Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Vålerenga


kkh94
 Del

Anbefalte innlegg


Forsvaret vårt holder dessverre ikke ES-nivå. Morten er en legende og Hanche er et stort talent, men den ene er over toppen (utrolig trist å si det) og den andre er for ung til å ta dette ansvaret. Synd å si det, men Hanche trenger en annen makker. Gjerne en som er over 190 cm og har litt rutine, men ikke for gammel.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har fundert litt på når det startet å gå nedover for oss, jeg tror det var omtrent når Brochmann begynte å slite med formen. Han var nok nøkkelen til flyten i vårt offensive spill.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi må få tak i offensive spillere som kan score mål. synd "spissen" vår ikke genererte 10+ mill i sommer, for den muligheten får vi nok aldri igjen.

 

Helvete, skal vi virkelig prøve å se om vi klarer å rykke ned likevel?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hadde vi 3 hakk mer kynisme, hadde det stått 3-2. Skyt for faen. Fokus på lengeretning og skudd, drit i det romantiske pisset vi ikke får noe igjen for.

Enig - den vakre fotballen spilles stort sett mellom 16-metrene, ikke inni. Tror ikke det er romantikk så mye som en generell sykdom blant norske fotballspillere. Man skal visst ikke avslutte hvis man ikke får ballen på riktig fot, to meter foran blank gåll.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


kunne like gjerne vært 2-0 andre veien, synes gutta har gjort en bra første omgang. Det er ikke spillerne som er problemet her, det er litt marginer, litt uflaks hos oss og litt dyktighet hos motstander. Tror dere ærlig talt at vi ikke klarer å ta et eneste poeng de resterende kampene? Altså, jeg er en ganske negativ type men come on :-) hadde vært veldig godt med en skåring da

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Vålerenga
×
×
  • Opprett ny...