Gå til innhold

Eliteserien 2018, hvordan skal det gå?


Offside
 Del

Anbefalte innlegg

7 081

Hvis klubben er kortsiktige nok til å gi han fyken så tror jeg ikke jeg gidder mer av Stabæk. Har man vedtatt en tiårsstrategi så står man ved den. Punktum.

Så lenge Toni er istand til å videreutvikle spillerne, så burde han være her. Spillerne fra akademiet må nesten ta større steg når de tas opp på A-Laget, enn de gjør fra år til år i akademisystemet. Det kan ikke være slik at spillerne må gå til RBK for å utvikle seg ut av undomsfotballen.

Endret av mbh
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi kan ikke leie hånda til Toni helt ned i obos-dassen. Taper vi på søndag, kan han være ferdig.

Synes det virker i overkant dramatisk. Vet jo aldri, men er det noen signaler i klubben som antyder dette? Har jo feks ikke blitt sagt at «styret har full tillit», som alle vet er det sikre dødsstøtet. Med seier mot Bodø/Glimt kan Toni bli headhuntet til Real Madrid eller akademitrener hos Hødd
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå er det mange som bommer noe alvorlig på ballen her og leser det de vil. Strategien jeg viser til er langsiktig satsning på talentutvikling framfor kortsiktige investeringer i suksess. Om det er Toni eller en annen visjonær fyr fra akademiet er en annen sak, strategien er den samme.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest Nr14

Nå er det mange som bommer noe alvorlig på ballen her og leser det de vil. Strategien jeg viser til er langsiktig satsning på talentutvikling framfor kortsiktige investeringer i suksess. Om det er Toni eller en annen visjonær fyr fra akademiet er en annen sak, strategien er den samme.

Vi kan absolutt ha en trener som ikke er fostret opp i vårt akademi bare han har de samme holdningene til utvikling av unge spillere. Jeg tror Toni bør bytte assistent for å se om det kan bringe nye impulser inn i gruppa. Vi står foran 4 meget viktige kamper som avslutter borte mot start. Hvis vi kun samler 3 poeng på denne rekken bør nok drastiske grep vurderes hvis vi har mål om å holde oss i ES. Jeg er meget bekymret for hvordan vår stil vil passe i OBOS. Vi sliter ofte mot den type lag og vi vil bli tømt for talenter. Målet må da være å håpe på opprykk til første år på ny stadion. Min vurdering er at det er billigere og lettere for klubben å holde seg i ES enn kriging i OBOS. Håper noen i styret og stell har gjort dette regnestykket. Vi skal nok fort slite med mer enn 1800-2000 tilskuere i OBOS på reservearena. Det betyr vi bør ha alternative scenarioer klar fra et økonomisk ståsted. Håper noen med bedre tilgang til klubben kan bekrefte at så er tilfelle. Endret av Nr14
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Med reka seier i start blir dette virkelig skummelt. Han er en såpass slu rev at de fort kan distansere oss. Sandefjord får siste plassen derfor blir det utrolig viktig med seier mot Glimt i dag. Vi kan fort ende opp med å slåss med nebb og klør for å få en kvalikplass så her må nok noen drastiske tas hvis vi fortsatt ligger i sompa inn i sommerpausen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Heldigvis utligner Godset mot Start, hvilket betyr at alle lagene fra 10. til 15. plass på tabellen får ett poeng i dag.

 

 

Vi viser i dag hvor tannløse vi er når det andre laget ikke vil angripe.

 

Vi viste sist hvor generøse vi er når det andre laget vil angripe.

 

Faen om jeg veit hva taktikken bør være i de neste kampene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Forutsetter at 33p holder til å holde plassen. Vi har 7p, og skulle helst hatt 16-17p midtveis, det skal holde hardt. Vi før lage nytt skjema som gir 26p på siste 20 kamper. Dvs 6.5p i løpet av 5 kamper

 

Våre neste kamper er

Odd - H 3p

S08 - B 0p

B/G - H 1p

Molde - B

Haugesund - H

Da har vi 4p, klarer vi en seier i en av de neste to kampene holder vi oss på skjema. Har troen i neste kamp. Et Molde lag under press og som "må" vinne, burde passe gutta våre bra

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå er det lenge siden vi har vært gode. Og det føles som om det kan ta en stund å bli det igjen. Når jeg tenker på fremtiden tenker jeg på hvordan vi skal overleve frem til nytt stadion er på plass. Og hvorvidt løpet er kjørt om vi rykker ned en av de neste fire sesongene.

Mine mest optimistiske drømmer nå handler om å slippe spenning etter 20. runde. Jeg er bekymret for økonomi, for om talentene blir solgt for tidlig eller for sent. Jeg er bekymret for tilskuertallene, for rekrutteringen blant unge bæringer og hvor lenge ildsjelene som holder hjulene i gang holder ut selv.

Det føles som mer som en bedrift enn en lidenskap.

 

Jeg har begynt å tenke på oss som et bunnlag. I beste fall som et jojo-lag som alltid kjemper om å beholde plassen, i verste fall som et lag som har hatt sin storhetstid, og nå snurrer rundt og rundt over sluket.

 

Men så kom jeg over denne videoen. Jeg trengte den. Fy faen i helvete som jeg trengte å bli minnet på hvor sinnsykt gøy det kan være! Og at det er tusen ganger morsommere når man har vært med på sumpårene også.

 

Norges suverent beste eliteserielag noensinne, det var oss.

 

Vi har spilt eliteserie samtidig med Hødd, Hamkam, Strindheim, Skeid, Moss, Lyn, Bryne, Fredrikstad og Hønefoss som alle har gått tilbake til å være paranteser, i tillegg til en hel haug av andre som fikk være med et år eller to før de etablerte seg i Obos-dassen.

Vi tok medalje i '98, '03, '07, '08, '09 og '15.

 

Vi er ingen spirrevipp. Vi er Stabæk. Vi skal faen meg opp og heade igjen. Vi må bare finne ut av noen greier. Kanskje det tar tid, men shit som jeg gleder meg til neste gullkamp!

 

/rant

 

 

Frysninger av videoen!!

Kjenner at det hjelper å se sånne videoer nå, motivasjonen personlig har vært veldig laber i det siste. Godt å få sånne tilbakeblikk🙂

Lenke til innlegg
Del på andre sider


(...)

 

Vi er ingen spirrevipp. Vi er Stabæk. Vi skal faen meg opp og heade igjen. Vi må bare finne ut av noen greier. Kanskje det tar tid, men shit som jeg gleder meg til neste gullkamp!

 

/rant

 

 

 

 

Og vi hadde vel omtrent ytterliggere 30 (!) mål i offisielle kamper den sesongen. Herregud for et lag. For en sesong, Hvilken vedvarende herlig følelse.

 

Jeg ble selv nesten overrasket over min egen depresjon i går, hvor selv spillere som leverte akseptabelt (midtstopperne) fikk gjennomgå. Da hjelper det at du drar fram vår fantastisk historie, i dette tilfellet kun fire år etter et år som på flere måter ligner dette. I 2004 hadde vi en ny stadion som vi på det tidspunkt regnet med var ca. 3 år unna (til slutt skulle det bli 5), vi hadde tilskuertall som jevnlig lå på 3000-tallet, vi hadde en stall vi mente var for god til å rykke ned, og vi slåss hele tiden med effektiviteten foran kassa, etter å ha fått (etter egen oppfatning) dårlig betalt etter spill og sjanser. Vi rykket ned med en liten ballmagiker som allerede sesongen etter ble konge på assist (Veigar, nå Brochmann?), en kommende bauta på midtstopperplass som fire år senere skulle løfte seriepokalen som kaptein (Kjølø, nå Demidov? eller Granli??). Og da vi rykket ned virket ingen trygge på at opprykket skulle bli vårt. Jeg mener å huske at Sogndal var "ekspertenes" favoritt. Vi var kanskje tippet topp-6 eller noe slikt?

 

TAKK FOR PÅMINNELSEN, PETUR!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så tapte altså Rosenborg helt fortjent for Tromsø og sjansene for at de vinner ES skrumper inn. Spillestilmessig

er det interessant fordi RBK spiller angrepsfotball med stor risiko. I dag ga det ikke uttelling mot et godt

organisert hjemmelag. Tromsø jaget bakrom med pasninger og fikk uttelling. Burde vi bruke Boli mer på bakrom

og Ohi i en slags 10r rolle ? Så at en her påpekte at vi ikke maktet å utnytte det svære bakrommet som

Glimt ga oss og det er helt åpenbart. Er problemet farten til Ohi, pasningene eller at vi ikke klarer å

gjøre de kryssløpene som ofte gir sjanser og mål ? Jeg er usikker og vil gjerne høre hva andre mener...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mye av grunnen til av vi i det hele tatt har et anstendig lag å stille i eliteserien er egenutviklede spillere, tar man ut Hugo, Ola, Granli, Hanche, Moe osv., så ville nok mange av de blitt erstattet av folk som Strømnes og Ovenstad, eller verre. så vi er avhengig av den/de spillertypene som akademiet utvikler, og selv for storvokste spillere ligger vi vel mer på de tekniske (Thorsby og Børkeeiet) enn den duellerende siden (Kippe). som vi f.eks. ser på corner, innkast og innlegg fra siden generelt, både i forsvar og angrep.

 

Det er åpenbart at vi per nå mangler noe, men med det spillermaterialet vi har må det da være enklere å gjøre oss til et godt kontringslag offensivt enn det er å gjøre oss til et lag som parkerer bussen?

 

Som et godt kontringslag vil vi kunne veksle mellom lange og korte baller, mellom hurtige og lange angrep, mellom å utnytte motstanderforsvar som ligger lavt og som ligger høyt. Det krever noe bedre timede løp, og noe større vilje til å se etter løpene med en gang, men det krever ikke et helt nytt sett med fysiske ferdigheter. Skal vi derimot parkere bussen må vi utvikle spillere som får Demidov til å se ut som en pingle, og da tenker jeg vi er ganske langt unna de sentrale ferdighetene (og spillemønstrene) til akademilagene våre. Et lag som RBK mener jeg at over et par sesonger kan kjøpe seg spillere til en ny spillestil, den muligheten har ikke vi, vi må basere oss på de spillertypene vi har. Vårt beste forsvar er nok større evne til å holde på kula i dueller med ballen i beina, og bedre pasninger, heller enn å ligge bakpå og rydde "trygt" unna hver gang motstander prøver seg.

 

Men det er da ingen grunn til at vi ikke skal kunne bli langt mer effektive i overgangsspillet vårt? Eller er kjappe overganger fyord i akademifotballen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg savner det litt mer varierte angrepsspillet. Jeg sa også før Glimtkampen at de tidvis står tullete høyt og er ekstremt sårbare på tidlige baller i bakrom. Det prøvde vi på de første 15 min i første omgang, og det prøvde vi på helt på slutten av andreomgangen. Forskjellen på de første 15 og de siste 15 var at Ohi nektet å småjogge ut av offside til slutt - han skulle gå.

Tonny skal fremdeles drible seg fra 11metern til 5metern, selv om han viser at han kan klemme til på volley fra 18m i førsteomgang og det blir farlig. Vi er passive(/nonchalante) og feige(/giddalause) i angrepsspillet. Når de kommer høyt må vi i bakrom og følge på med indreløpere, når de står lavt må vi skyte.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det var i hvert fall imponerende å se hvor mange mann som plutselig kunne komme løpene fra BG når de var i angrep. Mot slutten kom det mange lange baller opp mot Ohi som han løp på, noe av problemet var at han stort sett ble veldig alene mot 3-4 forsvarer, og at de hadde mer eller mindre hele laget i forsvar før vår neste bølge kom løpende. Ingen tvil om at vi har mye å gå på der!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mye av grunnen til av vi i det hele tatt har et anstendig lag å stille i eliteserien er egenutviklede spillere, tar man ut Hugo, Ola, Granli, Hanche, Moe osv., så ville nok mange av de blitt erstattet av folk som Strømnes og Ovenstad, eller verre. så vi er avhengig av den/de spillertypene som akademiet utvikler, og selv for storvokste spillere ligger vi vel mer på de tekniske (Thorsby og Børkeeiet) enn den duellerende siden (Kippe). som vi f.eks. ser på corner, innkast og innlegg fra siden generelt, både i forsvar og angrep.

 

Det er åpenbart at vi per nå mangler noe, men med det spillermaterialet vi har må det da være enklere å gjøre oss til et godt kontringslag offensivt enn det er å gjøre oss til et lag som parkerer bussen?

 

Som et godt kontringslag vil vi kunne veksle mellom lange og korte baller, mellom hurtige og lange angrep, mellom å utnytte motstanderforsvar som ligger lavt og som ligger høyt. Det krever noe bedre timede løp, og noe større vilje til å se etter løpene med en gang, men det krever ikke et helt nytt sett med fysiske ferdigheter. Skal vi derimot parkere bussen må vi utvikle spillere som får Demidov til å se ut som en pingle, og da tenker jeg vi er ganske langt unna de sentrale ferdighetene (og spillemønstrene) til akademilagene våre. Et lag som RBK mener jeg at over et par sesonger kan kjøpe seg spillere til en ny spillestil, den muligheten har ikke vi, vi må basere oss på de spillertypene vi har. Vårt beste forsvar er nok større evne til å holde på kula i dueller med ballen i beina, og bedre pasninger, heller enn å ligge bakpå og rydde "trygt" unna hver gang motstander prøver seg.

 

Men det er da ingen grunn til at vi ikke skal kunne bli langt mer effektive i overgangsspillet vårt? Eller er kjappe overganger fyord i akademifotballen?

Vår spillestil mangler desperat en Johan Andersson type som kommer på de dype løpene og som har det ekstra offensive blikket fra sin midtbaneposisjon. Det blir altfor mye balltrilling. Liker tanken på Boli mer i bakrom og Ohi dom tier. Ohi mangler totalt fart for å være en bakromspiller.
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Mye av grunnen til av vi i det hele tatt har et anstendig lag å stille i eliteserien er egenutviklede spillere, tar man ut Hugo, Ola, Granli, Hanche, Moe osv., så ville nok mange av de blitt erstattet av folk som Strømnes og Ovenstad, eller verre. så vi er avhengig av den/de spillertypene som akademiet utvikler, og selv for storvokste spillere ligger vi vel mer på de tekniske (Thorsby og Børkeeiet) enn den duellerende siden (Kippe). som vi f.eks. ser på corner, innkast og innlegg fra siden generelt, både i forsvar og angrep.

 

Det er åpenbart at vi per nå mangler noe, men med det spillermaterialet vi har må det da være enklere å gjøre oss til et godt kontringslag offensivt enn det er å gjøre oss til et lag som parkerer bussen?

 

Som et godt kontringslag vil vi kunne veksle mellom lange og korte baller, mellom hurtige og lange angrep, mellom å utnytte motstanderforsvar som ligger lavt og som ligger høyt. Det krever noe bedre timede løp, og noe større vilje til å se etter løpene med en gang, men det krever ikke et helt nytt sett med fysiske ferdigheter. Skal vi derimot parkere bussen må vi utvikle spillere som får Demidov til å se ut som en pingle, og da tenker jeg vi er ganske langt unna de sentrale ferdighetene (og spillemønstrene) til akademilagene våre. Et lag som RBK mener jeg at over et par sesonger kan kjøpe seg spillere til en ny spillestil, den muligheten har ikke vi, vi må basere oss på de spillertypene vi har. Vårt beste forsvar er nok større evne til å holde på kula i dueller med ballen i beina, og bedre pasninger, heller enn å ligge bakpå og rydde "trygt" unna hver gang motstander prøver seg.

 

Men det er da ingen grunn til at vi ikke skal kunne bli langt mer effektive i overgangsspillet vårt? Eller er kjappe overganger fyord i akademifotballen?

Vår spillestil mangler desperat en Johan Andersson type som kommer på de dype løpene og som har det ekstra offensive blikket fra sin midtbaneposisjon. Det blir altfor mye balltrilling. Liker tanken på Boli mer i bakrom og Ohi dom tier. Ohi mangler totalt fart for å være en bakromspiller.

 

 

En veldig vesentlig del av å ha et godt kontringsspill er evnen til å få brudd i gunstige posisjoner. Til dette trengs det gode ballvinnere og duellspillere – noe vi fremdeles mangler. Dette er også mye av grunnen til at vi ender opp med å trille for mye ball – vi må spille mot etablert fordi vi ikke vinner nok baller når motstanderen er i ubalanse.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når det er sagt så syns jeg Ohi har vist seg som en veldig god target man i det siste. Han er flink til å skjerme unna forsvarsspillere og få kontroll på lange oppspill. Sånn sett er jeg helt enig i at vi med hell kan variere mer med lange baller, dype løp og ligge lavere i perioder. Mange glemmer hvor mye langt vi slo i store deler av mange kamper i 2008, tror jeg. Ikke minst var de husrtige utspillene til Jon et livsfarlig våpen mange ganger. Her har vi mye å hente.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

En veldig vesentlig del av å ha et godt kontringsspill er evnen til å få brudd i gunstige posisjoner. Til dette trengs det gode ballvinnere og duellspillere – noe vi fremdeles mangler. Dette er også mye av grunnen til at vi ender opp med å trille for mye ball – vi må spille mot etablert fordi vi ikke vinner nok baller når motstanderen er i ubalanse.

 

 

Det er klart vi merker tapet av Lumanza også her. Eller kanskje spesielt her, til og med, men vi klarer da fortsatt å vinne ballen i gunstige posisjoner? Jeg synes at problemet nå i like stor grad er hva vi gjør med ballen de første 5 sekundene etter at vi har vunnet den. Vi må hvertfall spille mot etablert hvis ethvert brudd følges av en pasning (eller to) hjemover.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

En veldig vesentlig del av å ha et godt kontringsspill er evnen til å få brudd i gunstige posisjoner. Til dette trengs det gode ballvinnere og duellspillere – noe vi fremdeles mangler. Dette er også mye av grunnen til at vi ender opp med å trille for mye ball – vi må spille mot etablert fordi vi ikke vinner nok baller når motstanderen er i ubalanse.

 

 

Det er klart vi merker tapet av Lumanza også her. Eller kanskje spesielt her, til og med, men vi klarer da fortsatt å vinne ballen i gunstige posisjoner? Jeg synes at problemet nå i like stor grad er hva vi gjør med ballen de første 5 sekundene etter at vi har vunnet den. Vi må hvertfall spille mot etablert hvis ethvert brudd følges av en pasning (eller to) hjemover.

 

 

Veldig enig i det, og disse tingene er ikke motsetninger. Likefullt mener jeg at mye av nøkkelen til årets sesong er å bli flinkere i duellspill, vinne andreballer på midten og jobbe hardere i press. Og deretter – som du helt riktig påpeker – må det jobbes knallhardt med å omstille lynraskt når den jobben er gjort. Vi vinner av og til ballen i gode posisjoner, men i mine øyne alt for sjeldent – da blir det også vanskeligere å innarbeide et mønster og en rytme i det som skal skje de neste fem sekundene. Jeg vedder venstrearmen min på at Toni jobber med akkurat dette, men jeg tror og håper at han ikke BARE vil ha inn flere alternativer fremover i banen. Da tror jeg kanskje vi velger å overse en nøkkelingrediens i det som skal til for å få godt og konsist kontringsspill til å funke.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Herlig med gode fotballfaglige innlegg her igjen! Lars Lagerback har luket ut Barcelona-sjuken fra det norske landslaget som nå er mer resolutt og vinner kamper igjen. Ordinas prøver nok også litt for mye av det ambisiøse spillet som troppen pt ikke behersker godt nok

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Mye av grunnen til av vi i det hele tatt har et anstendig lag å stille i eliteserien er egenutviklede spillere, tar man ut Hugo, Ola, Granli, Hanche, Moe osv., så ville nok mange av de blitt erstattet av folk som Strømnes og Ovenstad, eller verre. så vi er avhengig av den/de spillertypene som akademiet utvikler, og selv for storvokste spillere ligger vi vel mer på de tekniske (Thorsby og Børkeeiet) enn den duellerende siden (Kippe). som vi f.eks. ser på corner, innkast og innlegg fra siden generelt, både i forsvar og angrep.

 

Det er åpenbart at vi per nå mangler noe, men med det spillermaterialet vi har må det da være enklere å gjøre oss til et godt kontringslag offensivt enn det er å gjøre oss til et lag som parkerer bussen?

 

Som et godt kontringslag vil vi kunne veksle mellom lange og korte baller, mellom hurtige og lange angrep, mellom å utnytte motstanderforsvar som ligger lavt og som ligger høyt. Det krever noe bedre timede løp, og noe større vilje til å se etter løpene med en gang, men det krever ikke et helt nytt sett med fysiske ferdigheter. Skal vi derimot parkere bussen må vi utvikle spillere som får Demidov til å se ut som en pingle, og da tenker jeg vi er ganske langt unna de sentrale ferdighetene (og spillemønstrene) til akademilagene våre. Et lag som RBK mener jeg at over et par sesonger kan kjøpe seg spillere til en ny spillestil, den muligheten har ikke vi, vi må basere oss på de spillertypene vi har. Vårt beste forsvar er nok større evne til å holde på kula i dueller med ballen i beina, og bedre pasninger, heller enn å ligge bakpå og rydde "trygt" unna hver gang motstander prøver seg.

 

Men det er da ingen grunn til at vi ikke skal kunne bli langt mer effektive i overgangsspillet vårt? Eller er kjappe overganger fyord i akademifotballen?

 

Vår spillestil mangler desperat en Johan Andersson type som kommer på de dype løpene og som har det ekstra offensive blikket fra sin midtbaneposisjon. Det blir altfor mye balltrilling. Liker tanken på Boli mer i bakrom og Ohi dom tier. Ohi mangler totalt fart for å være en bakromspiller.

En veldig vesentlig del av å ha et godt kontringsspill er evnen til å få brudd i gunstige posisjoner. Til dette trengs det gode ballvinnere og duellspillere – noe vi fremdeles mangler. Dette er også mye av grunnen til at vi ender opp med å trille for mye ball – vi må spille mot etablert fordi vi ikke vinner nok baller når motstanderen er i ubalanse.

Følger deg på den
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Herlig med gode fotballfaglige innlegg her igjen! Lars Lagerback har luket ut Barcelona-sjuken fra det norske landslaget som nå er mer resolutt og vinner kamper igjen. Ordinas prøver nok også litt for mye av det ambisiøse spillet som troppen pt ikke behersker godt nok

Kan han ta en tur innom vår trening også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Forutsetter at 33p holder til å holde plassen. Vi har 7p, og skulle helst hatt 16-17p midtveis, det skal holde hardt. Vi før lage nytt skjema som gir 26p på siste 20 kamper. Dvs 6.5p i løpet av 5 kamper

 

Våre neste kamper er

Odd - H 3p

S08 - B 0p

B/G - H 1p

Molde - 0p

Haugesund - H

 

Vinner vi mot Haugesund er vi fortsatt på skjema til å unngå nedrykk. Den kampen bør helst vinnes for de neste 5 kampene er

Start B

S08 H

RBK B

Molde H

Haugesund B

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Forutsetter at 33p holder til å holde plassen. Vi har 7p, og skulle helst hatt 16-17p midtveis, det skal holde hardt. Vi før lage nytt skjema som gir 26p på siste 20 kamper. Dvs 6.5p i løpet av 5 kamper

 

Våre neste kamper er

Odd - H 3p

S08 - B 0p

B/G - H 1p

Molde - 0p

Haugesund - H

Vinner vi mot Haugesund er vi fortsatt på skjema til å unngå nedrykk. Den kampen bør helst vinnes for de neste 5 kampene er

Start B

S08 H

RBK B

Molde H

Haugesund B

 

Tør ikke håpe på seier mot FKH på Nadderud. Ellers kan vi vel slå både Start borte og S08 hjemme? Resten er mer tvilsomme...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Eliteserien 2018, hvordan skal det gå?
×
×
  • Opprett ny...