Gå til innhold

Eliteserien 2018, hvordan skal det gå?


Offside
 Del

Anbefalte innlegg


Overtroiske meg ser helst at Sandefjord ikke holder ledelsen helt inn, fordi det gir Brann en sjanse til til å skape liv i gullkampen, som igjen betyr at de kommer til å drite seg ut mot Lillestrøm.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kjipt mål til Start. Men vi tok innpå Godset, Glimt og potensielt Lillestrøm. Og dersom Brann vinner så må RBK nå yte maks i sine gjenværende kamper mot flere av våre konkurrenter.

Det ser uansett ut som siste kamp mot SIF kan bli helt avgjørende for begge lag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Rekdal har fått skikk på forsvaret til Start. Hos oss gjør vi feil på feil bakover, som skyldes delvis dårlig organisering fra Henning Berg og delvis at vi ikke forsterket i overgangsvinduet. Både Start og Lillestrøm er bedre enn oss nå og vi rykker ned.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi må vinne våre kamper. Det nytter ikke å irritere seg over at andre lag gjør jobben sin. Vi ligger fullstendig fortjent an til å rykke ned, og jeg har lenge trodd at vi vil komme til å gjøre det. Jeg håper jeg tar feil, men tror det ikke. Det som også er jævlig kjipt, er at vi har byttet bort Stabækfotball med drittfotball. Uten at det nytter. Det blir loose/loose. IAO skal ha sin fortjente del av æren for det kommende nedrykket!

 

P.s. Det var mye gørr. Beklager!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvis neste sesong går uten HB noe jeg ikke håper for da har det vel betyd OBOS så bør vi hente Sandefjord sin trener. Han har virkelig imponert og med en enda svakere materiale enn oss fått til mye bra og de spiller faktisk fin fotball. Hvis vi synes vi har vært uheldig osv så leder vel Sandefjord den konkurransen med god margin.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mot Enga synes jeg det var spor av at vi har mer kontroll bakover. Hovedgrunnen ser ut til å være at vi nå spiller med to litt større gutter i Keita og Tobbe. Toni hadde vel noen kamper der han stilte med Hugo og Sæter sentralt? Noe sånt som 100 kg totalt?

 

I tillegg har Berg vært god/heldig med det veldig enkle trekket å sette Boli som midtspiss og kælke langt på han så ofte som mulig. Spisser virker ofte å ha ketsjup-effekter, og for Boli har den truffet for alvor. Målsnittet er vel omtrent som Ohi i fjor vår? Der Toni fortsatte å håpe at det var Ohi som skulle slå ut i blomst, satset Berg på Boli. Det skal han ha for.

 

Men om vi rykker ned med den litt primitive Berg-fotballen... Så en god kandidat på Nadderud i går. Toni gikk seg litt fast i egne spor, og klarte ikke å se endringer som måtte til. "Omplasseringen" må ha åpnet øynene, og satt han i stand til å evaluere eget arbeid på nytt. Den oppvåkningen, pluss det å ha sett spillerne (på godt og vondt) har gjort under Berg, bør ha gjort han til en bedre trener enn han var.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


JADDA! Brann leder!

 

Altså, Brann, jeg vil at dere gjør noe for meg for første gang noensinne, og så skjer dette.

Endret av kkh94
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tromsø tapte 5-1 for KBK idag. Start tar en lett borteseier der om to uker. Lillestrøm kan fort ta poeng hjemme mot RBK. Vi må slå Brann. Godset og Glimt med to forholdsvise lette bortekamper mot Sandefjord og Ranheim. Vi sakker akterut.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig mye står og faller på kampene våre mot B/G og Godset. Nedrykksstriden er helt åpen på nåværende tidspunkt. Litt komisk å hevde at en utligning til LSK i dag er spikeren i kista. Det er 5 lag direkte involvert og 5 kamper igjen.

 

Vi må selvsagt forbedre oss om vi skal klare dette, men muligheten er selvsagt der fortsatt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er faen ikke over. Vi trenger åtte poeng. Og har fem kamper å gjøre det på.

 

Men vær så snill, Henning. Vis at du har noe spesielt på lager. Og gutta. Vi trenger en Ohi som dukker opp i de viktigste øyeblikkene som i 2016, vi trenger en Demidov som viser tydelig ledelse, vi trenger Sandberg til å være helt umulig i fem kamper.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette er opp til oss.

 

Denne runden har vist at vi ikke må gjøre jobben selv - hadde vi gjort det og f.eks. dratt hjem med uavgjort fra Åråsen og holdt ut de siste fem mot Enga, hadde vi nå ligget a poeng med Glimt på 11. plass, med LSK tre poeng bak oss. Dette er selvfølgelig marginer det ikke nytter å gråte over, men det er marginer som kommer til å gjenta seg også de siste fem rundene.

 

Vinner vi to av hjemmekampene våre er vi godt på vei mot kvalikk, vinner vi alle tre er jeg sikker på at vi havner over kvalikk. I tillegg har vi en sekspoenger i Bodø mot et lag som ikke skremmer noen for tiden.

 

Det er selvfølgelig ingen fordel for oss at det har gått som det har gjort de siste to kampene, men spiller vi godt de neste fire kampene, unngår skader (spent på Vetlesen og Demidov), så er dette langt fra umulig. Jeg tipper vi havner på kvalikk og lett slår Viking (eller Tromsdalen eller hvem det enn blir) i de oppgjørene.

 

Dette er opp til oss.

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Eliteserien 2018, hvordan skal det gå?
×
×
  • Opprett ny...