Jump to content

Fy faan

Bruker
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

About Fy faan

 • Birthday 01/04/1995

Profile Information

 • Location
  Bærum,Haslum,Gjettum : o

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabak.no
 1. Flott dette blir det siste som blir skrevet av meg. Neste stopp FCK hadet bra alle sammen. Håper dette blir velykket!! Alltid uansett gutta!!!
 2. nå er det ikke lenge igjen til avreise! yippi jeg gleder meg Kom i stemmning!!
 3. Tja, dere kan vel shoppe eller noe? Strøget er bra for å slå ihjel noen timer det Det bor jo 1,1 millioner mennesker i København, hvis dere ikke går med drakten absolutt hele dagen og/eller er oppe i trynet på FCK-hooligans tror jeg du helt fint skal klare å unngå "alle" de gale FCK-folkene. Var der for 2 uker siden, da gikk jeg opp og ned strøget med Stabæk drakt,men selvfølgelig en litt annen situasjon nå... men det er ikke noe farlig så lenge du ikke ber om bråk, så vidt jeg vet hvertfall:) Jeg er litt stressa.. fryktelig lyst til å få med meg kampen men ekke sikkert folka blir med alikavel.. å da må jeg komme meg til kampen alene.. det ekke mamma å pappa så fryktelig glad for.. De lar meg egentlig ikke men maser maser å maser. Hvor slipper bussen oss av?
 4. Hei:) hva gjør man i københavn fram til kamp start? Jeg å noen venner skal dit men aner ikke hva vi skal.. Også er det litt scary å vite at det er mange gale FCK folk der.>.<
 5. Halloiss! Jeg bare lurer på noe. Når vi er fremme ved københavn.. Hvor blir vi satt av? Og noen ideè av hva man kan gjøre der borte? fram til kamp start. EDIT: Fant ut at jeg poste feil sted
 6. det er godt mulig, men noen ganger syns jeg kanskje stabæk kan øve på å holde på ballen i laget når det er så lite igjen... men men, sånn er fotball FAEN I HELVETTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 7. Går den på Viasat eller tv3? Jeg skal KANSKJE på kampen med en kompis men ekke sikkert han får dra og da kanke jeg heller. Men har fryktelig lyst!
 8. Jeg bar bedt om å roe meg ned på forumet.. Jeg beklager men jeg må bare svare på dette jeg klarer ikke bare å sitte stille å ta det slik. så here i come:) Your gender confused person! Yes you! We in STABÆK IF have lost so many players that its actually a little tragic.Vi have lost players as Somen tcoyi, Veigar pall gundarsson, Alanzinho, Johan Andersson (injured) Anthonny annan. In football you can'nt cry over that you lose players, you do that all the fucking time! We bet you after all art rules. So save your crying to your mom! You lost to a better team a much stronger team, a team that has much greater potential to get far in the champions leauge and eventualy to a play-off, you should really just be happy that you have torn out now? Given that so "MANY" players are injured? Good luck on life man, you need it! ::!PS!:: Your fans are damn patetic! They began to leave the stadium at 63 min played what do that tell you? That your fans are embarrassed of watching there team! Your so damn owned!
 9. Dere stod/satt vel på feltet som var/er(?) til høyre for det vanlige feltet skulle jeg mene. Mot renes sto vi på familie tribunen skulle jeg nå tro. Den som var nærmest MIX.
 10. Hvor mange kan vi regne med på kampen mot Tirana på tirsadg a? Jeg hadde seriøst regna med sånn 10.000 men ble fryktelig overaska over at folk sa kanskje 3-5000 tusen : o
 11. Er det på plass med noe flott å fancy tifo eller noe? Og blir det ikke en stor bot på tirana for at noen av supporterne dems blusset på tribunen? Sa ikke han ene albaniern på nettet i går at vi skulle lage tifo hvor det sto "We hate gypsis" Jo, han ba meg om det, men jeg tror ikke Tifo gruppen gidder å bli med på det. Når jeg bruker translater på google så blir det " Ne urrejmë gypsis " det var ikke det vi skulle fram til :angry:
 12. Snakker noen dritt, svarer jeg. sånn er det bare.
 13. Er det på plass med noe flott å fancy tifo eller noe? Og blir det ikke en stor bot på tirana for at noen av supporterne dems blusset på tribunen?
×
×
 • Create New...