Gå til innhold

larsen007
 Del

Anbefalte innlegg


Når dem har rota seg oppi det hjørnet dem har nå, så er ihvertfall alle andre trenere en Kjønø galskap. Da får dem heller gi han noen år til å bygge opp noe godt. Mulig han tilfører noe ny futt i laget, han er ung som de fleste av spillerne. Men da er det viktigste at klubben slutter å selge alle som gjør det bra. For skal klubben fortsette å selge alle flinke så er det samme f hvilken trener man har, da vil man rote rundt i nedrykk strid hver sesong og antagelig havne i OBOS. Jeg er redd dette året ender med nedrykk. Janne er dyktig og dummeste dem gjorde var å kvitte seg med han. Tror man skal slitte med å finne noen som kan fylle skoene hans. Eneste som kan funke er Kjønø.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


17 timer siden skrev Jon:

Tror det er viktig at folk forstår fotballens mekanismer og det er forståelig at det er vanskelig på utsiden. Det er ikke sånn at vi til enhver tid ønsker å selge de beste spillerne. I de fleste tilfeller har vi ikke hatt noen valg og det er ikke nødvendigvis pga. økonomi. Dere skal vite at vi ofte sier nei til 4-5 bud på en spiller, over flere overgangsvinduer, før vi selger. Noe av utfordringen ligger i kontrakter. Det er forståelig at de fleste spillere med et internasjonalt potensiale ønsker å spille på et høyere nivå samtidig som de tjener gode penger. Hvis klubben ikke er villig til å selge når rett bud og klubb kommer på banen, vil følgende skje:

1. Spilleren vil ikke signere ny kontrakt

2. Spilleren vil sannsynligvis bli demotivert og ikke prester på samme nivå fremover

3. Det blir vanskeligere å hente spillere med stort potensiale til klubben

4. Klubben vil få utfordringer med økonomien og ikke kunne bygge noe langsiktig. Den situasjonen har vi stått i nesten hele Stabæks historie i toppfotballen bortsett fra de første årene Kjell Ulrichsen var inne på eiersiden.

Kan ta noen eksempler:

Hanche og Bohinen signerte nye kontrakter under forutsetning av at de fikk gå når rett klubb kom på banen (de signerte også for at klubben skulle sitte igjen med penger etter dem😃)

Hugo hadde vært i klubben lenge og når hovedtrener ikke ønsket å satse på han, var det fair av oss å la han få søke andre muligheter. Trist, men vi synes det var riktig for en spiller som har gitt mye til klubben.

Vi fikk et bud på Askildsen som var veldig bra sett i norsk sammenheng. Spilleren var veldig klar på at dette var en mulighet han ønsket seg. Hadde vi hindret dette vil jeg anta at spilleren ville gått ut kontraktstiden. Men det kan hende jeg tar feil.

Boli skrev ny kontrakt med klubben for at vi skulle sitte igjen med noen penger etter han. Boli kunne gått til andre klubber tidligere, men valgte å bli. Historien er at han bøttet inn mål for oss etter at han signerte ny kontrakt og så kom det en klubb på banen som spilleren ønsket å gå til. Vi synes han fortjente det og tror nok han ville blitt særdeles misfornøyd om vi sa nei på det tidspunktet.

Dette er bare noen av historiene og hvert spillersalg har sin historie. For noen år tilbake måtte vi selge pga. økonomien. Nå er vi der hvor vi ikke må selge og inntil for 1,5 år siden hentet vi så og si aldri spillere som kostet oss en overgangssum. Det hadde vi ikke penger til. Vi hadde nok med å ha råd til å betale dem lønn. Nå har vi kjøpt flere spillere og så kan man selvfølgelig ha meninger om kjøpene var riktig.

Det er ingen av oss s er fornøyd med prestasjoner eller poengsanking denne sesongen. Derfor gjør vi nødvendige grep som vi mener er riktig for å få oss ut av situasjonen. Det betyr ikke bare at det kommer inn en ny trener, men også andre grep må tas. Dette er en prosess vi må kjøre sammen med ny hovedtrener og ikke noe som er klart for å kommuniseres ut enda. Jeg har allerede avtalt en dato for medlemsmøte på Onkel Blaa i begynnelsen av august med styret i $$. Regner med at det snart kommuniseres ut. Der vil dere kunne komme med innspill og få svar på de fleste av deres spørsmål.

 

Tusen hjertelig takk for en veldig god og oppklarende forklaring. Veldig godt, beroligende og betryggende at dere kommer på banen sånn her, det setter jeg ekstremt ubeskrivelig stor pris på. Det utstråler seriøsitet. Igjen tusen takk 🙂 Nb: Jeg er ikke på blå på medlemsmøter med klubben, godt mulig jeg hadde vært mye  bedre opplyst om jeg hadde vært det. 

Tusen takk for svar ❤️

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

2 minutter siden skrev Ace:

Melkemannen er i Eskilstuna for tiden. Skurrer litt at han er der med den merittlista.

Takket nei til ny kontrakt i Djurgården og dro tilbake til AFC. Fikk sparken derfra i sommer, men var allerede fra før av en klubb i fritt fall.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 minutt siden skrev Mikkel:

Man får tak i Norges mest talentfulle trener

I hvilken offisiell rangering har du lest det? 

Og dessuten: Veldig talentfull betyr ikke at han er moden for oppgaven.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Norges mest talentfulle trener er en gjenganger her. Hva har han egentlig vist som gjør at han kommer til å få suksess? Ser ingen forskjell fra Stabæk under jønsson og kjønø. I starten var det vel noe som så ok ut. Men etter noen kamper under hans ledelse så har egentlig stort sett alle kampene vært rimelig svake. Eller elendige. Virker som at han har lite respekt i gruppa også, men det er mer synsing fra min side. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 minutter siden skrev kuk:

I hvilken offisiell rangering har du lest det? 

Og dessuten: Veldig talentfull betyr ikke at han er moden for oppgaven.

Ikke spesielt mange unge norske trenere det var å velge imellom i de to øverste divisjonene heller. Flesteparten er/var godt opp i 40-årene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


5 minutter siden skrev Mikkel:

Man får tak i Norges mest talentfulle trener og vil sparke han etter en halv sesong. 

Veldig smart...

Tja, hva er det med Kjønø-fotballen som gjør at du ønsker at han blir? For meg virker det som han ikke har respekten som behøves i spillergruppen. Vi har to godt betalte spillere som tilsynelatende får gjøre som de vil, og vi har uttalte problemer med spillere som ikke følger trenerens plan (Azemi i dag). I tillegg til at fotballen vi har blitt presentert det siste halve året har vært ille. Timingen for Kjønø sin del har nok vært verst mulig, men tror vi her bør starte med blanke ark og få inn en ny person.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har vi ikke noe bedre enn Grålars å trekke opp av hatten, så foreslår jeg at vi beholder Kjønø og gir han en sesong hvor han ikke må starte midtveis og langt bak før vi feller en dom.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Ny trener
×
×
  • Opprett ny...