Gå til innhold

Kamptråd: Haugesund-Stabæk


kkh94
 Del

Anbefalte innlegg


Ledelse til både Viking og Kr.sund, nå mangler det bare at Godset vinner i kveld og TIL vinner i morra, så blir dette runden fra helvete!

 

Blir nok spennende ganske lenge dette, men kvalikk har jeg fortsatt ikke tro på, uansett hvor mange vi skulle klare å slippe inn i dag.

 

 

Dette ble jo langt bedre etterhvert. Bonuspoenget vårt kom jo til slutt. Vi holder fortsatt avstanden ned til Viking (11 poeng) og Kristiansund (8 poeng), og øker avstanden til Sogndal (nå 6 poeng). Slett ingen dårlig runde til slutt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stor tabbe av Sayouba og han er jo ofte uvøren i sånne situasjoner, men utover det synes jeg Sayouba spiller en meget bra kamp!

 

Vetlesen var kanskje vår beste i dag, Granli fungerer bra og El Amrani bringer inn herlig tempo og vilje.

 

Og som alltid er Kassi involvert i avgjørende situasjoner offensivt. Nydelig innlegg til Gyasi!

 

Skuffelser i dag: Brochmann og Skogseid.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


El Amrani fra start og Skogseid ut. Det er veldig utypisk oss å snu dette. Men Brochmann var veldig svak idag, Sæters innhopp var nok tungen på vektskålen.

Når det er sagt er det marginer som gjør at vi ikke får en baklengs i sluttminuttene, men også en Sayouba som hever seg etter hvilen.

Endret av veigarP
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bunnsolid poeng. Begynner å bli langt opp til e-cup, men som Geirti sa - ja takk til spenningsfri avslutning, slik det blir med mindre vi skulle slå til noe voldsomt framover.

Jeg tar gjerne spenning til siste slutt og håper vi knuser RBK i cupfinalen ?
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Sayouba må erstattes snart. Han ødelegger i hver kamp. Og forsvaret er til tider graverende dårlig.

Synes Mande spiller en god kamp, første målet er selvsagt en tabbe, men han har mange gode redninger.

Bunnsolid kamp av Mande bortsett fra tabben! Utrolig gøy at Daniel har løftet seg sånn. Gyasi meget god igjen. El-Amrani veldig positiv og Ohi solid som vanlig.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Synes vi viser moral i dag når vi kommer så sterkt tilbake. Mande gjør en tabbe ved første målet, men skuddet er det klasse over idet det skrur utover mot stanga. Synes vi er svake ved mål nr. 2. Altfor ofte er det store rom i midten hos oss og her manglet bevegelse. Er ikke enig at Vetlesen var vår beste i dag. Synes Kassi og Ohi var gode i dag. John var også god da han kom inn. Første omgang var ikke helt ulik mot Sandefjord. Haugesund jaget ballen og gikk i beina våre. Haugesund var veldig kjørt i annen omgang og måtte bytte folk fordi de var utslitt. Heldigvis tok det ut begge sine målskårere. Er betenkelig at vi ligger bak et lag som Sandefjord som spiller primitiv fotball, men dagens kamp viser at vi begynner å få til et spill mot krigende lag som Haugesund. Det er en bra beholdning etter kveldens match. Forøvrig må vi få bedre organisering i forsvaret...

Endret av Vivian
Lenke til innlegg
Del på andre sider


At vi snur 2-0 til pause til 2-2 til slutt, det hadde jeg aldri trodd. Runden er også grei. Kanskje uavgjort mellom Godset og LSK, men er vanskelig å ønske to gule mål kjenner jeg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Haugesund-Stabæk
×
×
  • Opprett ny...