Gå til innhold

Kamptråd: Godset-Stabæk


kkh94
 Del

Anbefalte innlegg


Det ble sagt av TV-kommentatoren at varmekablene var satt på 25 grader. Ser ut til at de ikke har vært slått på på Stabæks banehalvdel (i hvert fall siste halvdel), det ligger mye mer snø der enn på resten av banen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er fordi vi har spilt ball i hatt med dem drosselmayer. Dommeren er direkte svak. Vi leder til tross for det tullet han har drevet med. Men godset får nok hjelpen de trenger i Andre.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette er et godt resultat. Vi kjemper godt og det er nok Godset mer enn oss som tjener på forholdene. Dette synes jeg lover bra. Litt vel mange gule kort på oss men forholdene og svak dommer er nok en medvirkende årsak. Gøy å se Boli og Sæther i dag de var et knepp opp fra i fjor. Midtforsvaret må nok spille seg mer i synk og Mande er meget solid. Well done!!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Neste kamp for oss er ny bortekamp så dette smakte godt. Skjønner ikke helt gamblingen med å sette inn børkeeiet. Er han DM? Skulle gjerne sett friske ben i Brynhildsen agouda eller kassi. Men 2-2 Er over all forventning. Men vi har en del å gå på bakover . Blir bra å få inn demidov etterhvert. Offensivt til tider glitrende. Brochmann overraskende god.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Pedersen med 2 mål i sesongåpningen, betyr vel kun en ting - at måltørken hans allerede er i gang fra og med neste kamp. Men Akersgata krever vel landslagsplass allerede.

 

God kamp av oss. 2 baklengs var mindre enn forventet. Synd at avslutningene ikke var gode nok på de to siste sjansene. De var store.

Endret av Kaizer Alphonse
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vanskelig å være misfornøyd med et velfortjent poeng på vrien bortebane. Nettavisens liveoppdatering skriver "to lag som er bedre framover enn bakover" og det stemmer bra. Lover veldig godt for sesongen!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvis vi får litt mer skikk på forsvarsspillet, kan dette bli veldig bra. Vi var veldig farlige på kontringer, og kunne fort ledet med et par mål til etter første omgang. Men annen omgang var svakere, og synes vi skal være godt fornøyd med uavgjort her. Supert at både Ohi og Boli er i gang med scoringer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Godset-Stabæk
×
×
  • Opprett ny...