Gå til innhold

Positivitet


odd
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg har troen på at vi er i ferd med å utforske klubbens absolutte bunnpunkt. Dette er noe man kan skrive bok- og holde foredrag om i årevis heretter. Noe skal man tross alt leve av etter oljen. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det positive er at vi trenger ikke lenger bekymre oss for OM vi kommer til å rykke ned. Vi trenger ikke bite negler helt fram til sesongslutt. Vi trenger ikke være usikre på hva som venter oss neste sesong. Det er avklart. Man kan begynne med å sette seg målet om å ikke rykke ned fra Obos, og ta det derfra.

Det negative er det er ganske uklart hva som ikke fungerer om dagen, det virker som svaret er "omtrent alt". Da er det jo ikke så lett å fikse det.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


6 timer siden skrev geirti:

Vi trenger ikke bite negler helt fram til sesongslutt. Vi trenger ikke være usikre på hva som venter oss neste sesong. Det er avklart.

Du får fortsatt 2 i odds på at vi rykker ned, så da er det vel bare å ringe banken med en gang?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev Ace:

Du får fortsatt 2 i odds på at vi rykker ned, så da er det vel bare å ringe banken med en gang?

Har du sett de siste Stabæk-kampene, eller er det bare odds-oppdateringer det går i? 😉

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg har sett kampene, geirti. Poenget er at det ikke er så sikkert at vi rykker ned som du skriver. Hvis du faktisk mener at nedrykket er klart er det jo bare å klinke til på det spillet.

Når det er sagt tror jeg at vi rykker ned. Har også satt penger på det - så får vi håpe de pengene går tapt. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For all del, sikkert er det ikke før det er teoretisk umulig å berge plassen, men det at det er såpass høy sannsynlighet har (merkelig nok) noen fordeler.

  • Vi trenger ikke stresse med å skaffe (enda flere) spillere som bare skal spille denne høsten for å prøve å berge plassen.
  • Vi trenger ikke presse halvskadede spillere til å kanskje spille for mye, men la spillerne bli helt friske før de kommer tilbake for fullt.
  • Vi har ingen hast med å finne ut av om Kjønø er mannen vi vil ha med oss videre. Beslutningsgrunnlaget der er tynt, og det er nok også på hans fordel om han kan få beskjed om at han blir evaluert på utvikling og ikke på resultater denne høsten.
  • Man kan prioritere å gi spilletid til spillere som har kontrakt lenger enn ut året. Alle korttidssigneringene kan flytte inn hjemme hos Bjarmann, så får han tatt en opptelling på om dette kanskje ble litt vel mye middelmådigheter på en gang. Kasper Pedersen kan få bli med på det laget.
  • Klubben kan ta seg tid til å finne ut hva man har gjort feil, på mange områder, alt fra ansettelser (spillere og andre) til manglende oppslutning i bygda.

 

Noen er sikkert uenig i dette, noen mener sikkert at jo høyere skuldre alle har, og jo mer tabellposisjonen tynger, jo bedre kommer vi til å prestere. Jeg tror ikke det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

2 minutter siden skrev Marandinho:

Usikker på hvilken tråd som er rett, så tar det her. 

 

Men går det an å ta ett øyeblikk, for å hylle personene som har jobbet med Unisport/Nike avtalen? Fytti dette helvette, jeg syntes det er drit kult 🔥🔥🔥🔥🔥 

Hvorfor? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg er fullstendig uinteressert i draktleverandør, bortsett fra at vi har manglet en grønn arm i mange år. Det fører til at folk føler at de må kjøpe en ny drakt, noe som ikke er særlig miljøvennlig. Ikke hjelper det mot nedrykk heller. Vi har allerede rykket ned med både Adidas og Puma.

Tilbake til spørsmålet: hvorfor er du så glad for denne avtalen? Er den bedre enn Golds Gym avtalen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Interessant. Ser poenget ditt. 

Jeg personlig, tenker at Nike er en av (om ikke den største) utstyrsleverandøren i verden. 177mill følgere på insta. Unisport er store i Skandinavia, med total 6 mill følgere på alle plattformer. Det blir superenkelt for supportere å kjøpe drakter og utstyr. Godt mulig du syns det er lite miljøvennlig å kjøpe drakt, jeg personlig liker å ha alle drakter. Stabæk som klubb vil jo få en del pr i sosiale medier i gjennom de. Eneste jeg ikke kan uttale meg om er den økonomiske biten. Men personlig er jeg veldig positiv til at Nike vil pryde draktene. 

Og hva har utstyrsleverandøren med nedrykk å gjøre? Er da helt uvesentlig at vi rykket ned med Adidas og Legea. Hva har det med Nike å gjøre? Og du kan ikke utelukke grønn arm kun fordi det ble Nike?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Positivitet
×
×
  • Opprett ny...