Gå til innhold

Norgesmesterskapet 2014


Totto
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg lurer på hvorfor Hoseth ikke blir byttet ut når han tydelig har løpt seg tom etter seksti minutter. Om Kassi, som er i svært dårlig form for tiden, i det hele tatt skulle kommet inn burde det vært for Hoseth og ikke Mike som hadde en god kamp i dag.

 

Men Molde så ut som en utskjelt årgang finske langrennsløpere og løp og løp og løp. Slett ingen dårlig kamp fra vår side.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Synes ikke Mike var god i dag, men mulig min plass langt nede i hjørnet hadde noe å si. Mister ballen for ofte, og er enten for dårlig langt unna ballen, eller for dårlig i press når han først er i nærheten. Synes også Jalasto sliter fælt. Jobber vel også særs dårlig på baklengsmålet, så ut som han var dritt forbanna når han gikk av... Morten, Sayoba gode. Boli jobber bra, synes Jacobson også gjør det godt i dag.

Berge plassen, så tenker vi mot topp 5 neste år! Wohoo!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Den gållen minnet meg om fck sin når hedenstad skulle tatt et rutinert gult kort. Helt forbanna håpløst at man ikke gjør der der!!

Ellers en imponerende forsvarskamp,selv om Molde angrep litt hodeløst i undertall hele veien...

Menmen,masse ekstra ubudsjetterte inntekter som kommer godt med neste år!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Forbanna, sur, tom og alt mulig rart, men samtidig stolt. Samtlige både på banen og tribunen kan gå med hevet hode. Viktig å huske at vi spilte mot et lag som har tapt én (1) kamp i år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kjempekamp av de fleste idag. Fryktelig trist dog at Brustad har mistet både farten, teknikken og innsatsen etter han mentalt forlot Stabæk.... Kanskje lurt å la Haugstad spille seg inn nå.....

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jon Inge var bra han, i likhet med de andre. Stolt over å være blaa i kveld. Vi møtte Norges desidert beste lag i kveld, og gjorde det veldig bra.

 

Men: Den usympatiske keeperen deres gjøre kun en eneste stor redning og det var på Haugstads skudd. Mande var knallbra og hadde mye å gjøre. Det sier mye om kampen. Også at Molde stadig vekk satte stor fart med 5-6 spillere mot vårt mål der vi kommer med en eller to. Når Hoseth ikke har en bedre dag på midten har vi rett og slett alt for lite offensiv kraft, vilje og ferdigheter på midten. Men veldig moro og imponerende tross alt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Flott kamp. Vi bør være stolte.

 

Det jeg er mest skuffet over i dag er coachingen til Bob. Eirik for Ville var for meg et åpenbart bytte, ville var ikke direkte dårlig men slet så mye defensivt at han aldri hadde sjans til å bli med på overlap. Men byttet skulle jo kommet i starten av omgangen! Med tre minutter igjen med jaging så er det eneste riktige Sortevik og Næss inn på topp og ut med de minst duellsterke. Kassi som anker har jeg sagt hva jeg mener om, men det er tydelig at Bob har gitt han opp som kant og heller vil lage en ny Kolo Touré av han, så da får vi vel bare ha tålmodighet.

Merker for øvrig litt det jeg har påpekt ifht systemet på Andrew i dag, han virket som han tar rollen litt vel "bokstavelig". Lite fleksibel når han først får ballen med store rom, virker som det er skrevet i stein at han skal ta gitte valg fremfor andre, og det bremser desverre et par helt åpenbare brudd. (Dette går tilbake til kritikken mot Adu tidligere, og også delvis på hvordan Michael opptrer). det er mulig rollene er satt så tydelig med tanke på begrensningene i mannskapets ferdigheter, og da får det litt dumme utslag når såpass gode spillere tydeligvis hindres i å velge andre løsninger.

 

Men hei, vi blr bare bedre og bedre og neste år tar vi medalje.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Forsvarsrekka er bra i dag - Ville også. Kassi skulle tatt det gule kortet, men har ellers en utsøkt pasning til Brustad. Synes kansjje Hoseth kunne gått ut litt før, virket veldig sliten. Men som andre skriver en bra kamp og Stabæk support er fantastiske i dag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Anders og Mike har har stor arbeidskapasitet, men altfor mange risikopasninger på tvers og bakover som plukkes av Moldespillere.

Magne gikk tom etter 60 min og burde vært byttet ut da sammen med Brustad som etterhvert ikke greide å motta en ball uten at den spratt tre meter vekk fra kroppen igjen. Som noen har nevnt, Brustad har dårlig fokus og form for tiden. Benken venter!

 

Men alle skal ha for innsatsen i dag, så takk til gutta for en morsom, spennende og gøy kamp... inntil det kom noen fordømte dritale sluttminutter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det var fantastisk innsats av samtlige 11 som startet kampen i går. En innsats, løpsvilje, taklingsvilje og stolthet man skal lete lenge etter. Dessverre for Kassi blir han syndebukk i stedet for helt. Men Kassi var avgjørende for baklengsmålet pga. en dårlig pasning og et håpløst returløp. Hvor Jalasto var spiller vel ingen rolle, når mfkspillern går 70 meter med kassi i ryggen og forbi mms og skyter i mål.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Norgesmesterskapet 2014
×
×
  • Opprett ny...