Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Posts

  3,299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FranckTheBank last won the day on February 19 2022

FranckTheBank had the most liked content!

Reputation

2,620

1 Follower

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

4,899 profile views
 1. Forventningene til Bradley har sunket drastisk fra kamp til kamp. Får vi ikke et resultat her, er nok nedrykket spikret.
 2. Tipper han spiller allerede til helgen for Glimt. Hadde vi ikke en klausul på 10.mill. , og håper vi har skaffet oss noen prosenter på denne badboyen...
 3. Han høres ikke akkurat ut som den nye Gift.
 4. England er "effektive" når Liverpool får noe i mot seg.
 5. Synes ikke vi har tettet igjen noe med Bob. Offensivt ser det en smule bedre ut, om man legger godvilja til. Men resultatene er like ille. Vi har hevet oss mot Brann og tromsø, men senket oss betraktelig mot aafk. Derfor er jeg lunken før onsdag. En ny bedriten kamp, men kanskje vi for engangs skyld kan ha litt stang-inn? Vil se disse Petterson Pachonik Wangberg Næss Walstad Haugen Vetti Kostadinov Jelacic Bakenga Hammy Benk: Ulla, Andresen, Ottesen, Pedersen, Edwards, Krogstad, Kjerrumgaard, Kabran, Vinge...Opps kanskje 2 for mye. Da ryker Edwards og Ottesen. Veum eller Piggy inn for Pedersen om han er skadet.
 6. Skuffelsen har lagt seg nå. Gjelder å se fremover. Klarer Bradley å nullstille? Laguttakene virker like ille som Bohinens til tider, men vi står i det minste høyere og har bedre spill på siste tredjedel føler jeg. Bare avslutningene mangler. Krogstad skuddet så jeg i mål. Bakenga virker bedre nå, synes han fortjener en start. Kabran er helt ute av det.
 7. Jeg ser mer kaos i forsvar. Burde vært 0-1 etter 2 sekunder. På målet står hele gjengen å ser på en enkel pasning trille gjennom etablert. Skam Angrepet er like elendig foran mål.
 8. Styret må gå. Asap 2.pinsedag. forrige seier. 2 nedrykk på 2 forsøk.
 9. Blir vel vår toppscorer i år? Med 5 mål. Bakenga har 4.
 10. Bradley er også på utgående. Ikke forleng enda please.
 11. Dommerne er grunnen til at vi rykker ned.
 12. Skulle jo bli en slutt på dette under Bradley. Får håpe at Høgh overgangen har vært klar før Bradley overtok. Noe som er sannsynlig?
 13. Får håpe Glimt har kjøpt katta i sekken her da
×
×
 • Create New...