Gå til innhold

Kamptråd: Viking-Stabæk


kkh94
 Del

Anbefalte innlegg


 

 

 

Pinlig forestilling i Skjønsberg sin siste kamp.

Spar deg!

En Gud har lov til å spille en dårlig kamp og ihvertfall avskjed, og om han så blir tatt av det emosjonelt så la han spille deretter, uten at det blir skrevet ned, kommentert og lagret for evig tid ;-)

Tror ikke fexter klaget på Skjønsbergs innsats. Tror det gjaldt hele laget.

 

Ja siktet til laget, ikke Skjønsberg.

 

My bad, jeg leste feil.

 

Trodde det sto Pinelig forestilling av skjønsberg i sin siste kamp.

 

Så unnskyld, Fexter

Endret av blaasoldat
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hver gang Stabæk skal "gå ut med ett smell" "gi alt de kan" "gi publikum en verdig avslutting" så går det galt.. og da særlig mot lag som sliter i motgang.. Vi må vel bare bli vandt til at vi stort sett faller igjennom når det virkelig gjelder.. (bortsett fra kvalikk mot Jerv...)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå må vi ikke grave oss helt ned på grunn av en svak avslutningskamp - der vi tross alt skapte fem-seks store sjanser og dominerte banespillet. Det høres ut som vi hadde en elendig avslutning på sesongen, men i de siste rundene har vi slått Odd 5-0 etter en av tidenes beste Stabæk-kamper, spilt 0-0 mot RBK i en godt gjennomført kamp der vi var fullt på høyde, rundspilt Sogndal, men bare fått 1-1 i en match der vi valgte feil straffeskytter og ellers hadde vunnet, og så avsluttet dårlig i Stavanger som vi alltid gjør. La ikke den siste kampen overskygge resten av sesongen, at vi tok 39 poeng, berget plassen flere runder før slutt og leverte flere praktfulle forestillinger - med seire mot Molde, Sarpsborg, Brann, Godset, Odd og Vålerenga. La den ikke overskygge at Lumanza, Fernandez, Brochmann og Hugo er kommet inn som klassespillere og blir med oss videre, at Hancke, Jeppe og Kassi har tatt store steg, at Ohi ville vært toppscorer om han hadde satt sine fire straffer og at Morten har avsluttet en eventyrlig karriere med bravur. La oss ikke glemme at vi har en stall som er nesten komplett - i desember! - der vi pleier å måtte finne 7-8 nye og omtrent rykke tilbake til start når vi runder nyttår. Vi har vunnet NM-gull i gutter 16, rykket opp i 2. divisjon med et nesten rent gutter 19-lag og blir ett av tre Eliteserielag i denne divisjonen neste år. La oss ikke glemme våre mer enn tjue landslagsspillere i yngre årganger, bronsemedalje til Chixa, NM-finale for jenter 16... herregud, folkens, en dårlig kamp i Stavanger vifter vi bort som et støvkorn på jakkeslaget.

Hmm er det du som er speaker på stadion Ingo? ;-)

Fernandez og Hancke, nye navn for meg.

 

Blir en spennende vinter og overgangsvindu for oss! Så får vi krysse fingrene for at stammen i laget fortsatt sitter når vinduene er lukket.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Viking-Stabæk
×
×
  • Opprett ny...