Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Posts

  2,558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FranckTheBank last won the day on February 19

FranckTheBank had the most liked content!

Reputation

1,892

1 Follower

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,375 profile views
 1. Vi har vel ikke nådd så langt i cupen siden 2015?
 2. Ja, sjekket opp nå! Det gjør seieren enda mer imponerende. Rart 2.laget gjør det så dårlig i serien.
 3. Gjøvik spiller vel i 3.? Når er trekning 4.runde?
 4. Gjøvik som mente Stabæk var en perfekt motstander. Undervurderte vel oss etter godset seier. 2 mål + assist på Azemi. Håper han hysjet på mobben
 5. Haha den var du heldig med.
 6. Sender dem en cola boks med en brevdue!
 7. Er ikke ansatt i klubben, så kan ikke kjenne alle detaljer. Vet du hvilken vaskedame som tok doene etter kampen igår?
 8. Fete lønninger til Bjarmann, Gaute Larsen, Belsvik og ifjor Wiggen...?
 9. Piggen trenger ikke erstattes. Men bør kanskje spilles varm istedet for avdankede Pedersen? Veum bør vi satse på når han er skadefri. Men vi trenger kanskje en rik investor som virkelig vil satse på at klubben når Norges-toppen igjen. Det burde være nok av de med lokal tilhørighet i Bærum.
 10. Er Gaute Larsen som er trener?(I følge VG Live) Jøss, har han gjort comeback for oss? Høres ut som en dyr og litt for profilert gubbe å ha som 2.lags trener.
 11. Han hviles trolig på onsdag mot Gjøvik Lyn siden han spilte idag?
 12. Mehnert og Aga ja. Så virkelig trash ut i vår drakt, men som vi kanskje kunne hatt bruk for nå? Hvertfall Aga. Mehnert vet jeg lite om. Noen som vet om Sindre Mauritz Hansen kunne vært noe igjen?
 13. Begynner å bli et rotterace om den 2.plassen, der Ranheim på 2.plass med 23 poeng ned til Start på 8.plass med 16 poeng er med i racet. Alt er servert på sølvfat til oss, men per dags dato ser vel kanskje Sogndal sterkest ut av contenderne til å følge Brann opp i Eliteserien direkte. Koffa og Ulf kan nok best håpe på kvalikk, mens FFK også kan klare dette. Og vinneren av playoffen i OBOS møter kanskje Vålerenga i playoffinalen🤣 Uten at jeg har statsen foran meg sier magefølelsen min at det er sjelden to lag som rykket ned rykker opp igjen som de eneste. Så da lukter det ikke oss eller Mjøndalen direkte opp, men forhåpentligvis som et tredje lag. Det er vel også typisk Stabæk å gjøre ting mest spennende lengst mulig? Garanterer at vi ikke har rykket opp før siste runde mot Gauseths kjæledegger.
 14. Hellan vet hvertfall hvor målet står. Bør han få sjansen på A-laget snart? I det minste innhopp i cupen?
×
×
 • Create New...