Jump to content

Nothingtown

Bruker
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nothingtown

 1. Gunnarson ut - Jan Banan Tømmernes innpå.
 2. På tide å friske opp engelsken, fantomet? " “Their level of play is little bit behind Rosenborg, but they’re a good team and it’s going to be good opposition for us.”" "A little bit" vil ikke si langt bedre, det vil si litt bedre.
 3. Ble det ikke solgt slike før Stabæk - Valencia også? Huff, som jeg hater slike skjerf! Men vi møter ikke ManU, akkurat som de som spilte i 2. divisjon i fjor (Asker, Ranheim osv.) ikke møtte Stabæk. Vi møter de som er såpass gode at de nesten får lov til å spille for ManU. I tillegg er dette en kamp som ikke betyr noe, kampen mot Valencia ville vært en katastrofe for Valencia å tape (over to oppgjør)... ... Nå er jeg i villrede her. Hva har et skjerfspørsmål å gjøre med hvem vi møter? Jeg hater slike skjerf uansett hvilke to lag det er som står på de.
 4. Ble det ikke solgt slike før Stabæk - Valencia også? Huff, som jeg hater slike skjerf!
 5. Taper vi for Tirana er vi ute. Helt ute av alt. Taper vi for FCK så spiller vi 4. kvalikrunde i Europe League (UEFA-cup). Vinner vi mot FCK er det 4. runde i CL-kvalik.
 6. Det blir i hvert fall en fin tur med danskebåten. Når bestemmes det hvilken dag kampen spilles?
 7. $$ har i hvert fall fått forholdsvis gode plasser på stadion i forhold til mikrofonene. Hører de titt og ofte.
 8. For de som ikke skjønte laget når LudaKris fortalte at Daigo og Daniel starter på benk: Knudsen MMS - Segers - IAO - Stenvoll Keller - Hauger - Farnerud - Mix Hoff - Bella
 9. Noen mulighet til å få opp teksten til de to nye sangene i dag? Henning Hauger + sammen skal vi kjempe, sammen skal vi slåss.
 10. Segers kommer inn for en Høiland med strekk. Alternativet var Stenvoll inn som stopper. Første omgang er bedriten, 2. omgang langt bedre. Dog ikke bra nok. Koba spiller en stor kamp igjen, sammen med Keller og resten av midtbanen. Hauger kan med fordel ta litt færre runder, men alt i alt godt spilt. Bella har jeg nå fått nok av. På tide med Hoff fra start. Det kan jo rett og slett ikke gå dårligere. Support er jeg skuffet over. Hvor faen er trøkket når vi ligger under? Skuffende mange som slutter å synge bare fordi vi ligger under. Det at vi synger ut Bastionen skal jeg ikke skryte av engang, det var forventet i mine øyne.
 11. Fikk utsatt ferieavreisen med én dag så da rekker jeg denne også! Mulig sangmodifikasjon spesielt til denne kampen: Hvem er denne klubben som ingen penger har? Det ligner litt på Ly-yn i grunn Økonomisk er de helt på bunn Tigger nå fra store og små lalalalalalalalalalalalal (ralling) Skal vel være overkommelig å få til det...
 12. Event forsvinner og Holding tar over oppgavene. Holding skal fokusere på eventbiten og inntektene fra de arrangementene går til Ulrichsen og Backe samtidig som de tar ansvar når det gjelder garantier og gjeld. Stabæk Fotball blir eget AS (Stabæk Fotball AS) og får inntektene fra serie-, cup- og europacup-kamper på arenaen. Altså inntektene som fotballen skaper. Hentet fra Papirstikkas artikkel om emnet.
 13. Ulrichsen sletter gjeld: Får 10 mill i nødhjelp
 14. Det var vel fordi Budstikka-journalisten er medlem i $$ og har sesongkort på $$' felt...
 15. For å oppsummere: Tre stykker her er uenige i klappingen når Myggen kom innpå, 9420 er enige i klappingen (tilskuertallet mot Start minus de tre her i forumet som er uenige). Hele stadion klappet, enkelt og greit. Og slik tror jeg det vil fortsette i kamper hvor Myggen kommer innpå for Start.
 16. Slum: http://www.world-time-zones.org/zones/cent...ropean-time.htm 12:00 CEST (Central European Summer Time). UEFA klarer jo ikke holde tidssonene adskilt engang.
 17. Næmmen visst faen... 11:00 CET begynte trekningen da.
 18. Vet det, men nå er vel vi i CEST (legg merke til "S"), Central European Summer Time som tilsvarer GMT+2.
 19. Unnskyld meg, men begynner ikke trekningen kl 13 norsk tid? Står jo 12:00 CET men CET er GMT+1, vi er nå i GMT+2 (CEST)
 20. Utrolig idiotisk å rope "Vi vil ha motstand" når klubben er på randen av konkurs. Føler vi har fått nok motstand i år! Er du seriøs? Ja, er faktisk det. "Vi vil ha motstand" passer å synge når alt går på skinner, ikke nå om dagen. Blir som å synge "Stabæk leker" når vi sliter oss til 1-0. Er forresten veldig glad for at den sangen har forsvunnet. Og mens jeg er inne i kritiseringshjørnet: Å klappe når Myggen blir bytta inn? Pinlig. Du tenkte aldri at "vi vil ha motstand" refererte til kampen ute på banen og på tribunen? Myggen fortjener å bli klappet inn av hele stadion. En fantastisk fotballspiller. Jeg hadde ingen problemer med å klappe for Myggen. Ingen av langsidene eller den andre kortsiden hadde noen problemer med det heller.
 21. Noen som har lista over alle websidene som gir Stabæk inntekter? På tide med noen nye startsider her...
 22. 1-5. Annette Hermann. (altså mål til Kattem hvis noen skulle undre)
×
×
 • Create New...