Jump to content

Viktig info før lørdag!


Henrik
 Share

Recommended Posts


Det sendes i skrivende stund ut et nyhetsbrev med litt informasjon om helgen. Blant annet skal vi forsøke å få til en mobilisering til lagets siste trening før kamp, lørdag 16.00 på Nadderud! Støtt opp om dette folkens. Jeg greide å skrive Hoslebanen i nyhetsbrevet da det verserte noen rykter om at treningen flyttes dit på grunn av damekampen, det stemmer ikke. Treningen er på Nadderud!

 

Her er forøvrig teksten:

Nå gjelder det.
Vi skal avslutte sesongen på søndag, andre tanker er det ikke plass til. Fra å stå med en fot i graven står vi nå med en fot i Tippeligaen. Mye kan skje i Mjøndalen og på Hamar, men slår vi Glimt kan ingen ta fra oss at vi er tilbake der vi hører hjemme. Og av alle viktige ting det fører med seg, har arni lovet å pensjonere ”Alt er håpløst og vi gir oss ikke”-tråden på forumet. Det skal bli fint!
Vi vil takke alle som reiste med $$ til Ranheim, alle som reiste på egenhånd og alle studenter og fastboende som møtte opp for å støtte STB. Var vi 200? 300? Uansett, denne videoen fra tribunen viser hvor ufattelig viktig Daniel Granlis utligning var for oss, og hvor ufattelig mye følelser en slik scoring fremkaller hos vår hardt prøvede gjeng. Vi tør spå minst like heftige jubelscener om guttene klarer jobben på søndag.
Superlørdag... på lørdag!
Lørdag kl 16:00 trener Stabæk på NADDERUD. Vi oppfordrer absolutt alle Stabækfans til å møte opp der og stille dere bak flagg, bannere og vise at vi skal støtte laget vårt hver eneste millimeter frem mot seier på søndag!
SFK: Stabæk-Avaldsnes på Nadderud klokken 13. Møt opp og hyll jentene for en fantastisk sesong som kan krones med the double!
Stor fest på lørdag kveld
Senere på lørdagskvelden blir det en stor fest for alle Stabæksupportere på Musikkflekken i Sandvika, like ved rådhuset. Det koster naturligvis ikke noe å komme inn, det er fri aldersgrense og meget hyggelig pris på forfriskninger. Det arrangeres ikke noe felles fest fra Stabæks side denne gangen, så dette er kvelden å møte opp for å feire at vi har gitt verden fingeren i år, med å knuse alle dystre spådommer, vinne rettssaken og kunne rykke direkte opp. Noen øl for å roe nervene før søndagens match kan også være passende. Vi sees i Sandvika!
På søndag er det kamp mot Bodø/Glimt på Nadderud klokken 13. På Stabæk Supports felt er det reduserte priser; 100 for voksne og 50 for barn. Og skulle dette gå veien, blir det opprykksfest på Prammen i Sandvika.
Nå gjelder det, folkens. La oss sammen bli tungen på vektskålen. Vi kan bli det yngste laget som rykker opp i eliten gjennom Norgeshistorien. Uten penger, ribbet av media og deres sauer, avkledd og latterliggjort. Dette klarer vi. Stabæk, folkets klubb, er tilbake.
Link to post
Share on other sites


Ossen er aldersgrense på Prammen? Er det for oss under 20 år også?

For å sitere nyhetsbrevet i posten ovenfor:

 

 

Det koster naturligvis ikke noe å komme inn, det er fri aldersgrense og meget hyggelig pris på forfriskninger.
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Viktig info før lørdag!
×
×
  • Create New...