Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk - Glimt torsdag 30. juli 18:00


geirti
 Del

Stabæks beste  

130 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


24 minutter siden skrev arni:

Ja, ikke lett å dekke opp når de også har noen eminente langskyttere. Årsbeste må til!

Selv med årsbeste er vi nok avhengig av at Bodø/Glimt presterer årsverste for å få et anstendig resultat. Ellers kan man håpe på flaks og en håpløs dommerkvartett.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 timer siden skrev fexter:

Får vi poeng i morgen er vi heldig. 

Tull!
Ingen har tapt på forhånd, og kamoen skal spilles først.

Ja det blir vanskelig, men det er seff ikke umulig: Emil, Tortol, Hugo og Hancke toppmotivert, Olli og Kornelius har dagen, Sandberg i gammelt godt slag + gress, medvind, dommer = muligheter. Og gjerne en uthvilt Yaw i tillegg. Det har skjedd større mirakler før.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er ikke Liverpool vi møter, ett ok lag men- fullt mulig å slå hjemme på eget gress. Unngå balltap på midten og mer tempo i kontringsspillet vårt så  har vi dem! Har trua.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Står på vglive at Junker er usikker, håper han ikke er 100%. Det var triveligere å ha ham på eget lag.

Sies de dyktige er heldige. La oss være dyktige i dag!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sjelden jeg er så sikker på tap som idag. Var mer optismistisk før Molde borte og RBK hjemme. 

Vi må være effektive, og ikke gjøre unødvendige balltap. Bedre å avslutte angrepet 40 meter over enn å prøve på noe vanskelig med høy risiko. 

Håper på 

Sandberg

Solheim Yaw Hanche

Lumanza

Øverås Vetlesen Bohinen  Jonassen

Kornelius Botheim Edvartsen

3 stoppere bak. Lumanza som en dyp midtbanespiller som ligger som et anker foran forsvaret, og slår langpasninger til sidene som kantene kan springe på. Sidebackene Øverås og Jonassen med først og fremst defensive oppgaver, men som også kan bistå kantene når dem har ball som støttepasningsalternativ. 

Vetlesen og Bohinen må løpe sokkene av seg og slå trygge pasninger ut til sidene. Botheim må trekke ned og hjelpe til defensivt, og være et oppspillspunkt på topp, samt bistå i defensive dødballer, og være en trussel i boks , så vi ikke blir så forutsigbare med kun pasninger ut til kantene. 

Det kreves en topp dag fra alle, samt en ditto svak kamp fra Glimt for at dette skal bli noe i nærheten av jevnt. 

Hvis Yaw ikke er klar kan Jonassen ta den ene stopperplassen, mens Vogt tar vingbacken. 

 

Naturlige innhopp i løpet av kampen er Valencic for Botheim. Isaksen, Lundal, Gall og Kinoshita. Litt avhengig av kampbilde, sannsynligvis trenger vi mål. 

EDIT: LOL, det er nok eneste sjansen vår at vi må spille med 12 mann:) Nei, da får Botheim benkes og de to duracellkaninene på topp gjøre jobben i 60 minutter før bytter. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


30 minutter siden skrev FranckTheBank:

Håper på 

Sandberg

Solheim Yaw Hanche

Lumanza

Øverås Vetlesen Bohinen  Jonassen

Kornelius Botheim Edvartsen

 

Med 12 mann på banen så trenger vi den 13. Mann på tribunen enda mer idag!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi har hatt success under JJ tidligere med 3 stoppere, men det har vel stort sett vært i enkeltmatcher og kun mot LSK hvor målet var å ha kontroll på luftrommet bak? Litt usikker på om vi har erfaring nok blandt både spillere og trenere til å legge om til 3-5-2 / 3-4-3 for en enkelt match. Tror uansett ikke det er noe tema.

Jeg tror disiplin til å jobbe knallhardt ved balltap samt tråkke til i dueller vil være nøkkelen til seier. I tillegg ha marginene på vår side

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 timer siden skrev @ringo:

 

Nøkkelen er som sagt å ta ut Berg. Gjerne svinetakle han på grensen til gult de 3-4 første gangene han får ballen.

«Velkommen til Bærum! Om du vet hva som er best for deg så blir du liggende - punk»

 

Kom igjen  a Hanche.  Vet du har lyst...
 

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider



Mot LSK var det ofte tre stoppere for å ta luftdueller. Da vet vi hva som kommer, og de tre får noen sekunder til å organisere seg når ballen slås. 

Glimt er annerledes. De spiller raskt langs bakken. Viktigere enn å være mange, er å være på rett sted. Roter vi til systemer nå, blir det fort at vi går på tellefeil. Jeg antar at alle innlegg om 3-5-2, 3-6-1 osv egentlig er innlegg om en fembacksrekke. Med Hauge og Zinkernagel trenger vi breddespiller I den bakre linje, så da snakker vi i praksis 5-4-1.

Konsekvensen av  flytte en spiller ned som stopper, er selvsagt en spiller mindre på midtbanen. Jeg har mer tro på den vanlig fireren der spillerne vet hvordan de skal orientere seg, og heller legge Lumanza og/eller Bo dypere. 

Glimt er på ingenmåter uslåelige. Mjøndalen tapte med ett mål, etter å ha hatt flest avslutninger. Kampen før holdt KBK dem til 1-1 på Aspmyra, frem til Lode fikk århundrets treff mindre enn ti minutter før slutt. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hanche er den største favoritten jeg har hatt blant spillerne siden Messis tilbakekomst. Trist at det ser ut som det blir umulig å holde på han særlig lenge, selv om han mer enn fortjener det. Når han en dag kommer tilbake, er veien kort til legende status!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For å spre litt optimisme:

De siste 5 kampene mot Glimt har endt med 2 seire og 3 uavgjorte. Ingen tap. Forrige tap mot Glimt kom på Aspmyra 3. april 2016.

På Nadderud har vi spilt 18 kamper mot Glimt med kruttsterke 13-4-1. Altså kun ett tap (som kom tilbake i nedrykkssesongen 2004).

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk - Glimt torsdag 30. juli 18:00
×
×
  • Opprett ny...