Jump to content

Kamptråd: Stabæk-Brann


Stabæks beste  

106 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts


Sted: Nadderud stadion
Dato: 12. mai
Tid: 20:00

Blir vel hjemme vi skal gjøre det, og jeg ser ingen grunn til at det ikke skal skje mot Brann heller. En ting må vi ha klart: de overpresterte i fjor. I år så det først ut som de skulle komme ned på jorda, men de har gravd ned under jorda igjen også. Angrepsspillet deres er nesten utelukkende basert på lange baller...på en 1.70 høy Veton Berisha. De sliter med å bryte ned lag. Forsvarsspillet er ikke like patent som i fjor. Her kan det bli tre poeng.

Historisk har Brann på Nadderud vært en blandet fornøyelse. Fjorårets kamp var et surt 1-2-tap, men året før spilte vi kanskje vår beste kamp hjemme mot Brann og vant 2-0. Samla statistikk i Eliteserien er 9-3-5.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det blir markering for Tor-Marius under kveldens kamp:  

Har nå sett og analysert på nytt. Brann er et sterkt lag og hadde kampen i sin hule hånd i første omgang. Det oser styrke av laget og jeg tror de kommer høyt opp på tabellen i år. Svakheten er på topp

Det er så sykt lite nødvendig og konstruktivt å melde sånt her i mai. Selv de mest optimistiske før sesongen trodde vel ikke vi skulle gå ubeseiret gjennom 2019 heller? Kjempe på nå!

Posted Images


Dette blir nok én i rekken av tøffe hjemmekamper:

Først var det krigelaget fra Romerike på en åker uten mulighet for finspill.

Deretter var det regjerende seriemester.

Deretter var det serieleder (hvertfall om man tok vekk Moldes ekstrakamp).

Nå er det laget som kanskje har vært det stødigste bortelaget hittil i år. De har vunnet sjansestatistikken mot alle (unntatt 5-5 borte mot Odd i følge VG) kamper i år, men har fått dårlig betalt. Skal de fortsette å dominere og få hull på byllen (jeg kaller det en byll når et lag med Branns forventninger ligger på nedre halvdel og har negativ målforskjell) - det hadde jo vært typisk oss. Eller skal de mange middelmådige resultatetene tynge dem ned, og vår, forventningene tatt i betraktning, imponerende rekke på Nadderud fortsette?

 

Jeg trodde ikke vi skulle slå RBK, jeg trodde ikke vi skulle ta Glimt, så jeg tror vel ikke vi vinner her heller. Men hva faen vet vel jeg?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kamptråd: Stabæk-Brann
×
×
  • Create New...