Gå til innhold

Om flaggveivingen


Anbefalte innlegg


Kjære alle. 

Jeg synes vi bør ha en diskusjon om flaggveivingen på SS-feltet, og mener den er såpass viktig at den fortjener en egen tråd.

Mitt syn er at det har gått for langt. Det forstyrrer såpass for sikten både for oss i SS og de som sitter på andre siden av gjerdet at det går utover fornøyelsen. 

Kjør diskusjon. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Altså, jeg har vært i SS hele mitt liv siden jeg var 6 år (i de dagene var det tydeligvis ikke så nøye med alderen, vet ikke om det er det nå). Jeg kan ikke huske at det har vært så ille som det er nå mtp sikten i foregående sesonger, og mener at denne forandringen bør diskuteres. 

Hvis alle er enige her om at flaggingen er fin slik den er nå er det helt greit. Det som skjer da er at jeg (+far,+bror) setter meg et annet sted og ikke fornyer medlemskapet. Synd for oss, men vi er tross alt bare noen prosenter av feltet, så ikke noe stort tap for SS. Det vil jeg gjerne ha klarhet i før jeg tar det relativt drastiske skrittet er om andre føler det slik som meg. 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 minutt siden skrev atleten:

Jeg klarer å leve med flagging ass. Men jeg er såpass interessert i kampen på matta at jeg synes man bør vifte litt mer konsentrert. Flagging 70% av kampen er faktisk ikke nødvendig. Dere får meg ikke over på hovis selv om flaggingen fortsetter. Sorry.

Nei hovis er ikke aktuelt. For mye sol og rosenborgsupportere. 

For øvrig helt enig i at flaggveivingen ikke bør bort. Mener bare at den bør trappes ned.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


17 minutter siden skrev Kongen23:

Jeg kan ingenting om dette, men kan ikke flaggingen skje fra et høyere radnummer på tribunen? Da kan man også flagge 100% av kampen uten at det går utover sikten. 

Det er jo bak der alle de gamle traverne som truer med å flytte til hovis sitter...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


31 minutter siden skrev atleten:

@WilliamStabæk4eva du er ikke alene om synspunktene. SS er nok delt i midten på dette punktet. Alle vil jo ha mest liv på tribunen. Og alle vil jo få med seg kampen. Å gå ned fra 70% til 30% flagging vil fungere for alle.

Dette var fint å høre.

Da oppfordrer jeg de som tar disse avgjørelsene å høre etter. Hvis ikke det kuttes ned er det altså fare for at SS blir en ganske snever supporterklubb, og det er verken bra for SS eller Stabæk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg rakk ikke kampen i dag så kan ikke uttale meg spesifikt om denne. Det har skjedd at jeg har irritert meg over flaggingen, men pleier da å flytte meg vekk fra den personen som flagger så jeg får bedre sikt. Tror uansett det er fint at vi tar denne diskusjonen. Er ganske sikker på at spillerne påvirkes mer av av lydnivået vi klarer å levere, enn av hvor mye vi flagger. Og hvis folk forlater support fordi vi flagger for mye er hvertfall et varsko. Lydnivået henger mye sammen med hvor mange folk som stiller opp. 

Og apropos sikt; Satt en gang på feltet til høyre for oss. Det må jo være verdenhistoriens verste felt. Først må du se igjennom en stolpe, et gjerde, flagging fra support og to innbytter benker. Ikke rart «vanlige» folk holder seg unna Nadderud. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Flagging ser tøft ut på tv, og er vel hentet fra tribunekulturer sydover? synes personlig det holder med store flagg ved målfeiring. Må være lov å innrømme at vi ikke er den gule vegg på signal Iduna. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 minutter siden skrev Mikkel:

Må være lov å innrømme at vi ikke er den gule vegg på signal Iduna. 

Helt greit det, men trenger ikke se ut som godsetunionen eller alle PLklubber av den grunn. 

Jeg er generelt for at vi skal flagge MER, men kan være enig i at megaflaggene kun bør brukes ved scoring og de største vifteflaggene kan trekkes lenger bak, problemet er vel at de bak ikke gidder å bruke flaggene. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 minutter siden skrev Ace:

Vi er vel ikke langt unna at det er sånn allerede? Det er ganske glissent på SS-tribunen, og ting som gjør at enkelte trekker seg bort er ikke bra. Det virker som om de som er pro konstant flagging mener at de som er uenige ikke hører hjemme på feltet.

Det er definitivt ganske glissent, men jeg tror dessverre $$ har større problemer enn XX% flagging.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


10 minutter siden skrev Jan Fredrik:

jeg tror dessverre $$ har større problemer enn XX% flagging

Kan nok være. Men en evaluering for å se på mulige tiltak er absolutt på sin plass der også flagging må være et tema. Når flere misliker det og flytter over til hovis er det tydelig at den virker ekskluderende for noen.

Alle er enige om at vi trenger flere folk på Nadderud generelt og SS-tribunen spesielt. Kom gjerne med andre forslag til tiltak. Som Andreas skriver er sikten fra mange felt rimelig elendig, men potensialet er definitivt betydelig større enn hva som møter opp nå for tiden.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


22 minutter siden skrev Jan Fredrik:

Det er definitivt ganske glissent, men jeg tror dessverre $$ har større problemer enn XX% flagging.

$$ har flere problemer og XX% flagging er et av dem.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg er svært positiv til flagging og mener det er en viktig del av måten vi støtter og profilerer klubben og oss selv. Jeg synes vi burde flagge mer, men jeg ser poenget med de største flaggene.  Jeg synes generelt at vi de siste årene har blitt litt dårligere på hopping, bruk av skjerf og lignende visuelle uttrykk, noe jeg synes er synd. For meg er det viktig at Stabæk er en klubb folk legger merke til og synes er kule å se på, en måte å påvirke det er å se bra ut. En måte vi gjør det på er å bruke flagg. Men jeg bytter gjerne ut ett stort flagg med fem små. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Litt selv promotering: 

 En del her som bør høre på denne, en del i starten og innimellom ang flagg/tostangs osv her. 13:10 og utover snakkes det positivt om flaggingen vår.   Enig med MSP om at det handler om å profilere klubben og oss selv, og jeg også er generelt for masse flagging. Og ønsker at folk fortsatt skal forbinde SS med mye flagging og tostangs. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg skjønner at folk vil at SS skal se bra ut og at flagg er viktige virkemiddel. Men jeg skjønner ikke at de er viktige under selve kampen, eller hvertfall ikke spesielt mye av tiden. Hvem er det egentlig som ser på SS mens kampen spilles? Ikke TV-kameraene. Ikke spillerne. Ikke Hovis. Så det argumentet kjøper jeg ikke.

Flagg kan sammenlignes med tifoer: akkurat som vi ikke dekker oss med tifo midt i kampen bør vi heller ikke gjøre det med flagg, uavhengig av hvor bra det måtte se ut. 

Ellers ser jeg positivt på forslaget om å bruke flagg av mindre størrelser og skjerf. Dette er måter å få gode visuelle effekter som ikke ødelegger sikten til de som ikke ønsker sikten ødelagt.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror forøvrig dette problemet vil bli betraktelig mindre på ny stadion, der feltet forhåpentligvis blir høyere, brattere og bredere. Men foreløpig må man jobbe med det ganske slake feltet man har.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


At det er fett med flagg/tostangs, den ser jeg @HenkeBoss, det er visuelt fett. Men er det visuelt fett at det er mere og mere betong som blir synelig på ståfeltet (fra Hovis og på tv bildene)?

Jeg vil heller ha et fullt felt med masse trøkk og lyd enn masse betong, to flagg og en liten gjeng...

 

Ja @kkh94 håper virkelig på på bratte tribuner på nye stadion!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Noe må i hvert fall prøves for å få flere folk på feltet, for nå er det dessverre rimelig tynn suppe som blir levert. Det gjelder forresten stadion som helhet. Hva skjedde forresten med de "forsangerne" som skulle få mer liv på Hovis? 

Det er jo åpenbart mange travere som har flyttet seg bort fra ståplass. Kunne vært interessant å få så mange som mulig av dem i tale her, og høre hva som skal til for å eventuelt vurdere en retur. 

Engasjementet rundt Stabæk skriker jo forøvrig etter en bedre hjemmeform og flere baller i mål, men det er det litt vrient for oss å gjøre noe med. Vi trenger virkelig noen oppturer og en sesong eller to unna bunnstriden nå.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Om flaggveivingen
×
×
  • Opprett ny...