Gå til innhold

Stabæk - Trondheims-Ørn, mandag 22. April, kl.15:00 på Nadderud stadion.


gwestlund
 Del

Anbefalte innlegg


Neste kamp for Chixa denne  sesongen er hjemme mot Trondheims-Ørn mandag den 22. April på Nadderud, avspark er klokken 15:00

Etter en trøblete start med tre tap, er dette lag som bør kunne slås. 

Så da satser vi på at Chixa spiller en bra kamp og sikrer seg sine første poeng for sesongen. 

Her kan du se ukens «Pikene på broen» https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/pikene-pa-broen-4

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kan tilføre at lagene har møttes 21 ganger i serie og cup siden 2009. Stabæk har 17 seire, Trondheims-Ørn én. Tre kamper har endt uavgjort. I fjor vant lagene hver sin hjemmekamp. Ørn vant 1-0 i Trondheim i mars før Stabæk vant 2-0 på Nadderud i september.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lagoppstilling: Hjelmseth - Bjørneboe, Bergsvand, Kristoffersen, Grønli -  Loennecken, Fladberg, Lie, Asher - Bjånesøy, Blakstad.

Benken: Ervik - Cameron, Kielland, Naumanen, Ness, Normann, Thorkildsen.

To(tre) landslagsspillere på benken!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


48 minutter siden skrev s-simen:

Har vært alt for fraværende på kvinnefotball i det siste. Er det virkelig kun én kamp som blir filmet hver runde?

Du finner alle kampens bak betslingsmur hos nettavisen 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Første kvarteret er vel godkjent. Deretter er det tilbake til det samme med unntak for Bjånesøys skudd i tverrligger og ned. På papiret har vi egentlig mange bra spille, fire A-landslagsspillere, og to av dem kan vi ha på benken. Hvordan er det mulig å få dem til å fungere så dårlig sammen. Bytter ser ut til å gjøres kun om spillerne ber om det. Takk og lov for at Ørn var omtrent like dårlige. Vi trenger noen som kan få spillerne til å fungere sammen!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kvinnefotballmagasinet.no oppsummerer kampen slik:

«Stabæk sitt første poeng og mål- vondt å se Bærum laget om dagen

Trondheims-Ørn gjestet Nadderud i dag, og det var en virkelig viktig kamp for begge lag i bunnen. 

Begge trengte tre poeng, men fikk kun et.
Melissa Berman Bjånesøy scoret årets første mål for Stabæk, men det holdt ikke for Rakel Engesvik utlignet for gjestene like etterpå.

Det er litt vondt å se de blaa om dagen, med tanke på hvordan de spilte for bare 2-3 år tilbake. Nå er det generasjonsskifte anmaz i klubben, der ingen Rønning, Isaksen, Ellingsen, Maanum, Dekkerhus, Jensen, Liane eller andre kan hjelpe flere av de meget urutinerte spillerne. 

Ørn ser hakket vassere ut, og jeg blir imponert om Stabæk overlever denne sesongen, trist å melde- men fakta. Dette var en match på hjemmebane som de måtte vinne, og nå kan det se tøft ut. 
Men det er 18 kamper igjen, og sesongen er nettopp begynt.

20 åringen Engesvik scoret 1-1 målet på Nadderud.»

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fra Budstikka+

 

Stabæk med årets første poeng

MISTET LEDELSEN: Stabæk-spillerne fortviler etter å ha sluppet inn like etter at de gikk opp i ledelsen.

MISTET LEDELSEN: Stabæk-spillerne fortviler etter å ha sluppet inn like etter at de gikk opp i ledelsen. Foto: KARL BRAANAAS

Publisert:22. april 2019, kl. 14:11

Med tre tap på like mange forsøk var Stabæk i poengnød da de tok i mot Trondheims-Ørn mandag. Kampen endte 1-1 og "de blaa" noterte seg for årets første poeng.

 
DEL
  •  
  •  

Stabæk - Trondheims-Ørn 1-1

Stabæk har ikke hatt en serieåpning og skryte av, med null poeng og null scorede mål på de første tre forsøkene.

I dag tok Bærums-laget imot Trondheims-Ørn - et lag som ikke hadde vunnet én kamp i toppserien på de siste 15(!) forsøkene.

LES OGSÅ: Stabæk tapte hjemmepremieren

Bjånesøy med årets første

Det var vertene som kom best i gang, og etter 279 målløse Toppserie-minutter i 2019 fikk Bærums-laget endelig sin første scoring, signert rutinerte Melissa Bjånesøy. Hun utnyttet svakt keeperspill av Kristine Nøstmo i Trondheims-Ørn-bure. Stabæk fikk corner og ballen ble slått inn. Nøstmo kom ut for å bokse, men hun traff dårlig og ballen føk rett opp til værs før den landet hos Bjånesøy som kunne sette den inn i det tomme buret.

Gleden var dog kortvarig for hjemmelaget, for ti minutter senere var lagene like langt. Bortelaget vant en corner, og Stabæk slet med å få ballen ut av egen 16-meter. Etter mye klabb og babb i feltet fikk Rakel Engesvik kriget ballen i mål for Trondheims-Ørn.

I resten av omgangen var det stillingskrig ute på den humpete Nadderud-matten, med noen halvsjanser til begge lagene.

Tidlig i den andre omgangen trodde nok bortelaget at de hadde snudd kampen da Julie Adserø satte inn 2-1, men scoringen ble annullert for offside. I innledningen av den andre omgangen var hjemmelaget svært tamme, men «de blaa» våknet etter hvert. Først var Cornelia Fladberg farlig frempå da hun fikk vendt opp inne i boksen til Trondheims-Ørn og fyrte av et skudd som ble blokkert.

Stabæk tok mer og mer over initiativet og målscorer Bjånesøy var svært nære ved å notere seg for sin andre nettkjenning for dagen. Hun vendte opp like utenfor 16-meteren til Trondheims-Ørn og skjøt mot mål. Dessverre for Stabæk traff skuddet tverrliggeren bak en utspilt Nøstmo.

Kampen endte 1-1 og Stabæk tok med det sitt første poeng for sesongen.

LES OGSÅ: Stabæk spiss etter serieåpningen. -Som en skøytebane

Følg kampen live HER:

Stabæk XI: Ingrid Hjelmseth - Silje Bjørneboe, Guro Bergsvand, Siri Nordeide Grønli, Ina Kristoffersen - Thea Loennecken, Cornelia Remme Fladberg, Chinyelu Asher, Gabrielle Hoel Lie - Melissa Bjånesøy, Silje Blakstad

Trondheims-Ørn XI: Kristine Nøstmo - Malin Sunde, Mali Næss, Ina Vårhus, Maria Olsvik - Cesilie Andreassen, Elin Sørum, Rakel Engesvik - Elen Melhus, Julie Adserø, Emilie Bragstad

93.00: Kampen er over! Det ender 1-1 på Nadderud!

89.02: Justine Kielland prøver deg fra distanse, men Nøstmo redder enkelt.

85.00: Fem minutter pluss tillegg igjen nå. Lukter uavgjort dette.

76.12: Det er så nære for Melissa Bjånesøy! Har vært svært toneangivende i dag, og kroner nesten prestasjonen med en praktscoring! Vender opp på utsiden av 16-meteren og setter ballen i tverrliggeren bak en utspilt Nøstmo!

75.00: Vertene som kjører oppgjøret nå.

72.29: Nytt bytte for hjemmelaget. Ut gikk Gabrielle Lie og inn kom Justine Kielland. 

70.11: Stabæk gjør et bytte. Ut går Silje Blakstad og inn kommer Tiffany Cameron.

66.00: Stabæk får frispark på egen halvdel når Bjånesøy blir holdt igjen på vei fremover. Kaptein Ingrid Hjelmseth sier tydelig ifra til dommeren om hva hun synes om det og får applaus fra Stabæk-supporterne.

64.12: Etter å ha skapt så godt som ingenting i innledningen av den andre omgange er Stabæk mye mer frempå nå. Bjånesøy spilles igjennom av Silje Bjørneboe, men målscoreren avblåses for offside.

61.41: Ok Stabæk-sjanse. Cornelia Fladberg får rettvendt seg inne i boksen til bortelaget, men skuddet blokkeres.

54.38: Så setter Trondheims-Ørn ballen i mål, men scoringen annulleres for offside. Ser riktig ut.

49.22: Bjånesøy vinner duellen inne i feltet etter en Stabæk-corner. Avslutningen går til side for mål.

45.01: Andre omgang er i gang!

45.00: Der blåser Veronika Fjeldvær av for pause! Det var Stabæk som scoret først, men med Trondheims-Ørn sin scoring like etter er lagene like langt halvveis.

41.04: Halvsjanser til begge lag. Bjånesøy ser farligst ut for vertene der fremme.

29.47: Roet seg ned nå. Begge lag prøver å spille endel langs bakken, men underlaget samarbeider ikke særlig godt.

22.14: Der er bortelaget nære! Ruller seg fint opp på høyresiden og innlegget er godt. Foran mål vinner Emilie Bragstad duellen mot Silje Njørneboe, men får ikke presset skuddet under tverrliggeren.

18.02: 1-1! En scoring som minner litt om den første. Trondheims-Ørn vinner en corner som slås inn på bakre stolpe. Stabæk får ikke klarert, og etter mye klabb og babb inne i feltet får Rakel Engesvik kriget den inn fra kloss hold.

13.10: Sunde er inne på banen igjen etter litt behandling bak mål. Trondheims-Ørn har løftet seg etter scoringen til Stabæk.

10.13: Bjånesøy er nære igjen! Målscoreren spilles igjennom og stormer mot mål. Hun blir løpt opp av Malin Sunde, som får presset Bjånesøy så mye at avslutningen blir dårlig. Trondheims-Ørn-spilleren får seg også en trøkk i duellen mot Stabæks målscorer.

08.45: 1-0! Så sitter Stabæk sin første scoring for sesongen! Vertene vinner et hjørnespark som slås inn foran mål, og Tromheims-Ørn-keeper Kristine Nøstmo prøver å bokse ballen ut. Hun treffer dårlig og ballen går rett til værs. Den lander hos Melissa Bjånesøy som setter inn 1-0 fra kort hold!

04.30: Jevnt innledningsvis. Nadderud-matta ser ikke nevneverdig bedre ut enn den gjorde i den første hjemmekampen.

00.00: Kampen er i gang! Stabæk jakter sine første poeng og sin første scoring for sesongen. Vil det komme i løpet av de neste 90 minuttene? Heng med!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk - Trondheims-Ørn, mandag 22. April, kl.15:00 på Nadderud stadion.
×
×
  • Opprett ny...