Gå til innhold

Stabæk-Sandefjord


Henrik
 Del

Anbefalte innlegg


 

Noen som vet hva som skjedde i den situasjonen hvor Iven Austbø fikk gult kort ved utspark, for deretter å ta utsparket på nytt? Bare nysgjerrig.

 

Jeg fikk heller ikke med meg at Boli og Jalasto fikk gule kort, slik det står i livereferater. Stemmer det?

Jeg oppfattet det som at det var Boli som fikk gult kort i den situasjonen, og ikke Iven. Men det så litt merkelig ut, siden dommeren fortsatt holdt kortet i lufta mens han løp forbi Boli.

Når det gjelder Ville, så fikk han gult, men husker ikke akkurat situasjonen. Men diskuterte det med naboen og vi ble enige om at det ikke medførte karantene for Ville.

 

 

Boli fikk det gule, ikke Austbø, som dere sier. Austbø skulle sparke ut raskt, etter dødball, og Boli løp inn foran for å "sabotere" utsparket. Korrekt gult.

Ville fikk gult i takling der han var sent ute, bommet på ball og traff mannen som fikk en liten luftetur, Sandefjord fullførte angrepet og Ville fikk det gule når det ble stopp i spillet. Korrekt gult.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På VG Live har både Boli og Austbø gule kort, mens TV 2 Sporten kun har ført opp Boli. Jeg husker imidlertid at TV 2 rapporterte om gult til Austbø rett etter situasjonen med utsparket - og dommeren stod lenge med Austbø mens han holdt kortet oppe.

 

Oppføringen med det gule til Ville er også forvirrende. Omtaler en senegaleser som kommer sent inn i en takling.

 

Oppdatering: Ah, takk for oppklaring, Hoffisking.

Endret av Sincus
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette står i Dagbladet: Lørdag tok det drøye halvtimen før Stabæk fikk 1-0. Målet kom ved Yaw Amankwah. Han nettet med hodet etter en corner.

 

Dette er jo korrekt, men det gir jo ikke inntrykk av at det var et selvmål.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Men så er det jo også Dagbladet da... :)

Ser nå at det er en NTB-melding, og både Aftenposten og VG skriver dermed det samme. Ellers noterer jeg meg at i kamprapporten er ingen blitt kreditert selvmålet.

Endret av sexxes
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det ble ropt lenge og høyt på en situasjon i første omgang der det kunne se ut som Austbø bokset vekk ballen utenfor 16-meteren - noen som fikk sett nærmere på den?

 

Veldig vanskelig å se ut ifra TV-bildene, siden ballen er i luften og vinkelen ikke er helt god. Men den var enten helt på streken, eller så vidt utenfor.

 

Ellers så så det veldig ut som om det var Iven som fikk det gule kortet da dommeren delte det ut, men jeg så absolutt ingen ting han gjorde galt, så det gir ikke helt mening.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk-Sandefjord
×
×
  • Opprett ny...