Gå til innhold

FIFA 2015: Stabæk-spiller på coveret


Jan Fredrik
 Del

Årets STB-cover for FIFA 15  

227 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


 

Kjøpes med vanlig cover! Får så Morten coveret i kassen som settes inn selv og ekstra koder til spillet

 

Hvilke koder er dette?

 

Adidas All star team (Messi & co), Predator-skopakke og en kode som heter Ultimate Team. Usikker på om Ultimate team er pakker eller lignende da dette allerede er en innebygd funksjon.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvem taper hvis stabækcoveret blir trykket opp i hopetall?

De som sitter igjen med Stabæk-kopier som ikke blir solgt, siden folk bare kan printe det ut hjemme, og kjøpe billig på nett isteden? Hvis det i det hele tatt er kopier igjen da, vet ikke om dette var noe som bare ble solgt dag 1?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ingen sitter igjen med Stabæk-kopier som ikke blir solgt. Spillet selges med vanlig cover. De som vil får med seg et ark med bilde av Skjønsberg som de kan stappe i coveret i stedet for han andre. Så Elkjøp får solgt spillene uansett, men sitter kanskje igjen med noen ekstra omslag. Tipper det ikke vil gjøre det helt store innhugget i omsetningen, som forrige regnskapsår var på 29,6 milliarder norske kroner.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


I tillegg kjøpte jeg PS4 og Fifa 15 bare fordi Morten signerte et spesielt cover. De har tjent masse på dette stuntet totalt sett, om noen printer ut egne omslag de lager selv er det helt på siden av opphavsrett osv. Er ikke verre enn at jeg tar ut bildet IKEA la inn i rammene jeg kjøpte, og setter i mitt eget.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

FIFA 2015: Stabæk-spiller på coveret
×
×
  • Opprett ny...