Jump to content

sexxes

FairFans
 • Posts

  10,188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

sexxes last won the day on January 26

sexxes had the most liked content!

Reputation

2,611

About sexxes

 • Birthday 08/30/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

3,025 profile views
 1. Sikrer plassen i 3. divisjon med 1-0 over Bækkelaget. Faktisk så jevnt at det førte laget opp på øvre halvdel av tabellen (6. plass).
 2. Melbo og Bodø/Glimt 2 skal møtes. I tillegg har Melbo igjen suverene Ullern borte. Målforskjell i vår fordel bør si at det nesten kun er avtalt spill som sender oss ned.
 3. Svarer bare på det spørres om. Det er Riise med Sokolwski som assistent.
 4. Tre baklengs mot Finnsnes. Forsvaret og/eller Ulla som ikke holder nivå?
 5. Ulla Hellan Bjørnebekk Harrison Vold Andresen Solbakken Lumanza Skytte Torgersen Normann Hansen Benk: Normann Aagesen Lenoci Skaret Nouri Møller-Hansen
 6. Nå var vel min tanke mer på at Azemi ikke skjønner at han er i offside enn om det er han eller en annens skyld. Forstålig om vi snakker om cm, men ikke når det er 5-10 meter.
 7. Tror du vi hadde unngått tap om vi ikke hadde gjort det?
 8. Azemi og offsideregelen er jeg for en gangs skyld enig med deg i. Snakket om det her også.
 9. Hvilke to ville du hatt med? Viking og Mjøndalen hadde også med åtte.
 10. Selv om vi taper begge omganger er det en forferdelig 1. omgang som ødelegger. Dette er en kamp man skulle vunnet med normal standard for LSK var ikke gode, spesielt ikke etter at Haavi forsvant. Savnet av Reinås var stort, og tror vi hadde hatt kontroll bak med henne. Ellers gikk jo nok en gang resultatene i de andre kampene vår vei.
 11. Jeg er litt redd Lyn kan slå LSK. Det er vel den skumle kampen. Så er spørsmålet om det er best å møte Avaldsnes i en kamp på liv og død, eller når de ikke har noe å spille for. Heller mot det siste, men da er vi avhengig av Lyns resultat. Kvalik skal jo være greit, men vi røk mot Fløya i cupen, og i fjorårets serie hadde vi 1 0 1 5-6 mot Åsane. Åsane har også evnen til å være best mot de beste. ØHIL og Amazon er jeg mindre bekymret for å møte.
 12. Har vel vært litt endringer i Brann også etter den gangen, og man har vel fjernet en del ugress.
×
×
 • Create New...