Jump to content

Buss1 Marius

Bruker
 • Posts

  1,417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Buss1 Marius last won the day on March 21 2017

Buss1 Marius had the most liked content!

Reputation

837

About Buss1 Marius

 • Birthday 03/18/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum, Hosle, Bekkestua, nå Fagerborg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,028 profile views
 1. Er ikke dette minst 3dje kampen Ulla står?
 2. Vi taper stort sett med ett mål mot alle topplagene. Tidligere i år 2-3 mot RBK og nå 1-0 mot dem. å Tape 1-0 mot RBK på bortebane, som i tillegg er revansjelystne etter å ha gått på et forsmedelig tap mot Lyn i siste kamp, er godkjent spør du meg. Men jeg hadde gjerne sett at vi tok et poeng av og til mot dem. Om man gjør som Avaldsnes å taper 0-6 eller som oss 3-2 eller 0-1 det blir fremdeles bare 0 poeng.
 3. Han skal henge i ett horn på stadion og være 7ende far i huset. Han har blitt så gammel og rusten i stemmen, stakkars, at han ikke skal fortsette som speaker heller. Blir noen litt merkelige situasjoner dette. Daglig leder Per Inge vil være sjefen til sportslig leder Christian, som er sjefen til hovedtrener Per Inge, som har Christian som assistent. Vil da spillende fysisk trener Melissa og vil spillende lege Siri fortsette, eller skal de også henge i et horn på veggen og endelig få sett kampene
 4. Dersom noen har tenkt å kombinere kampen med en shoppingtur til Strømstad, så bør de være klar over at Systembolaget er stengt, da det er allehelgens dag.
 5. Norge er nok en gang kvalifisert til Europamesterskapet, etter å ha vunnet sin kvalifiseringsgruppe. Etter dagens trekning har Norge, som vanlig, havnet i samme gruppe som vertsnasjonen, England. I tillegg møter vi Østerrike samt Nord Irland, som er i sitt første EM. Vi slipper heldig vis unna åpningskampen, 06.07 England-Østerrike, som går på Old Trafford. Vi skal isteden spille våre kamper på sørkysten. Første 07.07 mot Nord Irland på St. Marys Stadion i Southampton. Vår andre kamp er mot England 11.07 i Brighton på Falmor Stadion. Den tar 30750 tilskuere. Siste kamp er mot Østerrike 15.07 også i Brighton. Vinner vi gruppen spilles kvartfinalen også i Brighton 20.07 og semifinalen 26.07 i Sheffield. Blir vi nr 2 i gruppen spiller vi kvartfinale 21.07 i Brentford (London) og Semifinale 27.07 på Milton Keynes. Finalen er 31.07 på Wembley. Sørkysten av England, med Brighton og Southampton i juli er jo ikke å klage over, annet an det sikkert er en masse solbrente engelskmenn der.
 6. Martin Lindmark går til HonefossBK.no Melder de på sin hjemmeside. Dermed blir det endringer i trenerkabalen før kommende sesong. Hvem skal overta som assistent trener? Stensland? Trine Rønning? Bjånesøy som spillende assistent trener?
 7. Jeg synes jentene spilte bra og holdt godt følge med enga, selv om enga hvilte noen av sine beste. Dette lover godt for neste år. Selv om Røa går ned ett hakk, så blir det nok fremdeles stor kamp om de beste spillerne i Oslo området, med 5 klubber, der enga og LSK har vesentlig større økonomiske muskler en oss. Klarer vi å beholde de jentene vi har og noen av de tar et par steg opp, så tror jeg det holder for en plassering rundt nr 5. jeg ser ikke for meg å rykke ned etter neste sesong, med det laget vi har nå.
 8. De se De selger også munnbind i kiosken på stadion og den er åpen under jentenes kamp kommende søndag. 2 pizzastykker, en cola og et munnbind takk!!
 9. Det er fortsatt mange usolgte/ledige billetter til morgendagens cupkamp. De som er medlemmer i $tabæk $upport får gratis billett. $$ skal ha informert om hvordan billett bestilles. For andre koster billetten 100kr. Stabæk Fotball skal ha lagt ut link, for sesongkort innehavere, til der man bestiller billett. Kampstart er klokken 20.00, så da bør selv de med hjemmekontor rekke kampen
 10. Gikk luften ut av ballongen for Medkila og ØHIL, etter at slaget var tapt om direkte opprykk?
 11. Stabæk j19 møtte i kveld Vålenga J19 i siste serierunde, til noe som også ble serie finale. STB ledet med 3 poeng og 11 mål på VIF før denne runden. Dermed var det mye som skulle til for at VIF skulle bli seriemester. Kampen endte 2-1 til STB og dermed ett fortjent mesterskap.
 12. Vi feire kampen, 3 poeng og opprykk med Pizza fra Peppes. Det kom litt som julekvelden på Kjerringa at det ble solgt pizza på siste herrekamp og speaker var ikke flink nok til å informere om det. Nå har du lest det her og speaker kommer til å være flinkere til å informere om Pizza salget. Sikrer vi min ett poeng blir det en markering etter kampen, så vær forberedt på å bli noen minutter lenger på stadion, og da er det godt med noe Peppes Pizza i magen. Kampstart er klokken 15
 13. Det er vel Johan Vetlesen. Han har en sønn som er i stalle til Bodøglimt. Den andre som kommenterer er Espen Lindmark. I pausen leste jeg denne tråden og fikk gitt beskjed opp til Johan og Espen om at streamen var ned og rett etterpå var det i orden. Vi må finne en løsning for å unngå at streamen er nede over lengre tid, uten at vi vet det. Vi tjener faktisk litt penger på det.
 14. Og Kristy har fremdeles nr 23 ser jeg. Hvor lenge har hun hatt nr 23?
×
×
 • Create New...