Jump to content

nichb

Bruker
 • Content Count

  2,098
 • Joined

 • Days Won

  21

nichb last won the day on January 18

nichb had the most liked content!

Community Reputation

3,324

About nichb

 • Rank
  Buddha

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er redd vi ender opp med noe alle typ Strømnes/Øverås-signering. Mtp at vi har Solheim i bakhånd også og Piggy bør få spilletid. Altså en spiller som aksepterer å sitte på benken og har en lav lønnskost...
 2. Kjenner jeg er nesten mer gira på hvilken midtstopper som komme inn iår enn spiss...men tror jeg blir skuffa, blir ikke no Valsvik-nivå..
 3. Kanskje det har noe med ferieavvikling under corona å gjøre. Noen klubber permitterte, mens noen tok ut ferie istedet og noen ingen av delene... Når starta fellestreningene i 2020 a?
 4. Husker H. Shala trente med oss, var tydelig at vi ikke var førstevalget hans...
 5. Blir ikke overrasket om han havner i Aalborg...
 6. Sant nok, men Bjarmann nevnte vel også noe med et alternativ med Jeppe som midtstopper. ..så jeg litt usikker på hva han egentlig leter etter... "Jeppe Arctander Moe er også tilbake, og han ser frisk og rask ut. Han kan også bekle en venstre midtstopperplass"
 7. Joda, ser den. Men Solheim kan heller ikke benkes, alt for viktig og god for det. Og hva gjør vi med han da? Benker Jeppe eller Ottesen? Tviler. Plutselig fått et luxusproblem der. Så med ny midtstopper inn som nevnes, så tviler jeg på at et er en som skal ta den ene plassen, men heller enn som aksepterer å sitte som backup og et 4 valg eller rett å slett bidra til økt bredde og konkurranse om plassene.. Og ja Jonassen må ut..og gjerne Vogt ut på lån.. Men tilbake til Daland, så kan vi bare glemme han mtp hvilke klubber som er med nå...
 8. "troppen skriker etter rutinerte vinnerskaller som har vært ute en vinternatt før.." Beskriver du Solheim? , kan fint hospitere på midtstopperplass, spesielt med Jeppe som er tilbake på venstrebacken...
 9. Jeg tenker at fotballen kan gjenspeile samfunnet ellers i Tyrkia. Og når 50% av BNP er svarte penger og unndratt skatt, og landet er gjennomkorrupt, osv. Så er det lettere å spy ut med penger til overganger, lønninger,bygging av stadioner, sponse, osv.. Erdogan eier vel 2 klubber nå i den øverste divisjonen...
 10. Er ikke fra Europaspill pengene kommet fra så de kan ha høye lønninger i begge de øverste ligaene...
 11. Ifølge FN så utgjør den svarte økonomien i Tyrkia så mye som 50% av BNPen.. Blir lett å spytte inn spenn i klubber og ha høye lønninger da si..
 12. Tipper han er veldig veldig aktuell, men først må nok Bo bli solgt..
 13. Startet? Anbefaler å sitere innlegg du svaret til så blir det lettere for fler å forstå hva du mener...hvem ville ha han på fast kontrakt?
 14. Tipper han må ned i lønn i Danmark også.. Redd vi bare blir brukt i forhandlingene..
 15. nichb

  Nadderud

  Joda, ser at en slik løsning kan fungere. Men noe som ikke diskuteres er anlegget som er under matta. Som tilfredsstiller for bra gressvekst. Lag i PL og sikkert RBK har råd til top notch der, men har Bærum kommune det for oss? Kreves det forskjellig anlegg til oppvarming og dreninering, osv for kunstgress som for naturgress?hvor kostbart? Kan man bare måke naturgress matta ved snøfall? (går ikke ved dagens matte, så går med mer oppvarming enn kunstgress som kan måkes.) Noen som btw har noe peil på anlegget under naturgress Vs kunstgress?
×
×
 • Create New...