Jump to content

sexxes

FairFans
 • Content Count

  10,009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

sexxes last won the day on January 26

sexxes had the most liked content!

Community Reputation

2,553

About sexxes

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport/Statistikk/Reise

Recent Profile Visitors

2,833 profile views
 1. Synes egentlig ikke så mye om at man applauderer motstandernes spillere uansett, men de ropte nå at Fitim elsker Follo.
 2. Synes også at Lumanza var akseptabel. Deg siste vi trenger er at spillerne går inn i depresjoner for å ha vunnet 1-0 over Follo.
 3. Follo gjorde et bytte, men hadde trengt å gjøre flere om de hadde hatt noen til å erstatte de som startet. Ellers er det jo bare to cuprunder til i år, så er neppe noe problem, og er jo evt en fin måte å starte 2022 med cup om vi skulle rykke ned. Ellers bør vel du som leder være litt forsiktig med en slik uttalelse. Selv om det er din personlige mening blir det fort sett på at det er supporterklubben sitt syn. Se for deg førstesiden av Budstikka mandag: Stabæk Support synes Stabæk skal trekke seg fra Cupen!
 4. Det var da ikke så ille lagoppstilling da det hørtes ut som vi knapt kunne stille A-spillere. Så for meg en blanding av G16 og G19.
 5. Risikerer vi karantene/isolasjon og utsatte kamper igjen?
 6. Flyr opp 12:50 fredag 26/11 med flybytte i Bodø. Hjem søndag 28/11 21:10.
 7. Mona Hegna drar til 2. divisjonsklubben Odd.
 8. Jeg greide tydeligvis å komme med en så sterk kraftsalve at det ble slettet. Så slettet det ikke selv om noen lurte på det, men var mer negativ til Skytte (i følge moderatorer) enn andre her.
 9. Hvis Klepp holder dette nivået resten av sesongen kan det faktisk holde med å vinne den kampen, og dra til Grimstad for kvalitet.
 10. Ser litt rart ut, men hun hadde uansett ikke kunnet hindret scoringen.
 11. Misforståelsen er vel at du mener at en sentral midtbanespiller er fast, mens han tror du mener at den sentrale midtbanen er fast.
 12. TV Haugaland intervjuet supporterne til Avaldsnes og Stabæk.
 13. Billettene til salgs på ticketco.
 14. ØHIL allerede klare for 2. runde etter wo borte mot Innstranda.
 15. Serien(9): Mål: Maiken Bjørndalen 2 Melissa Bjånesøy 2 Live Aandal 1 Zara Jonsson 1 Målgivende: Justine Kielland 3 Thea Loennecken 2 Louise Normann 1 Målpoeng: Justine Kielland 0 + 3 3 Maiken Bjørndalen 2 + 0 2 Melissa Bjånesøy 2 + 0 2 Thea Loennecken 0 + 2 2 Live Aandal 1 + 0 1 Zara Jönsson 1 + 0 1 Louise Normann 0 + 1 1
×
×
 • Create New...