Gå til innhold

Torgeir Bjarmann


mbh
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg syns det er vanskelig å si at Bjarmann har levert særlig bedre enn middels, men samtidig er det ikke vanskelig å tro han på at det er utfordrende å jobbe i Stabæk og at man aldri får vist sitt potensial. Om valget hadde stått mellom Bjarmann og IAO, ville jeg uten tvil valgt Torgeir 10 av 10 ganger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Gift kan jeg uten videre sette på Bjarmanns konto. Nettverket hans kan ha vært en nøkkel?

For alt annet er jeg ikke sikker. Som sportsdirektør må man jo forholde seg til både styre og realiteter. Han sa selv at han syntes det ikke var nok penger tilgjengelig til å bygge det laget han ønsket.

Sammenlikner vi med IA, hvilke forhold hadde de?

I tillegg til jokeren Bjarmann selv kjøpte (Gift), har han også vært heldig. Nusa var på mange måter gratis penger. Spillere som Bohinen og Vetlesen «sto på konto». Disse kunne selges i et godt marked. Når mye av pengene skal brukes til å drifte klubb er det selvsagt fint at spillere generelt er dyre.

Jeg har inntrykk av at vi har bedre økonomi nå, og at det har gitt oss muligheten til litt mer stallfyll. Typer som Krogstad som kommer på lengre kontrakter. I mine øyne rykket vi opp igjen med et veldig grått lag. Med Bohinen holdt det på å gå skeis da vi skulle holde oss. (Og kan fortsatt ende med nedrykk.) Er det Bjarmanns ære eller Bjarmanns feil?

Ikke vet jeg.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


12 hours ago, Marandinho said:

Takk Bjar Bjar for alt. 

 

Veldig spent på hvem som kommer inn🙌🙌🙌🙌

Snapchat-1783710310.jpg

IAO eller at Bradley for litt mer makt på spillerkjøp for å sørge at han blir lengere i klubben. Tenk hvilkne spillere Bradley muligens kan hente for en billig penge for oss i 1 eller 2 år med sine nettverk han har bygd seg opp gjennom karrieren sin

Lenke til innlegg
Del på andre sider


36 minutter siden skrev joffen:

 Det bør absolutt være noen med godt nettverk i Norge\Skandinavia, på godfot med Atta Aneke osv.

Den detaljen er definitivt den viktigste detaljen. Vi må for all del fortsette med å ha god dialog med Norges beste agent. Det er vi avhengig av. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


19 minutter siden skrev blaasoldat:

Jeg må innrømme at den største feilen til TB, om han står bak disse er ansettelse av Kjønø og ikke minst LB med team! Med sistnevnte tok vi sjumilssteg bort fra vår identitet og kjerneverdi!

Er ikke dette klubbstyret sitt ansvar ? Er vel de som ansetter og sparker…om og om igjen….

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Gjengen på toppen er fullstendig uten ide/ansvar rundt hva de driver med. Da er det nødvendig å hele tiden fylle på med (kvitte seg med) syndebukker.

Man må jo være blind/døv, hvis man ikke har lagt merke til hvordan det stås frem hver gang man har ansatt en ny trener (eller annen "nøkkelperson") man tror er gull, mens man ikke har noe som helst ansvar når det viser seg å ikke være en vellykket ansettelse. Ansvaret skyves Alltid elegant nedover. Uansett.

Bønn:

Kjære Gud! La oss ha hytte på Sørlandet, men ikke sportssjef derfra!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Torgeir Bjarmann
×
×
  • Opprett ny...