Jump to content

enda en jævla islending

FairFans
 • Posts

  5,447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  111

enda en jævla islending last won the day on September 11 2020

enda en jævla islending had the most liked content!

Reputation

6,236

About enda en jævla islending

 • Birthday 09/07/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Er det et spørsmål?

Recent Profile Visitors

3,585 profile views
 1. Jeg er hat. Føler ikke noe annet akkurat nå. Men når det er sagt er det i det minste godt å kjenne at jeg føler noe i fotballsammenheng. Har vært ganske flatt siden klubben gikk inn for slave-VM.
 2. Tusen takk! Er det én ting vi trenger er det spillere med flaks!
 3. Dette bør ha vært siste kamp i Stabæk-drakta. Takk for mange fine stunder, men dette forholdet hadde ikke godt av en ny sjanse.
 4. På en måte er jeg nesten litt letta. Kanskje tiden begynner å gå igjen.
 5. Dagbladet med dybdeartikkel om Jan Jönsson:
 6. Det som bekymrer mest er at vi sitter og teller ned til kontrakten til vår faste spiss går ut, så vi skal slippe ham. Og at trenerens kjemper for å forlenge mot klubben og alle supporternes ønske. Kino alene er selvsagt ikke skyld i alt som er galt, men hva er greia med en trener som er så fullstendig i utakt med alle andre som bryr seg og følger med på klubben? Med så store mangler i samspill og antagelig spillertropp er det kampen han tar? Kino fungerer riktignok et hakk bedre nå som vi tydeligvis har bygget spillet rundt den ene kvaliteten hans, men hvorfor har vi bygget spillet rundt at han er litt mindre dårlig som targetman enn som bakromsspiss, når han ikke er en bedre targetman enn han er? Og som attpåtil er på utgående kontrakt? Kino har som sagt ikke skylden for alt, men at han spiller fast tolker jeg som symptom på noe råttent.
 7. Er det sånn som i Formel 1 hvor samme person kan være både agent og lagleder?
 8. Ser Tsjekkia-Kroatia og blir litt bekymret. Er Zenky skadet? Eller har han kommet på kant med treneren?
 9. Det er forskjell på å tyne noen for en sykdom, og å tyne dem for handlinger som har sammenheng med den sykdommen. Spilleavhengighet er en sykdom, å stjele penger fra lagkameratene er en handling. På samme måte som alkoholisme er en sykdom mens fyllekjøring er en handling. Selvsagt skal vi ikke disse folk for sykdommer, (med unntak kanskje av noen mindre alvorlige ting. Om en motstander kommer tilbake etter å ha stått over kamper grunnet hemoroider blir jeg skuffet om vi ikke adresserer det fra tribunen), men det trenger ikke å bety full immunitet fra å høre alt som kan knyttes på en eller annen måte til sykdommen.
 10. De målene fra deres høyrekant var kanskje noen av de best varslede målene jeg har sett. De tok samme ruta igjen og igjen, og kom nærmere hver gang. Var fortvila i går, men tenker i dag at det er få lag i Eliteserien som har kvalitetene til å utnytte en åpning de ser i samme grad som Rosenborg. Men ser vi på tabellen er det liten grunn til å henge med hodet. Vi har fått unna to av vårens tøffeste bortekamper og Står der at vinner vi de tre neste har vi faktisk samme resultat etter sju kamper som Rosenborg, og snitter på to poeng per kamp. Jeg regner tre strake som usannsynlig, men det er vel kanskje heller ikke Rosenborg vi skal måle oss mot i år. Fint også å se at Brann faktisk er i stand til å score mål mot dårlige lag. Så vår eneste seier til nå er ikke bare på grunn av andres udugelighet. Jeg tror jeg ramler ned på å h litt trua på oss i år.
×
×
 • Create New...