Gå til innhold

Treningskamper 2020


Tom Bruaset
 Del

Anbefalte innlegg


3 timer siden skrev odd:

De som ikke fikk lov av kona å bli i Syden?

Haha. Men seriøst: Amankwah er jo skadet, så ingen grunn til å kjøpe ny flybillett til han. Ergo: Fornuftig å sende han hjem. 
 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


24 minutter siden skrev nichb:

Går treningskampen mot Godset til fredag fortsatt som normalt? 

Har sjekket litt og det står ikke noe annet noen steder, så regner med at den går som planlagt, ihvertfall i skrivende stund. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Godset.no:

Fredagens treningskamp mot Stabæk går som planlagt. Vi holder DNB-tribunen åpen for publikum via inngang 1. Kampstart er klokken 13.00.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jo flere tribuner åpne, jo mer plass per person?

Sannsynligvis er det færre folk på den treningskampen (spredd over hele banen) enn det er på t-banen fra Bekkestua til sentrum kl 07:45..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi er i gang mot Stjørdals Blink nå fra kl 14. B-preget oppstilling hos oss:

Marius Ulla - Emil Jonassen, Nicolas Pignatel, Hady Sangare, Peder Vogt, Jesper Isaksen, Luc Kassi, Hugo Vetlesen, Fitim Zemi, Christopher Cheng, Oliver Edvardsen

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes midtstopperen gjør en ok figur, ok med ballen i beina og i pasningspillet. Men posisjoneringen i det defensive er ikke bra. Egentlig forventet av en en ung 21 åring  som aldri har spilt med Piggy i første og Hanche i andre...potensiale=ja, forsterkning=nei

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette minte meg litt om en treningskamp i sommerpausen, eller tidlig runde i cupen hvor vi hviler en del spillere. Litt slapp innsats fra oss. S/B ville mest.  Kassi var igjen veldig bra. Lumanza bra, men ujevn og jobbet lite hjemover. På S/Bs andre mål sto han helt stille. Donkin overrasket positivt - vil mye og greier til tider å vinne ballen i vanskelige situasjoner. Azemi er en meget erfaren spiller og det er svært overraskende at han stadig går rett i offsidefella til et OBOS-lag. Bakover virker det planløst i dag og S/B fikk svære rom å boltre seg på i forsvaret vårt. Ikke mye å glede seg over, men vi stilte et lag som var noe B-preget og jeg depper ikke over resultatet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Treningskamper 2020
×
×
  • Opprett ny...