Gå til innhold

Pyro


atleten jr
 Del

Anbefalte innlegg

  • 3 måneder senere...
  • 2 uker senere...

På 5.3.2020 den 21.34 skrev boie:

Så de kan ikke godkjenne, men kan de nekte pyro?

Vi kommer nok tilbake til dette når alt det andre greiene er over. Men i utgangspunktet har vi ikke gjort noe som er i strid med lovteksten, det er DSB som har valgt en veldig subjektiv tilnærming + at de har diktet litt. Så det skal være mulig å komme frem til en løsning. Men det er det NFF som kan bruke arbeidstimer på, det var de som saboterte dette i fjor. De er i øyeblikket omtrent der jeg var da jeg begynte research våren 2016. De har fått en del info så det forhåpentligvis går fortere. Hvis de vil da. Det er jo litt pussig at de som jobbet mot oss i fjor plutselig skal jobbe for oss i år. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 7 måneder senere...

Sitat

Det er likevel en erkjennelse av at NFF også må ta sin del av ansvaret for at dialogen med supporterne ikke har vært så god som ønskelig, samt et ønske om at vi nå skal se fremover og jobbe fram et nytt regelverk som både ivaretar hensyn til sikkerhet og ønsket om mer stemning på tribunen, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt.

Det er faktisk et snev av selvinnsikt vi ser et sjeldent eksempel på her.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Posse og Frølich, der har du radarpar! DSB ser ikke ut til å ha noe særlig intelligent svar på den totale mangelen på alvorlige skader på norske arenaer. Fotballsupportere og klubber håndterer dette flott på egen hånd, om vi bare får lov. Ingen grunn til å hente inn utdannede pyroteknikere. La supporterne veive med lys, så kan fagfolka ta seg av ting som faktisk er vanskelig.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


15 timer siden skrev geirti:

DSBs representant tapte den debatten så det sang, men kan fort vinne kampen om regelverket likevel. Vi har et rimelig byråkratstyrt land, for å si det forsiktig.

Det endte vel med knock out-seier da DSB måtte ty til at det er et EU-direktiv som "tvinger dem"... Synd at Høyre ikke var like tydelige i denne debatten da de satt i regjering.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Pyro
×
×
  • Opprett ny...