Gå til innhold

BlaaSpanjol

Bruker
  • Innholdsteller

    501
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

BlaaSpanjol vant dagen sist 2. September 2022

BlaaSpanjol hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 127

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Lenge siden jeg har gledet og gruet meg så mye til kamp. Så mye stang ut det har vært i år hadde det vært så hinsides fortjent med litt stang inn i dag!
  2. Jeg har prøvd å holde meg noenlunde positiv hele sesongen, vært et par utbrudd her og der i kampens hete, men har alltid sett et glimt av lys i tunnelen. Det gjør jeg ikke lenger. Det finnes dårlig, også finnes det dette. Nå må Bob dra, nå er det absolutt nok. Styret må komme ut med en konkret plan for hva som er planen for obos neste sesong (såpass skal vi greie å få til), også må vi starte fra scratch. Kvitte oss med dyre "på papiret gode spillere" som ikke gjør en dritt for laget blant andre mange ting. Restart knappen må trykkes på nå, før det er for sent.
  3. Den siste scoringen der oppsummerer egentlig hele sesongen perfekt. Det skal rett og slett ikke være mulig å kødde til så mye som vi gjør hver eneste kamp
  4. Det lukter svidd av trioen Spiten - Diabate - Dahlby på topp. Så må vi bare få tettet igjen bak! Skulle absolutt hatt en back-up for Basse å
  5. Velkommen! Er vel på papiret akkurat det vi trenger offensivt nå. Fin alder, lite skader, mye mål og assist i seg, kjent med OBOS, og kan bekle begge kanter samt spiss. Noen som vet hvor mye vi måtte ut med?
  6. Får krysse fingre og tær for at han er klar til neste match
  7. Helt latterlig, men forventet fra den siden. Nå får vi bare ta saken i egne hender og sende juksemakerne ut
  8. Må vel være lov å håpe om en back-up spiss inn nå før vinduet stenger
  9. Usikker på om Transfermarkt er den mest pålitelige kilden, men ifølge de var dette det den eneste langvarige skaden han har hatt. Faktisk eneste skaden generelt.
  10. Rull han inn i bobleplast og sett han i et isbad fra etter match til kickoff, holder han seg skadefri har vi faktisk veldig gode forutsetninger for opprykk. Dag og natt med og uten han på banen.
×
×
  • Opprett ny...