Gå til innhold

Morten

Bruker
  • Innholdsteller

    1 336
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Morten

  1. Enig alt annet er flaut i dag har ikke sett noe så dårlig fra Stabæk noen gang, noen som har noe før 1998?
  2. Stabæk - Lillestrøm 2-0 Sarpsborg 08 - Molde Viking - Vålerenga 1-2 Strømsgodset - Sogndal 0-0 Tromsø - Haugesund 0-0 Odd Grenland - Start 1-0 Aalesund - FFK 0-2 Brann - Rosenborg 5-0
  3. Mix er Stabæks femte beste spiller i år, ifølge VG-børsen. Han er slått av Pontus, Veigar, Jon og Henning. Han oppnådde 4,86 i snitt og endte på 66. plass av 159 totalt i Tippeligaen. I tillegg er han Stabæks nest beste poengplukker i år (mål og målgivende pasninger), med 10 poeng (4 mål og 6 målgivende). Denne listen toppes forøvrig av Veigar og Moa, med 20 poeng hver. Blir ikke vanskelig å forsvare en plass i startoppstillingen for Mix, nei. Hvis du ser litt edrulig på det bidrar ikke Mix like mye som en spiller som Hoff eller andre midbanespillere. Det er erfaring og spilletid som bidrar til å utvikle Mix. I år har han ikke bidratt med den en spiller i hans posisjon skal, derfor kan han bevise dette neste år! Ingen skal være sikkre i startelveren, hvis man ikke ser bort i fra Jan som bidrar i alle kamper hehe! Den går på JJJ`S kappe, Mix har en framtid hvis han utvikler seg neste år noe han må!
  4. Gratulerer til vinneren og en stor takk til hovedmannen Håvard som legger ned en masse tid og krefter for denne konkuransen
  5. Selvfølgelig ikke når det går bra en JJ en helt, når det går dårlig er det selvfølgelig ikke hans skyld. Ironi oppi h....!
  6. Nei definitivt ikke! Jeg tror det var Albert sin skyld. Ja, det tenkte jeg ikke på. Albert, selvfølgelig. Albert.... Ser man litt bak tabellen så har vi ikke hatt flyt. Vi har skapt nesten flest sjanser av alle i tippeligaen. Tror vi er nr 3-4 iflg VG. Og når våre antatte målscorere (Johan, Daniel og Veigar) er ekstremt mye skadet skjønner vi at uttellingen blir lavere enn vanlig. Ingen kan forvente at andredivisjonsnivåspilleren Jan Banan skal putte. Men bakover har vi stinket! Og det er rett og slett fordi vi ikke er bedre i den bakre firer. JIH er vel den eneste som holder klasse defensivt, når han er i form (det har han ikke vært i høst). Vegar er god men det er offensivt ikke defensivt. Og Janne kan vel ikke noe for at Segerstrøm ble solgt. At målmaskinen Daniel spilte veldig få kamper. At Hoff (som omsider begynte å levere) ble solgt. I tillegg kan vel ingen påstå at vi har hatt marginer med oss i år. Og marginer kan gi mange poeng, se bare på Tromsø Det er rett å slett så enkelt at har man goode nok spillere senker motsandern seg, har man Mix, Jan, Palmi på banen blir trykket på forsvarsfireren større. Da nytter det ikke med Morten i forsvaret som ikke kan spille en riktig pasning og har trøbbel med farten. Mix er ung og har framtiden foran seg sammen med Jørgen, Palmi og Morten har mye å bevise neste sesong! Jan forusetter jeg at er ute av stallen!
  7. Hepp, Da får vi sannsynligvis nok penger til å hente inn minst en erstatter og planene er så vidt jeg har forstått alt lagt. Jeg håper selvsagt at både Pontus og Henning blir, men tro meg når jeg sier at det nødvendigvis ikke er en katastrofe om begge går - sålenge vi får inn nok penger til å hente en erstatter! @ringo En er ok men 2 da sliter vi, kan jo forstå at Hauger har ambisjoner med det er synd å miste den kommende storstjerna.
  8. Nei definitivt ikke! Jeg tror det var Albert sin skyld. Ikke skyld på ALbert det er jo selvfølgelig skader og dommere
  9. Hva skjer hvis jeg sier at Hauger går til en ny klubb for å redde økonomien? Hva skjer når Pontus ser at vi trapper ned, går han og? Hva med Hedenstad? Jan Jønson du har knota det ordentlig til sammen med en haug av folk i styret som kjører økonomien i dass. Jeg krever handling av Ingo med blått blod, som ser at klubben raseres! Da kan dere JJ elskere gå å legge dere eller starte å holde med Rbk den er sikker vet dere! Har JJ tatt med seg Hauger, Hedenstad og Pontus til Rbk? Dette blir en skikkelig såpeopera tror jeg!
  10. HIPP HIPP HIPP HURRA VI ER KVITT Jan SVIKER Jønsson FOR ALLTID!!!!!! Faen hva er galt med anti Stabæk dommeren Stadberg står å gliser når fall slår ut Eirikson, Rødt din idiot av en domme
  11. Måtte bare gi opp sumo jeg, det hakker jo verre og ballen synes ikke på skjermen engang... Forrige kamp var det blå og todelt skjerm, denne gangen er det 1300 kbps... fantastisk Den forbanna svensken klarer ikke sette inn noen som kan bidra offansivt hva med Skjelvik, Helle, medisinmann, oppmann en supporter? Alle klarer bedre en Jan Banan Tømmernes. Tenk dere den forbanna svenskepucken sitter i Trondhjem neste uke å ler av at han brukte Jan Banan som har det dårligste snittet i de 5 øverste divisjonene! Provoserende når man har ungutter på benken!
  12. Dette kan ikke være annet enn veldedighet overfor Tømmernes som spiller sin siste kamp for Stabæk (med mindre IAO finner på noe sprell). Det er jo helt latterlig, spillerne gidder ikke sende en passning til Jan da må JJJ ta et hint!
  13. Helle - Toppscorer i Adecco Banan - Toppscorer i 2. div I hodet mitt er det ganske enkelt å velge hvem som bør starte Provoserende som bare det, Jan har ikke noe i startellveren å gjøre! Ps. Helle ble toppscorer i Adeco, gratulerer, synd ikke JJJ setter han opp i startelveren. Det skal bli deilig å slippe å bli pissa på av JJJ mer! Endelig kvitt den svikeren!
  14. Sandefjord - Hønefoss BK 2-1 Start - Haugesund 1-2 Brann - Odd Grenland 2-0 Strømsgodset - Lillestrøm 1-2 Viking - Kongsvinger 6-0 Rosenborg - Aalesund 1-2 Molde - Stabæk 0-4 Vålerenga - Tromsø 4-1
  15. I neste kamp foreslår jeg at Stabæk ledelsen sier at nok er nok! JJ du blir hjemme og er ikke med på kampene lengre, lønna kan den kjipe mannen få! 1-0 mot Haugesund =tap 2-1 mot Start = tap Bytter har den mannen ikke peiling på!
  16. JJ din bolle du suger, Jan Banan du liksom han har ikkke vært nærballen siden han kom inn nå er det spilt 86 min lol patetiske svenske!
  17. Start - Stabæk 1-3 Vålerenga - Lillestrøm X-X Sandefjord - Haugesund 1-0 Strømsgodset - Hønefoss BK 2-1 Viking - Aalesund 3-1 Molde - Odd Grenland 1-0 Rosenborg - Tromsø 0-1 Brann - Kongsvinger 5-0
  18. Mens andre gnikker isopor på ruta og sender hatbrev.....? Eller andre som ikke skjønner en pukk
  19. Han du kaller Judas, er den beste treneren vi noensinne har hatt. Han har gitt oss seriegull, cupfinale, opprykk og ytterliggere to seriemedaljer. Han har gitt oss Alan, Veigar, Daniel, Keller osv. Hva faen har du bidratt med i forhold til det? Når du innser at svaret er "mye mindre enn Janne har bidratt med", kan du kanskje slutte å kalle ham Judas? Get a grip, geirti. Gertil er vel kona til Jjj så slapp av
  20. Det håper jeg virkelig han gjør. Jeg hadde skamma meg over egne utsagn, var jeg deg. Det er jeg heldigvis ikke. He He hva er poenget ditt? lol
  21. Spikern på hodet slum, håper på en slående banner i siste hjemmekamp!
  22. Håper det blir TIFO for Janne på siste hjemmkamp, det fortjener han:) Mannen som gjennoppreiste Stabæk Tifo blir det "JJJ Hvem er det? Jørgen Judas Jønson" Skaal vi gråte over tidligere prestasjoner eller skal vi leve nå? Nei til softcore supportere!
  23. I dag er det elendig lagmoral som kommer av at JJJ er borte for evig og altid takke f.... Ledelsen beviser at de ikke vet hva de driver med det er noe som heter lagmoral og det har vi ikke, hadde det vært noen med baller i ledelsen hadde de sendt JJJ til Trondheim for lenge siden! Terje hauge bluff, makan til elendig dømming skal man lete lenge etter, går på limpinnen gang på gang. Spissene til Haugesund kommer i hundre foran backene våre og ramler gang etter gang frisperk hehe dust§! Jeg stiller med abnner i siste hjemme kamp, med JJ HVEM ER DET! må jeg søke?
  24. Helt enig alle spiller som fine teknikkere, ingen grovspillere som setter standarden!
  25. Judas drar snart. Så slutter sesongen positivt. Noen som gidder å ringe til gutta og fortelle dem at vi ligger under? Nytter ikke å spille på egen 16 når vi trenger mål. jjj STIKK AV!
×
×
  • Opprett ny...