Jump to content

Blaatona

Bruker
 • Posts

  241
 • Joined

 • Last visited

Reputation

30

About Blaatona

 • Birthday 02/12/1987

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Deiligste nyheten på lenge! Velkommen hjem, Morten! Savna ræ!
 2. Står på c more sin sendeplan på hjemmesidene at de skal sende kampen vår på C More live 3, så kan jo håpe at det kommer allikevel?
 3. Men hvem av dere er det som egentlig VET hva som har skjedd? Ganske unødvendig å påberope seg sannheten dersom man ikke har den.......
 4. Hvil i fred, Tor Marius. Mine tanker går til familien, og de nærmeste.
 5. Mål! http://ifknorrkoping.se/nyheter/arkiv/vinst-med-3-2
 6. Vemodig å se deg dra, Morten, men lykke til videre!! Takk for at du er den du er, og har vært den du har vært i Stabæk! Håper å se deg i blaat igjen om noen år!
 7. blir ikke brukt en krone av medlemspenger på denne boten. Av ren nysgjerrighet, hvilke penger blir brukt på denne boten?
 8. Blir ingen av Bosman-spillerne igjen? F eks hva skjer med MMS, han har jo en viktig rolle i laget. Blir han og noen av de andre tilbudt ny kontrakt (med endrede betingelser så klart)?
 9. Er det Stabæk Support som betaler disse bøtene? Kan dere foran neste sesong lage en smørbrødliste over ting som medlemspengene går til? TIFO, turer, og andre arrangementer er vel og bra, men bøter som dette er jeg fint lite interessert i å betale for.
 10. Noen som vet hva programmet deres er på Gol? F eks når de skal trene, hvor de skal bo osv? Evt hvem kan man spørre?
 11. De er ikke de eneste som skor seg på Karanba om dagen. Karanba får 50.000,- i julegave av Sparebank1Hallingdal. Banken gir hvert år 50.000,. til et godt formål. Det er jo veldig hyggelig, særlig ettersom at "Karanba-skogen" ble rasert tidligere i vinter.
 12. http://www.hallingdolen.no/nyheiter/article185658.ece
 13. Det håper jeg virkelig han gjør. Jeg hadde skamma meg over egne utsagn, var jeg deg. Det er jeg heldigvis ikke.
×
×
 • Create New...