Stabæk Supports forum

For alle Stabækfans i inn- og utland!
Om forumet

Forumet er Stabæk Supports pratekanal. Det er et av landets beste, kødder ikke. Her finner du folk i alle former, og du kan ta del i den daglige diskusjonen om klubben. Du kommer fort i kontakt med andre supportere som er både enige og uenige med deg, dette er også en rask måte å få svar på spørsmål enten fra andre supportere eller fra styret. Mye praktisk info legges ut på forumet først. 

Forumregler
  1. Forumet er en tjeneste som driftes og eies av Stabæk Support. Forumet er åpent for supportere av Stabæk. Tilhengere av andre lag er velkommen, men husk at dere er gjester.
  2. Forumene er beregnet på diskusjoner rundt Stabæk Fotball, Stabæk Support, fotball generellt, den gode musikken samt andre relevante saker.
  3. Kardemommebyloven gjelder, du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill! Administrator, moderatorer og styret i Stabæk Support kan legge begrensinger. Dersom man er uenig med de nevnte personer så skal det tas med den enkelte per PM.
  4. Hvert forum har et tema. Hold dere til det.
  5. Vi anbefaler at du stiller deg selv dette spørsmålet før du poster: Tilfører jeg noe nytt til diskusjonen?
  6. Det er ikke tillatt å sitere innhold hentet fra dette forumet i media uten samtykke.
  7. Dette er et ikke-kommersielt forum, hvor reklame for alskens ræl man tror fotballsupportere har lyst på ikke er tillatt.