Gå til innhold

Sandefjord - Stabæk


Emilie23
 Del

Stabæk beste spiller   

83 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


1 time siden skrev JeanClaude:

Hjemme løp vi over Sandefjord fullstendig og kom stadig rundt på kantene - 9-0 i cornere sier mye om den kampen.  Mye blir nok anderledes i kveld, men Sandefjord er fortsatt et lag som mangler fart. Håper dommer får med seg filmingen deres - de faller veldig lett.

Ser ut som det er to lag som mangler fart. Og lyst. Og vilje til å vinne. Når man ikke kan spille for noe annet enn 12-7 plass snakkes det om utvikling, men jeg ser ikke utvikling eller forsøk på det heller. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Noen som har statistikk på Kassi som sentral midt framfor kant, han må da ha langt bedre score sentralt? Vi sliter ihvertfall sentralt på overganger i mot. Skulle gjerne sett vi hadde et anker på midtbanen som kan rydde opp foran stopperne, eller litt mer løpsvilje hjem fra enkelte på midtbanelinja ... Framover er det godt å se at ikke bare Marcus tar det høye presset. I dag er langt flere med og det gjør at vi vinner mer ball tidlig, men fremdeles er det litt halvhjerta og påvirket av at Kassi beveger seg til feil mann. Jeg våger å tro på en justering av midtbanen (bytte(r)) kan være nok til å snu dette i vår favør.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


16 minutter siden skrev elvis:

Hugo mer enn antyder at tempo på Bodø treningene var ett sjokk... hvis intensitet på trening er dårlig.... da blir vel intensitet i kamp deretter? Noe å ta tak i her?

Samme med Skytte. Sier seg vel selv at Glimt har mye bedre trøkk og tempo i spillet sitt og at det starter på trening.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Sandefjord - Stabæk
×
×
  • Opprett ny...