Jump to content

Buss1 Marius

Bruker
 • Posts

  1,414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Buss1 Marius last won the day on March 21 2017

Buss1 Marius had the most liked content!

Reputation

837

About Buss1 Marius

 • Birthday 03/18/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum, Hosle, Bekkestua, nå Fagerborg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

953 profile views
 1. Han skal henge i ett horn på stadion og være 7ende far i huset. Han har blitt så gammel og rusten i stemmen, stakkars, at han ikke skal fortsette som speaker heller. Blir noen litt merkelige situasjoner dette. Daglig leder Per Inge vil være sjefen til sportslig leder Christian, som er sjefen til hovedtrener Per Inge, som har Christian som assistent. Vil da spillende fysisk trener Melissa og vil spillende lege Siri fortsette, eller skal de også henge i et horn på veggen og endelig få sett kampene
 2. Dersom noen har tenkt å kombinere kampen med en shoppingtur til Strømstad, så bør de være klar over at Systembolaget er stengt, da det er allehelgens dag.
 3. Norge er nok en gang kvalifisert til Europamesterskapet, etter å ha vunnet sin kvalifiseringsgruppe. Etter dagens trekning har Norge, som vanlig, havnet i samme gruppe som vertsnasjonen, England. I tillegg møter vi Østerrike samt Nord Irland, som er i sitt første EM. Vi slipper heldig vis unna åpningskampen, 06.07 England-Østerrike, som går på Old Trafford. Vi skal isteden spille våre kamper på sørkysten. Første 07.07 mot Nord Irland på St. Marys Stadion i Southampton. Vår andre kamp er mot England 11.07 i Brighton på Falmor Stadion. Den tar 30750 tilskuere. Siste kamp er mot Østerrike 15.07 også i Brighton. Vinner vi gruppen spilles kvartfinalen også i Brighton 20.07 og semifinalen 26.07 i Sheffield. Blir vi nr 2 i gruppen spiller vi kvartfinale 21.07 i Brentford (London) og Semifinale 27.07 på Milton Keynes. Finalen er 31.07 på Wembley. Sørkysten av England, med Brighton og Southampton i juli er jo ikke å klage over, annet an det sikkert er en masse solbrente engelskmenn der.
 4. Martin Lindmark går til HonefossBK.no Melder de på sin hjemmeside. Dermed blir det endringer i trenerkabalen før kommende sesong. Hvem skal overta som assistent trener? Stensland? Trine Rønning? Bjånesøy som spillende assistent trener?
 5. Jeg synes jentene spilte bra og holdt godt følge med enga, selv om enga hvilte noen av sine beste. Dette lover godt for neste år. Selv om Røa går ned ett hakk, så blir det nok fremdeles stor kamp om de beste spillerne i Oslo området, med 5 klubber, der enga og LSK har vesentlig større økonomiske muskler en oss. Klarer vi å beholde de jentene vi har og noen av de tar et par steg opp, så tror jeg det holder for en plassering rundt nr 5. jeg ser ikke for meg å rykke ned etter neste sesong, med det laget vi har nå.
 6. De se De selger også munnbind i kiosken på stadion og den er åpen under jentenes kamp kommende søndag. 2 pizzastykker, en cola og et munnbind takk!!
 7. Det er fortsatt mange usolgte/ledige billetter til morgendagens cupkamp. De som er medlemmer i $tabæk $upport får gratis billett. $$ skal ha informert om hvordan billett bestilles. For andre koster billetten 100kr. Stabæk Fotball skal ha lagt ut link, for sesongkort innehavere, til der man bestiller billett. Kampstart er klokken 20.00, så da bør selv de med hjemmekontor rekke kampen
 8. Gikk luften ut av ballongen for Medkila og ØHIL, etter at slaget var tapt om direkte opprykk?
 9. Stabæk j19 møtte i kveld Vålenga J19 i siste serierunde, til noe som også ble serie finale. STB ledet med 3 poeng og 11 mål på VIF før denne runden. Dermed var det mye som skulle til for at VIF skulle bli seriemester. Kampen endte 2-1 til STB og dermed ett fortjent mesterskap.
 10. Vi feire kampen, 3 poeng og opprykk med Pizza fra Peppes. Det kom litt som julekvelden på Kjerringa at det ble solgt pizza på siste herrekamp og speaker var ikke flink nok til å informere om det. Nå har du lest det her og speaker kommer til å være flinkere til å informere om Pizza salget. Sikrer vi min ett poeng blir det en markering etter kampen, så vær forberedt på å bli noen minutter lenger på stadion, og da er det godt med noe Peppes Pizza i magen. Kampstart er klokken 15
 11. Det er vel Johan Vetlesen. Han har en sønn som er i stalle til Bodøglimt. Den andre som kommenterer er Espen Lindmark. I pausen leste jeg denne tråden og fikk gitt beskjed opp til Johan og Espen om at streamen var ned og rett etterpå var det i orden. Vi må finne en løsning for å unngå at streamen er nede over lengre tid, uten at vi vet det. Vi tjener faktisk litt penger på det.
 12. Og Kristy har fremdeles nr 23 ser jeg. Hvor lenge har hun hatt nr 23?
 13. Nei så trist at surpumpen Herlofsen har lagt opp, hun har jo vært "syk" lenge, så det kom jo ikke som noe overraskelse. Vondt i vilje i kombinasjon med sterk skråsikkerhet tar ofte lang tid å kurrere, av og til, som i dette tilfellet er det faktisk ikke mulig. Trist at vi aldri mer skal få se hennes smørblide åsyn på Nadderud.....
 14. Trist med en hel sesong som ser ut til å gå i dass, men samtidig er det vel riktig sesong å velge. Det ser også ut til at vi klarer opprykk greit uten henne, så da er det bedre at hun blir skikkelig frisk, da vi virkelig kommer til å få brukt for henne neste år.
 15. Dommeren var som ventet elendig. Mye holding av Øhil spillerne, holder igjen Saras ene arm med begge hender, så hun går overende, rett utenfor 16 meter og det blir ingen reaksjon. Dommerveileder pratet med dommerne i pausen, noe som ikke alltid skjer, så jeg synes holdingen var vesentlig redusert i 2 omgang. Ellers merkelig hvordan våre jenter mangler basis ferdigheter, som passninger til medspillere. Alt for mye passninger som havner hos motspillere. Digg med 3 poeng, så får vi håpe det blir 3 poeng på Nadderud om 3 uker også, da bør opprykket være sikkret. Edit: Ser nå bildet på Budstikka, som mulig er det jeg referer til. Det virker som om Norge har ett rekruteringsprobem blandt Dommere på Kvinnesiden.
×
×
 • Create New...