Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Posts

  3,644
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FranckTheBank last won the day on February 19 2022

FranckTheBank had the most liked content!

Reputation

3,059

1 Follower

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

5,578 profile views
 1. Gjesp norsk fotball og VAR fornekter seg ikke. En parodi det vi nå ser i Kristiansund. Ja det er kanskje strengt med rødt på Bjørlo, men å bruke så lang tid på å dvele på dommerens avgjørelse, uten at det blir endring, blir bare for dumt.
 2. Ehh, det ble da helt rettferdig. Verre med Romania-Slovakia som er den neste gigabrøleren i EM.
 3. Den straffen er da helt grei. Verre med skandalestraffen Romania fikk tildelt mot Slovakia. Ellers så er den danske annuleringen litt tvilsom. Delaney i offside, men ballen stopper opp på veien dit og da oppstår det en ny situasjon? Kan minne om den scoringen Høgh fikk annulert mot RBK i fjor. Og noe som har lite med VAR å gjøre , men å gi Italia kun 2 min tillegg mot Sveits er vel en aldri så liten skandale.
 4. VAR skandale i EM. Den straffen Romania får er en forseelse som starter på utsiden.
 5. Bradley tar en Henning Berg og stikker når han nærmer seg sparken? Håper Finstad er ute med Hoven og fanger en stor fisk.
 6. Deilig seier. Men 8-0 til VIF mot Ulf. Vi sliter med å komme oss opp på kvalikkplass. Det røde kortet til Levanger så vel litt strengt ut Wendt var meget positiv idag!
 7. En ny Kasper Høgh? "Skadet" helt til han blir solgt til Glimt?
 8. Stabæk - Levanger 1-0 Mål: Spiten Nysæter Assist: Wendt Totalt : Mål Spiten Nysæter 8, Diabate 6, Olderheim 4, Pedersen 3, Roberts 3, Wendt 2, Andresen 1, Næss 1, Fardahl Opseth 1, Vinge 1, Walstad 1, Victorio 1 Målgivende Spiten Nysæter 4, Olderheim 4, Roberts 3, Walstad 3, Christensen 2, Jenssen Riise 2, Diabate 1, Andresen 1, Geelmuyden 1, Veum 1, Næss 1 , Wendt 1
 9. Mot ti mann klarer vi nesten å rote bort tre poengeren. Den siste annuleringen får vi ikke et tydelig bilde på, men her virker vi å ha griseflaks. Virker veldig billig ! Correct me if Im wrong! Men Levanger hadde jo en gigasjanse rett før hvor Næss og Øya ser helt likegyldige ut til om vi skal slippe inn. Skjerpings !
 10. Går rett inn på laget 20.juli mot Raufoss?
 11. Vi trenger forsterkning defensivt. Jeg så tidlig at forsvaret vårt lakk som en sil. Så dette er vel positivt!?
 12. Okey, ja, det er fint at de er på jobb, og håper det kan gi optimisme før hjemmekampen mot Levanger Skal vi tro det kommer en danske med skadehistorikk og store huller i CVen
 13. Da spørs det vel om det presenteres en ny spiller snart.
 14. Næss er direkte skyld i 2 av målene. Det siste er vel Nysveen, mens den rett før pause er både Roberts og Christensen som er altfor slappe i presset. Totalt uakseptabelt av disse rutinerte herrene. Er slik at man nesten savner Lucca og Edwards. Men problemet er nok 5 backs linjen hvor offside linjer blir vanskeligere å sette, og det blir mer rot og kaos i leddene. Walstad derimot har begynt å levere målpoeng fremover i det siste, og det positive er at ungguttene slipper til og scorer mål. Victorio og Wendt med to herlige scoringer idag. Vinge gjør mye bra, men sluttproduktet er helt krise. Det samme var tilfelle med Olderhiem og Spiten som ikke hadde dagen idag. De kan nok også ha godt av en kamp på benken, og la Hammy, Kostadinov få noen starter snart.
×
×
 • Create New...