Gå til innhold

Positivitet


odd
 Del

Anbefalte innlegg


9 timer siden skrev SuperDungeonMaster:

Nå er faktisk alt i våre hender igjen. Det var det ikke før denne runden. 

Sant! Til tross for at vi er det laget som scorer minst og slipper inn mest så ligger vi på kvalik med skjebnen i egne ben

Lenke til innlegg
Del på andre sider


55 minutter siden skrev Trusty:

Er kanskje et teit spørsmål, men hvordan/hvorfor er alle så komfortable med å bruke forkortelsen ss til å beskrive oss selv?

Det skrives vel $$, ikke SS? Av åpenbare grunner...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Vi har hatt de samme enorme manglene hele sesongen og vi virker ikke å bry oss. Derfor har jeg mentalt forberedt meg på nedrykk i nesten hele år.

Vi må bygge på nytt og OBOS kan være akkurat det som skal til. Alarmklokkene har ikke blitt hørt på brakka. Kanskje den høres nå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Asså - den jobben som skal gjøres er den samme uansett hvilket nivå man spiller på, Så det handler egentlig mest om å vri om noen brytere i topplokket.

Bestemmer man seg for at OBOS ligaen blir drit fett - så blir OBOS - DRIT FETT!

Bytt ut Ranheim med Rosenborg, Ulf med Viking og Blink med TIL eller Glimt og Kåffa med LSK så snakker vi jo nesten retro 90 talls tippeliga her. Eneste fordelen med at de ikke er her er at det blir lettere å VINNE.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mye av grunnen til at jeg gleder meg veldig er at jeg føler at vi i 2022 spiller på rett nivå😅 vi er konkurransedyktige for første gang på lenge og spillerne våre kan endelig vise hva de er gode for!

(Så håper jeg på positive overraskelser i form av utvikling som gjør at vi kan rykke opp - og attpåtil som et langt bedre lag enn det som rykket ned)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Noen ganger må man drømme seg bort i disse litt tunge tider. Da kan jeg virkelig anbefale Runar Skrøvset fra Dritte Halbzeit sitt reisebrev fra Bochum sin seier over Bayern i helgen. Sett den på bytt ut klubbnavnet og se for dere en slik kamp og hvem skriver vårt brev når vi som underdog spiller om finaleplass på gamle Nadderud mot Glimt i år. Det er 20 minutter med intens stemning som er en fjern drøm men de er de vi må leve for gjennom sesongen. 
https://overcast.fm/+VXcqhZnXE/05:08

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Positivitet
×
×
  • Opprett ny...