Jump to content

BlaaDrømArena

Bruker
 • Posts

  1,442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

BlaaDrømArena last won the day on September 20 2011

BlaaDrømArena had the most liked content!

Reputation

84

About BlaaDrømArena

 • Birthday 11/01/1985

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

713 profile views
 • Ace

 1. Herregud. Er det mulig Dagbladet? Ta bilde i pausen, for så å telle antallet på bildet og så klaske tallet i en overskrift. Går det an å være mer amatører!? Det er som Jørgen sier. Man får det publikummet man fortjener. Presterer man middels+ i Bærum får man 5000 innefor dørene. Presterer man veldig bra får man kanskje 7000. Går det dårlig får man som nå 3400. Det har ikke akkurat vært ekstremt mange morsomme opplevelser i TA de siste 2 årene for de som heier på de blaa. 0-7 mot LSK, 16. mai tap mot Sogndal. Tap mot AaFK, Viking, TIL og Odd i år. Tap mot TIL og HBK i fjor etter å ha dominert. Nesten driti oss ut mot KIL. Slått ut av Tønsberg i cupen. Bæsja på leggen mot Viking. Nesten rotet bort en sikker seier mot Molde. To straffebom mot Rybak. Høilandmiss mot RBK. Overkjørt av Godset. Pissa på av Odd. Vi måtte vel ogå vente til 10. serierunde før første TL-seier kom på TA i 2009. Jeg forstår at folk mister litt trua når vi skal spille hjemme. Man vet nesten hva man går til når man tar turen til TA. Glisne tribuner, ballbesittende fotball og 0-1 tidlig. Spilleforholdene, lukten, sangene og folka er de samme hver gang. Startoppstillingen gir seg selv. Det samme gjør byttene. Manglene gjennombrudshissighet, dårlige dødballer, fraværende avslutningsvilje og gavmildt forsvar. Det blir noe for forutsigbart og jeg står med deja vu-følelse gjennom de aller fleste hjemmekampene.
 2. Komplett.no Arena må da være noe av det nærmeste man kommer å slenge opp en bra stadion på et jorde billig og på kort tid i Norge. To langsider med kapasitet mellom 6-7000. Fullført stadion litt over 12000. Med midlertidige kortsider ca 9000. Eventuelt en fullført Aka Arena-variant eller en variant med to langsider. Fullført Aka vil ta 8 000. To langsider ca 5000
 3. La oss si at vi blir på Telenor Arena. Hvorfor skal da arenaen plutselig bli lønnsom å drive? Hvem tar på seg tapene ved å drifte arenaen og hva skjer når denne parten også blir lei av å dekke milliontap? Jeg har troen på fotballen skal kunne sette tæring til næring på både på Nadderud og Telenor Arena med arenautgifter på ca 10 mill, men økonomien til Telenor Arena har jeg ikke særlig troen på med Stabæk som hovedleietaker. Hva er det som tilsier at vi ikke ender opp i samme situasjon som nå om relativt kort tid igjen om en stiftelse eller andre tar over arenaen?
 4. http://www.youtube.com/watch?v=lu9OQ3YsJqI Flott mål
 5. Ondo da... Slike sjanser skal være mål.
 6. Tradisjonen tro slipper vi inn et tidlig mål...
 7. Malmö slo ut Rangers i CL-kvalikken og er sikra gruppespill i Europa og minst 50 mill SEK i klubbkassa. Svir de av noen av pengene på Pontus? Eller Johan?
 8. Jeg er blant dem. Det er ikke akkurat enkelt å skaffe seg SS-sesongkort. Det burde bare vært et par tastetrykk unna. Det er en smal sak å kjøpe medlemskap, men sesongkort er neimen ikke så enkelt.
 9. Hauger, Farnerud, Andersson ut Sortevik, Mix og Palmason inn i pausen.
 10. Litt kjipt at Olle Olle er litt for lik Skjelvik. Hadde vært bedre om han var en høyrebent ving. Sortevik ser jeg ikke helt hvor passer inn i dette laget med Palmi, Hauger, Mix, Farnerud, Andersson og Hedenstad som gode og bedre midtbanealternativer!?
 11. Veigar 45 grader ut. Ondo hopper over og Henning breisider ballen i krysset fra 16 m. 1-0 flott spill.
 12. Veigar bommer på straffe etter at Ondo ble felt. Veigar chipper den i fanget på keeper som ble stående. Unødvendig av Veigar, men bra av Ondo som fikset straffen.
×
×
 • Create New...