Gå til innhold

Start - Stabæk 19. Mars


ÅsmundJ
 Del

Anbefalte innlegg


Spillemessig sett så var ikke dette så ille. Sett bort fra hva vi gjør på den siste tredjedelen når vi nærmet oss Start sitt mål. Spesielt i første omgang var høyresiden veldig bra der Brustad kom til mange innlegg, men innleggskvaliteten var ikke alltid den beste, heller ikke løpene inn i feltet. Likevel positivt at vi fikk til så mye på høyrekanten. På motsatt side derimot viste Dahle noe små glimt av genialitet men det blir sjeldent noe ut av det. Han trekker også veldig mye innover i banen. Trondsen virker fortsatt veldig utilpass på v. backen men regner med at han kun spiller der midlertidig til Johansen er tilbake. Kofi Adu var god på midtbanen og viste at han har en bra pasningsfot.

 

Andre omgangen bar preg av at Start hadde byttet ut stort sett hele laget, det manglet ikke på sjanser i andre omgangen der vi burde ha scoret mer enn det på det straffen vi fikk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Irriterer meg over at vi alltid MÅ helt inn til 5 meteren før vi avslutter, gå for skudd, det verste som skjer er at vi bommer som vi idag gjør uansett !

Mener også vi mangler det Trondsen viste i fjor da han kjørte inn med noen ordentlige taklinger på midten, savner det idag...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ro ned littegrann. Vi kommer neppe fra Sør Arena med poeng i 2014. Vi viser at vi er bedre enn Starts 2. lag i 2. omgang. Dessverre er det langt igjen til førstelaget til Start.

 

Jeg bekymrer meg mest for at STB endelig har fått en trener som de alltid har ønsket seg: Ikke noe kontringsspill her nei. Posession og støttepasninger for alle penga. Med to pasninger fram og en tilbake skaper vi fint lite sjanser. Starts 2. lag skaper faktisk flere og større sjanser enn vi, takket være raske overganger. Vi kan med andre ord verken kontringer framover eller hjemover. Dette virker dårligere nå enn under Belsvik.

 

David slo Goliat i nevekamp med steinslynge. Nå virker det som om vi skal slå betydelig bedre lag med våre tekniske ferdigheter, uten å bruke de ekstremferdigheter som en del av spillerne har. David skal altså slå Goliat med tørre never, uten juks av noe slag. Bortsett fra at Goliat bruker steinslynge...

 

 

Det er vanskelig å konkludere treningskampene vi har hatt med annet enn at vi trenger vesentlig mer tid og vi trenger ikke bare en ny spiss om vi skal klare å hevde oss i TL.

 

Det som imidlertid er positivt er at vi ser gjenvinning på motsatt banehalvdel, press på ballfører og betydelig bedre pasningskvalitet enn i '12 og '13.

 

Jeg tror vi må skru ned forventningene og håpe på at vi får satt et spill og etablert en startellever i løpet av mai, men at det likevel skal holde til TL-spill i '15.

 

Vi må fortsette å ha trua på denne galskapen, selv om ingen eksperter noe sted tipper oss over nedrykksplass.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For meg så det ut som om back-spillet i dag var dårlig. Trondsen og Sortevik slet flere ganger med markeringen rett foran egen goal, noe som resulterte i store sjanser til Start. Håper vi har Johansen, Hammer, Henderson og Næss tilbake når ligaen begynner, eller egentlig fort som faen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Det blir spennende å se om Bob blir tvunget til å forenkle spillet og spillerne tydeligere instrukser og færre alternativer i det offensive spillet. Nå virker det som Reka under sin første periode i VIF. Hvor det offensive spillet i stor grad var overlatt til spillernes egen kreativitet, med få innøve mønster. Samt at vi må stramme opp i andre enden. Hvor vanskelig kan det være å marker skikkelig i boksen på dødballer.

 

Vi har en del hurtige spillere som kan true et bakrom, men vi har ingen spisser som kan avslutte i trengte posisjoner. Hvor klok er det da å presse langt inne på motstanders banehalvdel, hvor bakrommet er minimalt? Det var noen som nevnte omvendt godfotteori.

 

Det er ikke sikkert at det er så store justeringene som skal til altså. Rett mann på rett plass og rett taktikk. I medvind kan vi bli gode. Men da må Bob ta grep.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Start - Stabæk 19. Mars
×
×
  • Opprett ny...