Gå til innhold

Stabæk - Hønefoss BK, fredag 7.2 kl.13.00 Bærum stadion


gwestlund
 Del

Anbefalte innlegg


Stephens ser innmari bra ut. Kjapp med ball, god teknikk og sprer gode pasninger i alle retninger. Dahle synes jeg sliter veldig på sin høyrekant, ellers så spiller alle veldig bra. Virker som om vi kler 4-3-3 veldig godt. Litt vanskelig å si noe om Nicholaisen enda, men han var en fin kald fisk på målet sitt hvertfall.

Jalasto er jo delaktig som høyreback offensivt som bare det. Brustad i denne rollen i en 4-3-3 kan bli spennende.

Skulle gjerne sett Boli få prøve seg på høyre eller venstrekant.

Alt i alt - dette ser veldig lovende ut! Gleder meg til andre omgang :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider


En annen ting jeg legger merke til er at spillerne har begynt å se etter alternativer før ballen kommer fram til dem. Istedenfor å motta ballen og halvpanisk begynne å lete etter medspillere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Morsomt å se hvor bredt Stabæk legger stopperne i utspillsfasen. Backene står høyt og Thorby dropper ned og lager en treer bak i utspillsfasen hvis det er nødvendig. Mye fint spill i dag. Motstanden har ikke vært bra, det skal man huske på. Viktig med en god opplevelse nå og respons på den aggressiviteten Bob vil ha inn forsvarspillet. Mange fine ballvinninger høyt i banen i dag.

Endret av fredfredfredfred
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kamp nr.4 i rekke på bortebane. Ønsker Bradley å herde gutta? Det går jo litt på selvtilliten løs med 0-0-3 resultatene til nå, men han har vel en plan.

 

Mye tyder på at det finnes en plan, ja! :-)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Er sortevik midtspiss? Hvorsan funker i såfall det?

 

@ringo

 

Venstreving med Nikolaisen i midten og Dahle til høyre, som ble byttet ut med Brustad i pausen. Bra første halvdel av første omgang av Sortevik, da han var veldig aggressiv og involvert i mye av det vi skapte offensivt. Så ut som han gikk litt tom mot slutten av omgangen. Åpnet relativt bra i andre også, men gikk fortere tom for krefter og ble byttet ut med Boli. Positiv kamp av Sortevik, men det kan se ut som han må trimme motoren litt.

 

Dahle er langt unna høstformen fra i fjor og hadde en del balltap som følge svært aggressivt press fra nummer 8 på Hønefoss. Viste et par fine ting offensivt, men har veldig mye å gå på. Bedre defensivt, faktisk, og høyresiden ble et par hakk tammere da Brustad og Granli kom inn for Dahle og Jalasto.

 

Klart årsbeste av laget, spesielt i førsteomgangen. En hel del tammere i andre. Hønefoss så ut som det klart dårligste laget vi har mått så langt, men vi var da også veldig flinke til å spille dem dårlige i førsteomgangen ved å stå veldig høyt og spille særdeles aggressivt. Godkjent eller bedre av de aller fleste våre. Stephens var veldig frisk som offensiv indreløper, Thorsby imponerte som den sentrale og mest defensive på midten. Vi får åpenbart mye mer ut av en 4-3-3-formasjon når vi vil spille på denne måten. Ikke bare blir det bedre samsvar mellom formasjon og taktikk, mange av spillerne kommer også i roller og posisjoner som kler dem bedre.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


SÅNN skal det være, et tippeliga lag skal KJØRE over hønefoss som spiller i 1 divisjon. Har hønefoss mistet mange spillere i forhold til ifjor? Hvis ikke er dette betryggende og se på.


Hørte at Hønefoss hadde 10-12 mann på trening første del av januar. Mistet flere 1.lags spillere etter nedrykket. Mulig de har fått inn noen nye de siste par ukene?

ps! Høyland sto over kampen pga vondt i lår(ene).
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk - Hønefoss BK, fredag 7.2 kl.13.00 Bærum stadion
×
×
  • Opprett ny...