Jump to content

Positivitet


odd
 Share

Recommended Posts


Tross at jeg har vært mye negativ i det siste, sitter jeg faktisk med en følelse av at denne sesongen kan gå ganske så bra. Jeg kan ikke forklare hvorfor. Men den er der. Litt a la følelsen i 2014 eller 2017.

Link to post
Share on other sites


57 minutter siden skrev nichb:

All hail menigheten odd. Ingen diskusjon om pluss og minus, kun spre det glade budskap! I år vinner vi serien !!!

Minusene blir jo gjentatt til det kjedsommelige - og jeg synes som regel ikke de negative poengene er så gode heller. Det er jo bare mas om at vi mangler den og den spilleren, vi spiller ikke bra nok i treningskampene, HB representerer kjip fotball osv. 

Jeg tror med hånden på hjertet at vi leverer en mye bedre sesong i år enn i fjor, selv med dagens stall. Med riktige forsterkninger kan vi til og med havne ganske høyt. 

Nivået vi leverer i treningskamper er det ingen vits i å henge seg opp i, om folk forventer at vi skal spille kremfotball nå, bør de gå en runde med seg selv.

Og de som er negative til HB må snart begynne å skjønne at høstsesongen handlet om å redde plassen - ikke underholde. 

Link to post
Share on other sites


Jepp,

Finnes det positive ting - selvsagt.

Vi har etter mitt skjønn en bra trener i Berg.

Ut fra det jeg så i kampen mot Tromsø så har han lagt opp til en smart taktikk. F.eks. trekket med en 3. stopper når vi ikke har ballen. Jeg er også positiv til Ohi i en mer midtbanerolle der han kan utnytte løpskapasiteten sin. Boli er en bra spiss som jeg tror vi er helt avhenige av. 

Jeg er ser heller ikke det helt akutte behovet for en ekstra stopper.

og ja det er seriøst ment.

Link to post
Share on other sites


Som KKH, har jeg også en uforklarlig følelse av et positivt år. Det er andre lag som knøler vel så mye - mener f.eks at Godset fort kan bli en reel dumpekandidat. Vi kan mønstre et godt førstelag allerede nå, men som med alt annet kan ting alltid forbedres. Det blir litt opp til oss om vi klarer å skape den gløden som trengs for å lede et ungt og ekstremt talentfullt lag til seier - der mener jeg vi åpenbart er sterke! Ohi har jo bøttet inn mål for Jerv i en kantrolle og.

Så må vi forsøke å skille mellom diskusjon og negativitet. Vi har definitivt eksempler på begge deler på forumet, men jeg er glad for at forumet lever så mye som det gjør i en mørk og tragisk, eliteserieløs tid. Folk bryr seg og vil det beste for Stabæk!

Jeg er bombesikker på at vi får et morsommere år i år enn ifjor med engasjement og sportslige resultater. Vi kommer til å sende spillere til større klubber etter et vellykket U20mesterskap. Det er spillere som skal ha vår ubetingede støtte og som skal føle det som de flytter hjemmefra når de drar. Spillere som på spørsmål om de fremdeles følger med på Eliteserien skal svare at "ja, og vi gjør det kjempebra".

 

Link to post
Share on other sites


Synes de yngre gutta faktisk ser «1 år bedre» ut, i tillegg virker Strømnes tryggere og bedre. Ohi ser sterkere og bedre teknisk - med Boli et av de aller beste spissparene i eliteseiren. Og har troen på at vinteren (samt høsten i fjor) med Berg, gjør at vi vil være mye mer gjerrig defensivt samt at det offensive spillet sitter mye bedre enn det det gjorde i hele fjor!

Link to post
Share on other sites


Vi har mange spillere som kommer til å levere i år! Gleder meg til å se hvem som får sitt gjennombrudd i år. I 2017 var det plutselig en 17 åring med Hugo Vegard som storspilte i sesongen. I 2018 var det Tobias Børkeeiet som debuterte og var en av våres beste spillere i forrige sesong. I år har jeg stor tro på at Pignatell Jenssen eller Oscar Aga kan få sitt gjennombrudd.

Link to post
Share on other sites


Det er positivt at det nå bare er litt over ni måneder til spillerne er ett år eldre/bedre enn de var da vi spilte kvalifisering til ES2019. Vi ser allerede at vi har blitt mye bedre defensivt. Der har faktisk progresjonen vært større enn økningen i alder skulle tilsi. Sandberg er forresten allerede meget god, noe som sikkert skyldes at han jo er flere år eldre enn da han var færre år dårligere. Hvis dere forstår?

Link to post
Share on other sites


Har troen på Henning Berg styrer godt så at laget vil bli ett godt etablert topplag om 2-3 år, da de yngre er blitt rutinerte og erfarne og at nye spillere har signert inn forbi Stabæk har blitt ett veldig attraktivt lag å spille for og at nye spillere fra akademiet har kommet opp. Har troen på at Boli og Ohi bli og bøtter inn mål.  Håper 17 og 18 topperscorerne tar delt topscorer 1 plass i år. 

Link to post
Share on other sites


Bare la det være sagt: selv om jeg sier at jeg har en uforklarlig optimisme foran denne sesongen, så gjelder denne optimismen at vi havner rundt 9.-10. plass og er ute av nedrykksstriden en stund før slutt. Det mener jeg er et resultat vi har god grunn til å håpe på utifra forutsetningene, både de vi har gitt oss selv og de eksterne forutsetningene. Og sånn har det vært i alle årene etter 2013. Unntaket var kanskje 2016. Utenom det har vi aldri hatt grunn til å forvente topp 8, og derfor var styrets diskusjon om topp 8 mildt sagt overraskende.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor enkelte mener vi skal være misfornøyde med 2014- og 2017-sesongene. Jeg var godt fornøyd med begge to, kanskje særlig 2017 da vi spilte den mest attraktive fotballen i Eliteserien i noen kamper. Kall det tapermentalitet om dere vil. God fotball og aldri reell fare for nedrykk gjør meg glad.

Link to post
Share on other sites


Det tror jeg er et godt utgangspunkt og så kan man glede seg over alt bedre enn det.

Jeg skjønner ikke hvorfor de skal snakke så mye om øvre halvdel. De fleste ser at det ikke er realistisk, samtidig er ligaen vår såpass bingo at ingenting er umulig. Med unntak av RBK, Molde, Brann og Særp er vel alle i mer eller mindre kontrollert økonomisk uføre og kan i teorien havne hvor som helst mellom 16 og 5 uten å vekke nevneverdig oppsikt.

Link to post
Share on other sites


Det høres veldig positivt ut at vi skal spille morsom fotball på et jevnt og stabilt nivå, men samtidig havne et sted mellom 8-11 plass. Dette kan for eksempel oppnås ved at vi spiller sykt bra i angrep og med konstant høyt press, men uten keeper. Veldig positivt, Indeed!

Link to post
Share on other sites


HB gjorde en meget god figur i Viasat studio i går. Gode refleksjoner og analyser. La oss se igjen noe av den samme entusiasmen mot LSK. Han var jo veldig tydelig på at managerenni United hadde siste ordet på spillerkjøp. La oss virkelig håpe det samme er tilfelle hos oss. IAO komner med forslag og HB bestemmer og IAO får gjennomføre. 

Link to post
Share on other sites


1 time siden skrev StabækLegendePåFM:

Ikke satt på direkte nedrykk i VG-Lupen! Med MIF på 16. og B/G på 15. kan ikke Stabæk plasseres på direkte nedrykk i VG-Lupen lenger. Det får vi ta med oss som positivt.

Ta det med ro. Det er sikkert noen som klarer å finne noe negativt med dette også

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Positivitet
×
×
  • Create New...