Gå til innhold

Eliteserien 2019, hvordan skal det gå?


Ace
 Del

Anbefalte innlegg


Perfekt runde for oss! Med tomålsseier betyr det at med seier til oss i siste runde er kun seier godt nok for Kristiansand om de skal holde oss bak seg.

Med et såpass ydmykende tap kan vi tradisjonelt regne med at Brann slår tilbake i siste runde, og dermed snakker vi fort syvendeplass på oss. Dette har vært en magisk høst.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For en runde!

For vår del er det jackpot. Vi kunne selvsagt håpet at Sarpsborg hadde sendt Haugesund hjem uten poeng, men kanskje var det ikke så dumt...

Vi er nå 2 bak Kristiansund og 1 bak Brann. Etter Godsets Brann-slakt er vi foran begge på målforskjell. Brann har dessverre igjen Viking som i praksis ender på 5. plass uansett. Kristiansund får besøk av Godset. Der kan hobbypsykologer spekulere i alt fra "Godset i flyt" til "for høyt oppe". 

Bak oss er det Haugesund. De har Odd, og om de vinner må vi slå Tromsø for å holde dem bak oss. Selv om Haugesund hadde tapt i dag, ville vi trengt poeng i Tromsø hvis de vinner. La oss håpe de ikke gjør det, for om Odd tar poeng står Rosenborg igjen uten medaljer.

Bak oss sto Ranheim for dagens hyggelige overraskelse. Lillestrøm er nå rett over streken. De har Sarpsborg i siste. Et Sarpsborg som etter dagens uavgjort ikke har råd til å tape. Og skulle de vinne, da er Lillestrøm virkelig ille ute...

Tromsø er bare målforskjellen bak dem. For oss betyr det at siste runde blir vinn-vinn: Enten vinner vi, eller Tromsø kan passere Lillestrøm.

Mjøndalen er to poeng bak, men i praksis bedre målforskjell. De har igjen Enga hjemme. Enga kommer på 10. plass om de vinner den, og .... 10. plass om de taper. Her må Klanen ta ansvar og invitere spillerne på julebord neste lørdag.

Ranheim må vinne på Lerkendal, det skjer nok ikke, men altså gode muligheter for alle de andre skal passere Lillestrøm. Så om nå bare Sarpsborg gjør jobben...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Med mindre vi ryker 0-6 i Tromsø, blir dette vår beste sesong siden 2015, og den nest beste sesongen siden sist opprykk. Vi er på 39 poeng, som i 2014 og 2017, men de gangene endte vi med negativ målforskjell.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 minutter siden skrev Nr14:

Feil tekst det er ikke høsttabellen men vår plass i 2020.

Ivar Hoff pleier å basere sine tabelltips på høsttabellen. Viser ihvertfall hvilke lag som må jobbe ekstra i vinter. Legger ved høsttabellen fra 2018. Tar man siste 10 er S08 på nedrykksplass

Screenshot_2019-11-24-21-43-10-809_com.android.chrome.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider


14 minutter siden skrev kkh94:

Nærmere undersøkelser viser faktisk at dette blir vår nest beste sesong i dette tiåret! Og tredje best siden gullsesongen. Den som trodde det i juni lyver.

Hvis vi taper, og dette medfører at LSK rykker ned, blir dette vår beste sesong noen sinne.  Kanskje med unntak av seriemesterskapet, men det er close.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På 25.11.2019 den 9.59 skrev @ringo:

Nei det var det nok ingne som trodde, men personlig senket skuldrene med en gang vi fikk innJanne.

Om noe så viser denne sesongen betydningen av å ha en virkelig god trener!

 

 

Ja, og jeg tar med Yaw og Skytte også i regnestykke ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg var en av dem som kritiserte i etterkant av vekkelsesmøte. Tar selvkritikk på det nå.

Man kan jo forsåvidt undre seg hvordan dette innlegget over hadde sett ut dersom Berg ikke fikk seg ny jobb på Kypros.

Ser frem til 2020!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det mest fantastiske som skjedde var JJ inn som fikk IAO til å skjønne at ES trenger rutine og ikke 11 akademispillere i startellever. Mistenker at alt det pratet var linket til emisjonen. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Eliteserien 2019, hvordan skal det gå?
×
×
  • Opprett ny...