Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Posts

  2,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

FranckTheBank last won the day on April 10

FranckTheBank had the most liked content!

Reputation

1,630

1 Follower

About FranckTheBank

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,433 profile views
 1. Han kom vel inn på 1-2 og etter han kom inn målene virkelig rant inn?
 2. Er ikke konkurranse når spillere som sandberg og Solbakken har klippekort.
 3. Selvom vi tok ledelsen tidlig visste jeg at dette ikke ville holde. Når vi slipper inn et slikt amatørmål på 1-1 visste jeg at dette blir slakt. Når Sandberg gjør slike tabber han har gjort hele sesongen på 2-1 bare begynte jeg å le. Og jo flere mål Godset scoret jublet jeg for da vet jeg at det øker sjansene for at Kjønø sparkes. Jan Jönsson bygde et solid defensivt fundament. Hva har skjedd med dette? Vi har sluppet inn flest mål i ligaen. 1 scoring kunne holdt til 3 poeng tidligere, nå må vi ha 4 mål for å ha håp om poeng, selv ikke det er alltid nok. Har null håp på de to neste kampene mot Sandefjord og Godset. Og jeg mener en ny trener må inn etter tapet mot Glimt runden etter. Da er det landslagspause og et ypperlig tidspunkt å sparket treneren. Men med tre nye tap nå er vi kanskje nede allerede i praksis. Men en ny trener inn kan i det minste gi oss et håp foran neste sesong, og et ørlite håp om en super sluttspurt sånn at vi kan berge kvalikk. Eller skal vi bare satse på at Kjønø vil gjøre det godt i OBOS basert på tidligere prestasjoner for Grorud? Problemet er at vi kommer til å tape resten av kampene, og vi går da inn i en ny sesong med null tro på treneren, hverken spillere eller supportere.
 4. Å ja, fordi Start slo Mjøndalen så vil vi gjøre det dårlig i OBOS? Hehe, håper ikke gutta tenker sånn. Trenger en real oppvask nå
 5. Start spiller i OBOS, ikke Mjøndalen.
 6. Kjønø må gå. Send han på trenerkurs i ett år, og se om han blir noe bedre. Er nesten bedre å la Wiggen ta over siste kampene, eller finne en rendingsmann. Bjarmann kan pelle seg ut også. Latterlig å sette inn Høyland, Solbakken, Kostadinov i denne. Prøv Lumanza da. En dårlig kamp mot VIF så er det hadebra liksom. Var jo strålende mot Lillestrøm. Får håpe Postadawski leverer noe helt enormt. Synes både Haugen og Bolly var okey også. Men ikke noe mer. Det er ikke det at vi spiller så innmari dårlig, men de tabbemålene vi slipper inn. Piggy og Ottesen + Sandberg koster oss seieren idag. Men at det skjer i hver kamp slike blemmer, går på trenerens regning. Godset var ikke veldig bra, allikevel vinner de 5-1 mot et lag i oppløsning. Ottesen scorer sitt første da, og Jeppe med en fin assist. 🖖 Hvor er Geelmuyden? Vi savner Nusa enormt. Og Edvartsen. Kommentatoren var nesten like partisk som han fra Stavanger som vi måtte lide oss gjennom for noen år siden. Han minnet litt om tippekampen på NRK med Terje Dalby. Helt ute å sykle.
 7. Lumanza burde få prøvd seg nå.
 8. Kjønø må gå. Mens vi ennå kan klare oss.
 9. Sandberg holder ikke 2.div nivå.engang. kjøp ny keeper eller hent en bosman spiller nå. Burde vært første pri dette vindu. Piggy og Ottesen er helt ute å kjøre på 1-1.
 10. Laget er kommet. 3 4 3 eller 5 4 1
 11. Kjønø trenger kursing. NFF hjelper oss her. Hvem leder kurset ? Janne Jønsson?
×
×
 • Create New...