Jump to content

Muligheten til å se første hjemmekamp


Posse
 Share

Hva gjør vi med de 10 billettene?  

124 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts


Hei ærede medlemmer. 

Klubbene får i disse dager en protokoll over retningslinjer for de første kampene. Den åpner for at inntil 10 supportere skal få komme inn på stadion. Den legger også følgende premisser:

  • Man må selvsagt være frisk og symptomfri de siste 14 dagene
  • Man blir plassert på et felt på tribunen med god avstand til andre, og får heller ikke "opptre" som supporter. Man får se kampen.
  • Man må ha sesongkort og medlemskap for 2020 

Som dere kanskje så i Budstikka så er jeg personlig av den oppfatning at jeg ikke har lyst til å stå og flagge eller lage tifo eller noe slikt nærmest alene på banen og så sette meg i gokk. Jeg er på kamper for å være med dere, i en tett masse som lager lyd og stemning. Men vi er naturligvis heller ikke interesserte i å nekte noen hos oss som har lyst til å gå på kamp på de overnevnte premissene. 

Det har imidlertid blitt diskutert noen alternativer det siste døgnet. De to vil vi at dere skal være med på å stemme over.

 

Forslag 1:

Vi har blitt tilbudt 10 plasser. 1 av disse går til et styremedlem som da har ansvaret for å organisere disse folka, sørge for at retningslinjer etterkommes osv. Resten trekkes blant medlemmer med sesongkort 2020 som melder seg til medlem@stabaek.no med navn osv. Vi trekker ut 9 heldige randomisert.

 

Forslag 2:

Vi gir fra oss disse 10 plassene til barneavdelingen på Bærum Sykehus, Aldermandsligaen eller andre i risikogruppen som kanskje ikke får gått på kamp når det slippes opp igjen.

 

Siden dette i utgangspunktet er et gode som er tilbudt Stabæk Supports medlemmer ønsker styret minst 2/3 flertall for alternativ 2 om vi skal si ifra oss billettene. 

Merk at det er HELT GREIT å mene at medlemmene våre skal ha billetter. Vi er betalende supportere som ofrer svært mye for Stabæk, og det er våre medlemmer som har blitt tilbudt billettene i utgangspunktet. 

WhatsApp Image 2020-06-10 at 20.40.59.jpeg

Link to post
Share on other sites


Ja, la oss gi plassene til de 10 første som kan vise legeerklæring på diagnostisert ADHD.

Edit: må selvfølgelig være umedisinert. 

Edit 2: selvmedisinert går bra.

Link to post
Share on other sites


25 minutter siden skrev Bjornh:

Kan vi ikke gi til de 10 som skriker høyest; for en gangs skyld vil det være et godt kriteria.

Tenker det blir litt tamt for andre å være der dersom det er dødsens stille på stadion.

Sangforbud... 

Link to post
Share on other sites


1 time siden skrev ErikErik:

Hva er grunnen til at man ikke skal kunne «opptre som supporter»?

så lenge man holder avstand må det da være lov å synge litt?

Det er mye som er spesielt og rigid ved norske fotballkamper per nå hvis man sammenligner med å kjøre buss, handle i butikken og spise på restaurant.

Men nå er vi jo vant med at vi må drikke øl i et adskilt lokale noen hundre meter unna stadion, omgis av stålgjerder på hver rad dersom vi ønsker å stå oppreist, og fratas pyroteknikk vi vanligvis ikke skader oss på. Så holdningen om at fotballsupportere bare såvidt klarer seg sjæl er som den pleier...

Link to post
Share on other sites


Det sendes ut informasjon nå om at 200 personer kan slippes inn som publikum i tillegg til de 200 som er en del av arrangementet (spillere, trenere, TV, frivillige osv).

Jeg har ikke sett noen begrunnelse for hvorfor alle må sitte.

Link to post
Share on other sites


Her er reglene for kampene. Klubbene har altså fått dette fredag kveld, og det skal spilles runde på tirsdag. Dette er ekstremt omfattende og det er svært mange ting som klubben må ta hensyn til. Det blir rett og skikkelig kaotisk for å komme i stand. 

Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 15 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr. Det må lages nye kart og planer og mye annet div. 

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/protokoller-for-aktivitet-toppfotball/protokoll-for-gjennomforing-av-fotballkamper/#177921

I første omgang må klubben få sette seg inn i hvordan dette skal kunne løses på Nadderud. Jeg vet at det er mange som ønsker seg inn på kamp, men her kan det fort være at det ikke kommer en avklaring før mandag kveld - rett og slett på grunn av den protokollen dere selv kan lese ovenfor.

Jeg har sagt at Kjetil må åpne en flaske vin i kveld før han leser noe mer. 

Edited by Posse
Antall personer visiteres, kan ha hørt feil på dårlig telefon
Link to post
Share on other sites


"Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 3 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr" 

Må da være en dårlig spøk.... 

Link to post
Share on other sites


10 minutter siden skrev nichb:

"Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 3 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr" 

Må da være en dårlig spøk.... 

Fra linken til Posse:

Adkomst og innslipp skal være tidsforskyvet. En vakt skal kun visitere 15 personer før det rulleres og vakt bytter hansker og desinfiserer seg.

Link to post
Share on other sites


Håper dere som er så heldige å få dratt i dag lager så mye liv dere bare orker! 200 ildsjeler som roper og skriker skal bli deilig å høre!! Kjør noen enkle "stabæk" klapp klapp klapp og kanskje noen "Spillernavn" Klapp Klapp Klapp. Det kan alle klare. Og " beste laget? Stabæk!" er vel noe som også burde gå an! Lykke til alle sammen! 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Muligheten til å se første hjemmekamp
×
×
  • Create New...