlegg


 

 

For å helle litt kaldt vann i årene til folk:

 

I en strafferett er bevisførselen meget streng for at noen skal bli dømt. I en sivil sak, erstatning f.eks, er bevisbyrden vesentlig mindre. Dvs, at man kan bli frikjent for mord men dømt til å betale erstatning i en sivil sak siden (sett flere ganger i norge). Derfor er domsavsigelsen veldig viktig for om det kan være grunnlag for å søke erstatning. Har retten den oppfatning at det var tvilsomt, men ikke straffbart, er det risikosport å føre en erstatningssak.

Legg merke til at vi ikke er tilkjent saksomkostninger, noe som signaliserer at man ikke er heeelt uskyldig

Sakskostnader? Det er en straffesak.Man kan bli ilagt sakskostnader hvis man blir dømt.

 

TV2 har i hvert fall fått dette riktig: "De tiltalte blir heller ikke bedt om å betale saksomkostninger."

 

 

Synes det hintes ganske tydelig i domsopplesningen at RBK har brutt NFFs regelverk ved å forhandle med Veigar uten tillatelse.

 

 

Tar dere tak i denne, NFF?

Tviler på det. Hele NORGES Rævbk gjør ingen feil.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På RBK forumene bryr de seg fint lite om frifinnelsen eller begrunnelsen i dommen. Trønderne er seg selv like. De eneste som har brutt regler her er RBK selv i forbindelse med kontakt av spiller uten lov.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Om man velger å ikke gå til noe motsøksmål fordi man heller vil legge saken bak seg og ikke bruke mer tid og ressurser på det, så må det vel i hvert fall gå an å klage inn TV2 til PFU?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


FRA NFF

Dette ble klart etter domsavsigelsen i Asker og Bærum Tingrett i formiddag. Partene må heller ikke betale saksomkostninger.

- Vi er glade for at retten nå har kommet med en konklusjon. Saken har vært en stor belastning for involverte parter og skadelig for norsk fotballs omdømme, sier fotballpresident Yngve Hallén til fotball.no.

Fotballens uavhengige doms- og sanksjonsutvalg vil avvente en rettskraftig dom før de behandler anmeldelsen fra den uavhengige påtalenemnda i NFF. En bred politietterforskning og opplysninger fra rettssaken er viktig for at saken blir best mulig opplyst før behandling.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Alt om rettssaken tar vi i denne tråden.
×
×
  • Opprett ny...