Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk – Haugesund 4/8 kl 18:00


nichb
 Del

Stabæks beste  

102 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


Ett poeng til Sarp hjelper dem ikke all verden, men to poeng tapt for RBK er noe dritt for dem. Når man (altså jeg) ber til høyere makter om at ingen av lagene får poeng, får man nesten være fornøyd med uavgjort. Jeg har litt samme dilemmaet neste runde også, og håper forballguden finner lignende løsning også der (men aller minst vil jeg selvfølgelig ha Tromsøseier).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg er mer opptatt av hva slags taktikk som legges opp for å vinne denne viktige kampen enn av intern krangling på Forumet. Jønsson har jo til nå delvis valgt at vi ligger lavt med kjappe Boli-kontringer.  Den muligheten har vi ikke i dag for vi mangler vel spillere som kan løpe fra Haugesunds forholdsvis kjappe midtstoppere ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Med seier går vi forbi minst to lag. Ranheim kan dog gå forbi oss på målforskjell, men det er mindre sannsynlig. Ville vært herlig å ha 4 poeng ned til nedrykksplass også. Motivasjonsboost

Lenke til innlegg
Del på andre sider



4 minutter siden skrev FranckTheBank:

Hvorfor er ikke kinoshita på benken en gang?

 

På 3.8.2019 den 13.52 skrev ingo:

Japaneren har ikke fått spillertillatelse ennå grunnet sendrektighet i det belgiske forbundet og er ikke aktuell i morgen, men definitivt til neste serierunde. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


6 minutter siden skrev Mihawk:

Ønsker meg at Bohinen tørr bidra litt mer offensivt med pasningene sine - det går ofte litt for sakte med mye balltrilling.

Litt symtomatisk for alle  midtbanegutta fra akademiet...?

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk – Haugesund 4/8 kl 18:00
×
×
  • Opprett ny...