Gå til innhold

Akademiet


Chr.
 Del

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Hva har egentlig skjedd med Geelmuyden. Er han ferdig og klar for PSV eller er det fortsatt muligheter for at han blir med videre.

Ser jo han spiller fast i 3.div, men sitter med en følelse av at han ikke er like dominerende som tidligere? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig hyggelig melding, det er nesten så man misliker LSK litt mindre. En ting er i hvert fall sikkert, Toni er ikke ivrig etter å brenne bruer, selv med en kjedelig avslutning på karrieren hos oss.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Vi alle har vel individuelle smaksløker, så gullruten kan være god nok for noen og for andre igjen ikke...så usikkert om det er gullroten eller smaksløkene som er problemet...ja..typ..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


7 minutter siden skrev greatone:

Hva mener du? 

Jeg tror at en ikke ubetydelig del av utfordringen er at tilbudet vårt ikke er like attraktivt som det en gang var.

Det er f.eks. noen sentrale kontinuitetsbærere som er borte, feilansettelsen av Bjørkmann, en opplevelse av manglende tilstedeværelse fra sentrale personer i klubben o.l. Det er det inntrykket jeg har.

Det hjelper derfor neppe med bare pisk, man må nok se litt på hva man kan gjøre bedre selv også for å få talentene til å bli lenger.. 

Det er litt som med den gamle metaforen om at jo hardere man klemmer enn neve sand, jo fortere renner den ut mellom fingrene på deg.

Men dette grepet er neppe (forhåpentligvis) unikt for Stabæk, for om de ikke sier det samme i VIF og LSK osv. Så blir det fort lekkasje av talent til Valle og Åråsen, og ønsker vi ihvertfall ikke.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg tror vi trenger noen historier fra spillere som reiser ut tidlig, for deretter å mislykkes. For øyeblikket er det nok noen som tenker at Ødegaard og Haaland er den nye normalen. Jeg forstår at de unge er fristet av utlandet (det gjør nok de fleste, hvis de tar supporterfingeren ut av rumpen). På mange måter er det vår skyld at det har gått slik. Det å få debutere i ES for Stabæk er ikke lenger så stort som det pleide å være. Like it or not!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tøft og bra valg av klubben, skjønner godt at de gjør det. Klubben må passe på seg selv,  og slik situasjonen er i Europa der store klubber henter yngre og yngre spillere for å kunne kalle de «egenutviklede» er en virkelig trussel mot Stabæk/akademiet og resten av de norske klubbene. Ellers er jeg 100% sikker på at klubben går runder med seg selv og diskuterer hvordan best legge tilrette og beholde sine største talenter, det er ikke noe å lure på. NFF må også ta tak her ved å ivareta klubbene, som er deres viktigste «produkter», og legge til rette et regelverk rundt kontraktsinngåelser med yngre spillere som gir klubbene større muligheter og fleksibilitet ifbm bla mulig kontraktslengde. Håper andre klubber følger etter og i tillegg legger et kollektivt mot NFF for mulige regelendringer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg begynte å tenke på Boli, Kassi og Sayouba. Hvordan vi har lyst å tenke på dem som "våre". De to første er formelt utviklet av oss, og alle (eller var det bare Kassi og Boli?) hospiterte mye hos oss før de ble gamle nok til å skrive kontrakt. Skal overlate til Josimar å se på det juridiske der, men det var nok ingen tvil om at de på brakke følte et visst eierskap. I tilfellet Geelmuyden har han vel vært så mye hos PSV at de kanskje ser på oss på samme måte som vi ser på akademiet i Elfenbenskysten? Fint sted å ha gutten gående til han blir gammel nok til å høstes. Med den vinklingen er det ikke rart at PSV ikke har lyst å betale full pris. 

Kanskje er det best for oss at vi ikke risikerer å bli et sånt akademi. 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


25 minutter siden skrev @ringo:

Vi valgte å takke nei til «full» pris for Geelmuyden, og lot han heller gå ut kontrakten.

Sier du at vi hadde bud på 15 millioner på Geelmuyden?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


30 minutter siden skrev Torres:

Ikke i nærheten av det vi ville ha, er det jeg har hørt. 

Nei, men så spørs det om vi har vært edruelige og realistiske i kravene da. 

Om det ligger over utdanningskompensasjonen, som Ingo over her nevner så har vi jo tapt på å ri prinsipp i dette isolerte tilfellet da.

@ingo, hva er fantasi med å anta at sannheten ligger et sted mellom krav og tilbud?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Akademiet
×
×
  • Opprett ny...