Jump to content

Kamptråd: Stabæk-Rosenborg


kkh94
 Share

Recommended Posts


"The big one is on the other side" sa Gary Pallister da han ble satt opp som høyreback for England mot Norge i '93. Rett før start ba Drillo Josten Flo og Mini om å bytte side...

 

Om Rosenborg kjører Dorsin og Skjelvik på beggene burde Asante og Ghannasy bytte side ettersom hvilken back er hvor..

Link to post
Share on other sites


Du kan ta med en venn som ikke er medlem på SS-feltet mot Rosenborg, så langt de resterende billettene rekker! Billetter kan kjøpes i Stabækbutikken, som har følgende åpningstider:

Torsdag: 15-19
Fredag: 15-19
Lørdag: 10-15
Søndag 14-18

Det er selvfølgelig ikke lov med bortesupportere på Stabæk Supports felt, og de som eventuelt prøver å komme seg inn vil bli høflig, men svært bestemt, satt på utsiden - uten mulighet til å bli omplassert til annet sted på stadion.

Link to post
Share on other sites


Det kommer trolig til å poppe opp enkeltseter her og der de neste dagene, etter hvert som sesongkortholdere sier fra at de ikke kommer. Ellers er det 13 billetter igjen på Jr. Support, og så får vi se hvor god plass det blir på ståfeltet :)

 

Husk tidlig oppmøte!

Link to post
Share on other sites


Uten tvil en stor fordel at Selnæs er ute med karantene. I de matchene jeg har sett av RBK tidligere i år har han vært veldig definerende med kontroll på midtbanen og gjennombruddspasninger.

Link to post
Share on other sites


Dersom man tar med seg en venn på SS-feltet, må begge møte opp for å kjøpe billetten, eller kan vennen kjøpe og si at vennen har ''godkjent''?

 

Og er det egentlig flere igjen?

Jeg har sesongkort, men kjøpte i går 2 billetter til venner. Ingen spørsmål, og fikk vel beskjed om at feltet vårt ( $$ ) var åpent for alle som ville på kamp.

Link to post
Share on other sites


Inspirert av at folk lager litt videoer for tida, tenkte jeg å slenge meg på siden det er hele seks år sida jeg laget min forrige Stabæk-video. Her er en liten tease til mandagens kamp mot Rosenborg :

 

https://youtu.be/thjZWqyMaq4

 

Bare å fortsette, Andreas! Jævlig bra!

Edited by Daigo nr 10
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Kamptråd: Stabæk-Rosenborg
×
×
  • Create New...