Gå til innhold

Martin - Den Største Gjennom Tidene!


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


Etter å ha lest

 

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=228048

 

er jeg ikke i tvil! Martin er den største gjennom tidene! Ikke bare hos oss, men i norsk fotball. Som spiller og menneske! Jeg bøyer meg i støvet. Og tenk at det er vi som har Norges beste fotballspiller - med noe som er (nesten) totalt fraværende i fotball i dag; skikkelig klubbfølelse. Dæven hvor stolt jeg er!! Av Stabæk og av Martin!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Leser på andre fora at supportere av andre klubber mildt sagt er jævlig misunnelige på oss. De skulle ønske de hadde en like god spiller med en like god klubbfølelse...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


uten tvil, Martin er kongen. Den største gjennom tidene. uansett lag, uansett tidsalder. og han er vår!! yeee haaaw!!

Martin har begge bena plantet på jorda. Og den jorda ligger i norges peneste kommune. Han har en utrolig fin innstilling, og jeg er ikke i tvil om at han gjør det riktige valget.

 

Men jeg skjønner ikke helt at han blir sammenlignet med kongen. Halloooo. Kong Harald kan for min del godt prøve seg utenlands noen år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi trenger en Martin-statue i gull, f.eks midt i fonten på Bekkestua.

 

Når har Martin bursdag? Dette er herved en ny lokal helligdag, som skal feires med boller, brus og en halvtimes sermoni, en felles tilbedelse av Martin, rundt gullstatuen. Etter sermonien skal alle barna i hele Bærum iføre seg Stabækdrakter gå i Martin-tog opp til Nadderud stadion hvor de én etter én kan kysse føttene til kongen vår, mens AC/DC avslutter festen med maraton-konsert i øl-teltet utenfor Onkel Blaa, som selvsagt alltid har fri bar på denne helligdagen.

 

Hvis jeg får flere barn, skal de alle hete Martin, uansett kjønn!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


den beste artikkelen som noensinne har staatt paa trykk i VG. VG har skjont det og tatt bilde av Martin foran slottet, det er jo Martin som er den egentlige kongen her i landet!

nei noe stort vakrere har jeg ikke lest i alle mine aar som Stabaek supporter...

 

Maatte gudene staa oss bi og gi oss en ny stadion for Martin forlater klubben, han og resten av klubben fortjener saa mye bedre enn dagens forhold, baade bane og publikumsmessig...

 

HVA SKJER PAA FORNEBU!!!!????

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Om ikke i gull burde han få en statue plassert et eller annet sted i Bærum.

Martin er kongen!

Kan vi da si at Stenersen er Ari Behn?

Neei vil ikke dra Steners så langt ned :D

Hva med at han er Hakon?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Om ikke i gull burde han få en statue plassert et eller annet sted i Bærum.

Martin er kongen!

Kan vi da si at Stenersen er Ari Behn?

Håper det ikke finnes noen mette marit i klubben

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Helt fantastisk bra holdnininger hos den mannen.

Og jeg håper flere tar til seg det han sier om nivået i norsk fotball. Vi vil jo så gjerne tro, takket være medlemskap i BOING klubben en gang på 80/90-tallet, at nivået i Premier League er så himla mye bedre enn Tippeligaen. Sannheten er vel at uten utenlandsproffene hadde det vært tilnærmet skotsk nivå i PM...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror det eksisterer enda, lenge siden jeg har sett det men... synes de bøkene de hadde var artig lesning for en fotballfrelst. Men på slutten når jeg var medlem ble det for mye vinkling på storklubbene, og bare storklubbene.. Men ellers var det konge..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Husker at plakatene som fulgte med i hver pakke bare ble større og større, og etter 3 år hadde jeg ikke mere plass på veggene eller i taket, så jeg begynnte å stifte dem fast på gulvet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ja,

men det var dårlig med Fodstad/Flem eller Holter plakater....

 

I den neste BOING-pakken;

Unitedalbum 7: Nytt tegneseriealbum med UNITED. 96 sider i farger spekket med spenning og masse fotball. Hva skjer med Terry Evans, Alex Jones og de andre på United denne gangen? :lol:

Endret av SteelFidel
Lenke til innlegg
Del på andre sider


ååååå, begynner nesten å gråte når jeg ser den boing-logoen.

 

vakkert !!!

 

... sjekk her

 

19.12.2003

 

NORGES KOMMENDE MENN!

Den nyansatte U21-sjefen Hallvar Thoresen har tatt ut sin første tropp. Norge skal spille en 10-nasjonersturnering i Qatar 12.-25. januar 2004. Her er troppen. Keepere: Jan K. Larsen (Haugesund), Håkon Opdal (Brann). Forsvar: Trond E. Bertelsen (Haugesund), Lars K. Eriksen (Lyn), Andre Muri (Stabæk, bildet), Kristian F. Onstad (Lyn), Espen Ruud (Odd), Morten M. Skjønsberg (Stabæk), Lars M. Engedal (Start). Midtbane: Joakim Austnes (Aalesund), Christian Grindheim (Haugesund), Tarjei Dale (Odd), Petter V. Moen (Hamkam), Jone Samuelsen (Viking), Lars I. Strand (Tromsø). Angrep: Olav T. Johannesen (Sandefjord), Trond F. Ludvigsen (Bodø/Glimt), Morten G. Pedersen (Tromsø), Martin Wiig (Odd), Kristian Ystaas (Sogndal).

 

med følgende bilde:

 

StaAndU.jpg

 

og over der...

 

06.01.2004

 

SLIK BLE HAREIDES FØRSTE TROPP

Martin Andresen fra Stabæk er selvskreven i den norske landslagstroppen, og blir trolig kaptein i turneringen i Hong Kong. Troppen består av kun av hjemlige spillere + noen fra dansk og svensk toppserie. Keepere: Espen Johnsen og Tor Egil Horn (må ganske sikkert melde forfall, Terje Skjeldestad blir da hentet inn). Forsvar: Trond Andersen, Bjørn Dahl, Brede Hangeland, Erlend Hanstveit, Jon Inge Høiland, Vidar Riseth, Ståle Stensaas, Alexander Aas. Midtbane: Martin Andresen, Runar Berg, Karl Oskar Fjørtoft, Ardian Gashi, Magne Hoset, Pa-Modou Kah, Jan Gunnar Solli, Anders Stadheim. Angrep: Daniel Braaten, Harald Martin Brattbakk, Frode Johnsen, Håvard Flo.

 

med følgende bilde:

 

Andresen.jpg

 

Selvom plakatene av Holter og Kaasa er sjelden vare i Boing Klubben har de nå litt av den rette fokusen.

 

og sjekk for guds skyld rundens lag på Boing Klubben

 

UKENS LAG

 

Faen jeg må melde meg inn... Flere som har lyst så kanskje vi får kvantums rabatt ???

Lenke til innlegg
Del på andre sider


statue? av en spiller som måtte over dammen 2ganger for å finne ut at hjemme er best??

 

vel nok om det, skal la dere ha helten i fred hehe.

 

Hvem synes dere er stabæks beste spiller gjennom tidene. var vel vg eller dagbla som hadde en slags kåring om det nylig. Mener at jeg ikke så navnet Magne døhlplads(hvil i fred) nevnt med et eneste ord?? noen som husker ham? eller sitter på no info. Hadde gleden av å bli kjent med ham nemlig. Kunne vært fint å fått sett gjennom eventuelle artikler osv fra han.

 

Mvh Kenneth Trheim

Lenke til innlegg
Del på andre sider


hehe ikke så lett det der nei. Noen andre som sitter på gamle utklipp eller no sånt?

 

Han scora da no infernalsk med mål? kanskje det var før han kom til stabæk? var såpass ung når jeg fikk se utklippene han hadde samlet fra karrieren sin. Han var forøvrig bror med asgeir? døhlplads som har vunnet et eller annet hoppukerenn.

 

Takk for svar så langt ihvertfall.

 

Jansen? fyllesyk etter downtown guidinga enda?(suppcup) hehe

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 8 år senere...
12 125

Klar for Stabæk i følge Stabæk SMS.

 

Alle hyllet Veigar da han kom til Stabæk for tredje gang.

 

Med Martins signering begynner han på sin fjerde periode for klubben. Imponerende.

Endret av Slum
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Herlig tråd!

 

Dette gjør at jeg IKKE lenger frykter nedrykk. Marting har ALLE de ferdighetene vi mangler i dag (kanskje unntatt goalgetteregenskapene, men han skal neppe spille mye på topp)

 

Rutine, vinnervilje, blikk for spillet, pasningssterk, smart, krigerinnstinkt og offervilje, bra med og uten ball, fin balansespiller og spiller andre gode. Endelig har vi fått en skikkelig kaptein som kan og tør si fra, ikke bare en hvemsomhelst som flyr rundt med kapteinsbindet som vi har gjort i laaaaaaaaaaaaaaaaang tid nå. Tidvis kunne kapteinsbindet gått på loddtrekning før hver kamp.. (ja nå disser jeg Kleiven ++, men noe kapteinsemne var han ikke hos oss).

 

Martin scorer sikkert svakest på det de andre 10 i troppen er best på: fart og utholdenhet: Dvs jeg ser INGEN ulemper med dette. Jeg tror også at Martin kan gi Belsvik gode råd.

 

YES!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette lover veldig godt. Tror absolutt Martin kan gi oss mye av det vår unge tropp har manglet. Nå begynner jeg å glede meg til sesongstart. Så får vi håpe at han ikke tar de største verbale utskeielsene på banen, men heller satser på det sportslige.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Martin - Den Største Gjennom Tidene!
×
×
  • Opprett ny...