Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Posts

  2,954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FranckTheBank last won the day on February 19 2022

FranckTheBank had the most liked content!

Reputation

2,302

1 Follower

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

4,373 profile views
 1. Piggen holdt knapt OBOS-nivå. Har vi ambisjoner må vi forsterke.
 2. Gratulera med Kabran. Fin fyr, utrolig fotballklok, men har ikke fått det helt ut i Viking Fikk denne fra en kompis som er Viking-supporter.
 3. Gi han en sjanse. Stor og sterk stall kjennetegner de beste lagene. Her er en potet som kan brukes overalt. Skader vil komme, og kanskje de nye backenes skader allerede bekymrer B&B.?
 4. Grattis Lars, håper både forholdet til Stabæk og nye konen varer lenge Og grattis til storebror Emil
 5. Vi får håpe Bjarmann vet hva han gjør. Og at Bohinen har litt å si når det kommer til spillerkjøp. Det kan vel ikke være slik at man ikke bryr seg om spillertyper, men bare henter inn mest mulig profilerte navn og gode spillere, og så deretter tilpasse formasjon disse spillerne?
 6. Står merket på fantasy hvertfall med lyskeskade.
 7. To nyopprykkede lag som vil bite godt fra seg denne sesongen.
 8. Kan han endelig sitte i mange år ?
 9. Pachonik + Walstad. Hvorfor er de ikke med i disse cupkampene? Kostadinov også fraværende. Og Wangberg har blitt en Yaw-type? En maskot i kulissene.
 10. Den går selvsagt til Lillestrøm.
 11. Sandefjord/Brann hjemme er jo ikke umulig i det hele tatt. Lukter vi cupfinale? Får håpe Lillestrøm klarer å tukte Glimt, så kan vi faktisk ta et etterlengtet trofe, og ikke minst få en ny e-cup kvalikk. Kan bli en morsom sesong dette. Forresten mange gode straffer idag, spesielt Bakenga virket kald som en fisk. Hammy var den største skuffelsen, mens Piggy visste jeg kom til å bomme.
 12. Utrolig at han ikke starter. Alle ble bedre da han kom inn. Riise også meget godt innhopp. Men hvor er Walstad, Pachonik, Kostadinov?
 13. Er det bare en kamp i semien? Hvorfor har vi hjemmekamp? Fordi vi var et OBOS-lag ifjor, eller pga tilfeldig trekning? Synd at Glimt gikk videre idag. De blir tøffe å slå. Håper på Sandefjord i semien, og Tromsø i finalen
×
×
 • Create New...