Gå til innhold

Norgesmesterskapet 2017


Peter
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg synes vi gjør en ganske Ok kamp i dag. Vi er til og med hakket bedre med 1 mann mindre. Dessverre holder sjeldent en Ok prestasjon til seier borte på Åråsen. I dag taper vi på marginer, enkelte urutinerte spillere og en urutinert trener. Synd det kostet oss cupfinale 2017 og ikke bare en trepoenger.

 

Nå får målet være europacup 2018. Det er vi gode nok til å klare. Med eller uten Ohi.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Aftenposten oppsummerer det vel greit. Stabæk kjørte kampen med 10 mann, men: "Det ble med sjansene. Lillestrøm rodde det hele i land. Det var ikke pent, men det var godt nok". Uiskker på om det er lag vi trenger i tippeligaen, vet at jeg høres like sutrete ut som Zahid, men det er noe i det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Aftenposten oppsummerer det vel greit. Stabæk kjørte kampen med 10 mann, men: "Det ble med sjansene. Lillestrøm rodde det hele i land. Det var ikke pent, men det var godt nok". Uiskker på om det er lag vi trenger i tippeligaen, vet at jeg høres like sutrete ut som Zahid, men det er noe i det.

Så hvis LSK eller KBK vinner eliteserien eller cupen ved å spille slik, så burde det strykes da eller? Fotball handler fortsatt om å score flere mål enn motstanderen... Det skjønner ikke Zahid, og det er derfor han fortsatt er i VIF.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


He he jo jeg tror både han og jeg skjønner det. Og selvsagt kan lag vinne ved å spile på den måten. Det betyr ikke at man må like det og det er det kommentaren handler om.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det jeg synes er feigt med LSKs spillestil, er ikke at det ikke er pent, men at det neppe kan få det beste ut av laget deres. Samt at det er en måte å spille på som faller helt i grus når et lag knekker koden. Men jeg tror det er et gjennomgående trekk ved Arne Erlandsen. I 2015 beordret han jo Fredrikstad til å ro i land 1-1 på hjemmebane mot nedrykksklare Nest-Sotra i siste serierunde, mens de var avhengige av scoringer i andre kamper for å unngå nedrykk selv.

 

Jeg har ingen problemer med det som Stabæk-supporter, men som en som er glad i fotball synes jeg alltid det er trist å se et lag som ikke får det beste ut av spillerne sine.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fotball handler ikke bare om å score mål, fotball handler om å underholde og engasjere samfunnet. Det er jo derfor det har oppstått. Selvfølgelig en god blanding, men er veldig glad jeg holder med et lag som vet verdien av "alanzinho" fotball

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Man kan alltids diskutere "meningen med fotball". Personlig mener jeg det handler mye mer om engasjementet på tribunen og generelt rundt klubben, enn hvilke spillestil man til enhver tid benytter seg av. Local lads er vel langt viktigere enn teknisk flott dersom begge deler gir like gode resultater? Og resultatene er selvfølgelig det viktigste. Det handler jo om den gode følelsen etter en seier, og revansjelysten etter et tap. Det handler hvertfall ikke at man skal bry seg om hva andre mener om hvordan din klubb bør spille. Zahid, Ingebrigtsen eller "han Eggen sjøl" kan mene hva f*** de vil om hvordan vi eller andre bør spille. De får se til et lag, og så får vi feie for egen dør.

 

Som Stabæksupporter synes jeg det er flott å se tekniske detaljer når de er effektive, her var Kobayashi ofte et godt eksempel. Samtidig er det utrolig frustrerende å se teknikk for teknikkens skyld (f.eks. Alan den første tiden). En ballbesittende stil er helt greit, så lenge man sørger for to ting: 1. ikke gi motstander overganger og 2. kunne slå om tempoet til giftige angrep, ikke bare trille ballen fram og tilbake til vi mister den. Oppnår man ikke 1 og 2, kan man heller gi slipp på den evige ballbesittelsen og heller gå rett på motstanderens mål.

 

Men først og fremst ønsker jeg å heie på et lag som lykkes i å vinne og begeistre, derfor er sportslig leders, akademiets, daglig leders og styreleders resultater på lang sikt minst like viktig som hovedtrenerens resultater. Derfor håper vi snart har kommet dit at det for langt flere av de som har vokst opp i Asker og Bærum er naturlig å av og til få med seg en kamp på Nadderud, og alltid få med seg hva resultatet ble.

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fant ikke noen bedre tråd ta det i, så da ble det denne.

 

Som noen skrev i en annen tråd - dette har vært en skikkelig møkkahelg resultatmessig:

- Først var det chixa som rotet bort 3 poeng på hjemmebane og betydelig reduserte sjansene for både gull, CL-spill og medaljer.

- Deretter ryker gutta ut av cupen på Åråsen (om tre dager slår nok chixa følge mot samme motstander).

- Til slutt avslutter guttas andrelaget helgen med å tape for tredje gang på de fire siste hjemmekampene, og derved betydelig redusere sannsynligheten for opprykk til 2. divisjon.

 

Med det har kommet noen serie for yngre lag denne helgen også, så hvor står vi nå i de 9 nasjonale turneringene vi deltar i:

A-lagene:

Chixa, serien: forventer ca. 3. plass.

Gutta, serien: forventer ca. 5. - 10. plass.

Chixa, NM: forventer å ryke i kvartfinalen om 3 dager.

Gutta, NM: røyk ut i kvartfinalen.

G19, NM: kvartfinale hjemme mot Odd 17/9.

J19, NM: røyk ut i 1/16-finalen.

G16, NM: skal spille kvartfinale i september, motstander ikke trukket (tror jeg).

G16, serien: så langt 8 seire på 9 kamper, ligger på 3, plass av 16 lag, ett poeng bak topp 2. Legger du sammen poeng og målforskjell fra høst- og vårserien er vi i soleklar ledelse.

J16, NM: skal spille kvartfinale i september, motstander ikke trukket (tror jeg).

 

La oss håpe minst ett av lagene J16, G19 eller G16 tar seg til en finale i år.

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tar NM for de aldersbestemte. G16 ser ut til å kunne cruise seg til gull. Dog farlig å tenke slik.

 

G19 virker solide, og bør ha gode muligheter, men her er det vel på lagene spillere som er i AO stallen også. Kan variere mye avhengig av hvem som kan brukes.

 

J16 virker også solide, men Vålerenga har vunnet oppsiktsvekkende mye. Dog kjenner jeg ikke til alle lag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Norgesmesterskapet 2017
×
×
  • Opprett ny...