Jump to content

Buss1 Marius

Bruker
 • Posts

  1,426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Buss1 Marius last won the day on March 21 2017

Buss1 Marius had the most liked content!

Reputation

843

About Buss1 Marius

 • Birthday 03/18/1970

Profile Information

 • Location
  Haslum, Hosle, Bekkestua, nå Fagerborg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,241 profile views
 1. Var det tapet hjemme, mot ArnaBjørnar, som resulterte i at treneren Ollie Harder fikk sparken tro? New Zealenderen Ollie Harder er en topp fyr og en meget dyktig trener. En jeg virkelig skulle ønske vi hadde i Stabæk.
 2. Det som i alle fall er elendig og amatørmessig er at de ikke sa at Per Inge trakk seg for å bli U23 trener. Nå skulle han ha litt fri og hadde mistet motivasjonen. Så er det vel slik at det kanskje er greit å ta en runde og se om det er noen aktuelle kandidater som kunne vært enda bedre en Petter. Han har faktisk aldri jobbet med damefotball. Damefotball og herrefotball er faktisk ikke 100% likt og en mann må tenke seg litt mer om når han snakker med jentene, de skal jo tolke og feiltolke alt som blir sagt. Man kjenner til Eggen som skreik til Mini, løp din dverg. Jeg tror det hadde blitt baluba om en trener sa det samme til Thea Loennecken
 3. Vi fulgte kampen fra litt ut i 2 omg. Det virket på meg som Avaldsnes hadde det meste av spillet. Ikke minst kan de takke en X-Stb keeper for plassen. Takk og Lov?? Det lille jeg spilte fotball som barn var i Hosletoppen, brodern spilte i Bæring og min far var med å stifte Øvervoll Ballklubb, der han er hedersmedlem. Det har vært med veldig blandede følelser jeg har fulgt dette "dramaet" På den ene siden er man lokalpatriot, på den andre siden er det bedre for STB med Avaldsnes i toppserien en ØHIL. Lokalpatriotismen tok overhånd når jeg så på, men går ikke å depper over resultatet.
 4. Per Inge Jacobsen harvalgt å trekke seg som trener 1 år før kontrakten går ut, etter 3,5 år som hovedtrener. Han har gitt oss opprykk og i år fjerdeplass og cupfinale, noe ingen hadde trodd før sesongen. Det begynner å bli rift om dametrenere på det sentrale Østlandet. Øhil, Lyn, Kolbotn og Stabæk trenger alle ny trener. Det skulle ikke forundre meg om Avaldsnes også er på denne listen, neste uke. Hvem skal overta? Dagens assistent trener? Jeg kunne egentlig tenkt meg Tom Stenvold, som gjorde en kjempejobb med Lyn, men han sier han flytter hjem til familien på Andøya. Stabæk er vel den eneste klubben som kan få han til å forandre mening. Janne J.? Lindy Melissa Løvbrekk Wiik Kovacs? Trine Rønning? Det blir spennende å se hvem det blir.
 5. Det må vel også være en eller annen rekord, å debutere for 2 laget i en alder av 38
 6. Sunniva må konkurrere om keeperplassen med Aurora Mikalsen fra Brann. Spennende om Riise tør å satse på "unge" Sunniva på 20 år, kontra den noe eldre Aurora på 26. Også interessant at Guro Pettersen ikke er med. Hun hadde jo ingen Ohau-prestasjoner i England i sommer Jeg regner med at Sexxes er fornøyd med at Torisdottir er ute. Hun presterte ikke annet en elende i Brighton.
 7. Fantastisk. Vi har jo tidvis vist at vi kan være gode, men vi har ikke vært gode over tid. Og for oss som også følger damene så vant Avaldsnes 1-2 over LSK i LSK hallen, noe som gir SFK store sjanser på fjerdeplassen og sluttspillet. Det blir definitivt dessert etter middagen i dag.
 8. Vi hadde en avstemning på dette forumet, for noen år siden om hvem den beste treneren Stabæk har hatt, er. Resultat: 1 Bob Bradley, 2 Janne, 3 Belsvik. Hva har egentlig Bohinen å vise til? Hvilke lag har han lykkes med? hvilke lag har han trent til opprykk og nedrykk? Jeg liker mannen som person, men synes han har fått til for lite.
 9. TV2 melder Hege Riise blir ansatt som ny landslagstrener. Det var vel ikke noe sjokk, dessuten jobber hun alt i NFF som J19 landslagssjef. Med seg skal hun, i henhold til TV2 ha sin tidligere parhest i LSKKFK Monika Knutsen og også med erfaring som trener i LSK Jon knudsen, samt tidligere Stabæk spiller og trenerteam medlem i Stabæk, Ingvild Stensland. Da har halve trenerteamet spillererfaring fra Stabæk. Det var vel ikke noe sjokk dette og det hadde vel blitt rabalder om Riise ikke hadde blitt den nye treneren.
 10. Vi taper stort sett med ett mål mot alle topplagene. Tidligere i år 2-3 mot RBK og nå 1-0 mot dem. å Tape 1-0 mot RBK på bortebane, som i tillegg er revansjelystne etter å ha gått på et forsmedelig tap mot Lyn i siste kamp, er godkjent spør du meg. Men jeg hadde gjerne sett at vi tok et poeng av og til mot dem. Om man gjør som Avaldsnes å taper 0-6 eller som oss 3-2 eller 0-1 det blir fremdeles bare 0 poeng.
 11. Han skal henge i ett horn på stadion og være 7ende far i huset. Han har blitt så gammel og rusten i stemmen, stakkars, at han ikke skal fortsette som speaker heller. Blir noen litt merkelige situasjoner dette. Daglig leder Per Inge vil være sjefen til sportslig leder Christian, som er sjefen til hovedtrener Per Inge, som har Christian som assistent. Vil da spillende fysisk trener Melissa og vil spillende lege Siri fortsette, eller skal de også henge i et horn på veggen og endelig få sett kampene
 12. Dersom noen har tenkt å kombinere kampen med en shoppingtur til Strømstad, så bør de være klar over at Systembolaget er stengt, da det er allehelgens dag.
 13. Norge er nok en gang kvalifisert til Europamesterskapet, etter å ha vunnet sin kvalifiseringsgruppe. Etter dagens trekning har Norge, som vanlig, havnet i samme gruppe som vertsnasjonen, England. I tillegg møter vi Østerrike samt Nord Irland, som er i sitt første EM. Vi slipper heldig vis unna åpningskampen, 06.07 England-Østerrike, som går på Old Trafford. Vi skal isteden spille våre kamper på sørkysten. Første 07.07 mot Nord Irland på St. Marys Stadion i Southampton. Vår andre kamp er mot England 11.07 i Brighton på Falmor Stadion. Den tar 30750 tilskuere. Siste kamp er mot Østerrike 15.07 også i Brighton. Vinner vi gruppen spilles kvartfinalen også i Brighton 20.07 og semifinalen 26.07 i Sheffield. Blir vi nr 2 i gruppen spiller vi kvartfinale 21.07 i Brentford (London) og Semifinale 27.07 på Milton Keynes. Finalen er 31.07 på Wembley. Sørkysten av England, med Brighton og Southampton i juli er jo ikke å klage over, annet an det sikkert er en masse solbrente engelskmenn der.
 14. Martin Lindmark går til HonefossBK.no Melder de på sin hjemmeside. Dermed blir det endringer i trenerkabalen før kommende sesong. Hvem skal overta som assistent trener? Stensland? Trine Rønning? Bjånesøy som spillende assistent trener?
 15. Jeg synes jentene spilte bra og holdt godt følge med enga, selv om enga hvilte noen av sine beste. Dette lover godt for neste år. Selv om Røa går ned ett hakk, så blir det nok fremdeles stor kamp om de beste spillerne i Oslo området, med 5 klubber, der enga og LSK har vesentlig større økonomiske muskler en oss. Klarer vi å beholde de jentene vi har og noen av de tar et par steg opp, så tror jeg det holder for en plassering rundt nr 5. jeg ser ikke for meg å rykke ned etter neste sesong, med det laget vi har nå.
×
×
 • Create New...