Jump to content

Matsemann

Bruker
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Matsemann

 1. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/botheim-lanes-ut-fra-rosenborg-resten-av-sesongen_sto7808819/story.shtml Da ble det spiss likevel
 2. https://www.vg.no/sport/fotball/i/kJ2gdA/solbakken-juniors-krav-til-neste-klubb-gress Finfin erstatter når Emil blir solgt dette? Naturgress er det masse av på Nadderud!
 3. Føler liksom ikke man kan klandre Kinoshita heller. Han er åpenbart ikke god nok, og skal ikke være på banen.
 4. Den der til Horn Myhre er vel vel så ille som Kassi sin?
 5. Junker med hattrick i Bodø. Som om det ikke var ille nok at Kinoshita spiller helt ræva.
 6. Jeg tolker det som at de navnene som er på blokka er det så pass nivå på at Fitim ville spilt mye mindre enn det han selv forventer, og derfor blir han lånt ut for at han skal få spilletid. Mulig det bare er ønsketenking, men det ville jo i alle fall vært noe positivt i det her. Hadde faktisk tro på at han kunne slå godt fra seg på Nadderud.
 7. Er det bare jeg som surrer, eller er ikke Filip Valencic spiss? Ser det skrives at vi bare har to alternativer, men han burde vel ikke være så mye verre en Kinoshita?
 8. Kan kjempe seg til en fast plass han faktisk, med tanke på kantsituasjonen.
 9. Det er nå enda gått. Skrudd av lyden her, rett og slett fått nok for i dag.
 10. Jo, og Sandberg er fortsatt byttet ut selv om kommentator tydeligvis står fast på at han ikke er det.
 11. Tviler på at noen har denne informasjonen, iom mangel på informasjon om uttak i dag, men spør likevel. Noen som har peiling på om Will Donkin er på benken?
 12. Ganske sikker på at det er er Normann Hansen *Edit* Fordel å se på spørsmålet før jeg blir med i diskusjonen. Mente selvfølgelig at nummer 11 er Hansen.
 13. Ikke dårlig... Har 113 mål på 267 kamper, så en notorisk målscorer. Hadde vært litt deilig å ha en 195 høy spiss på offensiv dødball, som faktisk kan ende i nettet, og ikke bare ebbe ut i innkast.
 14. Han har i alle fall posert med drakta, og ble lagt ut på deres sosiale medier, så regner med det.
 15. Er nok bare at det ønskes å teste ut flest mulige unggutter i starten av oppkjøringen, kontra når det spisser seg til sesongstart
 16. Det ville jo uansett vært vanskelig for Moussa å vært med iom at han har signert for Partizan Beograd.
 17. Stemmer for reunion med Bernt Hulsker i trenerrollen. Eventuelt Jamel Rake som assistent.
 18. Har Boli skaffa seg klippekort, eller hva er greia?? Er jo totalt ræva i 95% av tiden han er ute på banen. Nå må vi få tilbake Kassi, Njie og Gyasi. Går ikke dette her altså. Børkeeiet, Demidov og Hernandez veldig positive i dag dog.
 19. Ovenstad har vært helt konge på midten. Synd vi bare har han frem til sommeren. Hadde vært den perfekte signeringen sånn som han har framstått til nå!
 20. Vært mye snakk om få inn en playmaker i tråden her. Må si at Emil Bohinen har klart seg veldig bra i den rollen mot Gøteborg i dag. Hadde vært greit å få inn en, men blitt mere optimist over at Emil kan tre fint inn i den rollen etter i dag.
 21. Det var vel strengt talt ikke straffe før den Gøteborg scoringen? Blir felt på 17 og snubler innover. Men bra førsteomgang!
 22. Er nok en av disse: https://www.transfermarkt.com/bruno-ibeh/profil/spieler/401087 https://www.transfermarkt.com/chikwado-bruno-mbonu/profil/spieler/238544 Muligens sistemann i.o.m uten kontrakt. Unge begge to uansett.
 23. Hva med Joel Ekstrand inn i midtforsvaret? 28 år gammel med fortid i blant annet Udinese og Watford. Er Free Agent, men har muligens for høye lønnskrav.. Håper på en fort avklaring på stopperplass, helst kanskje to nye inn.
×
×
 • Create New...